Hyrbilar från Sixt i San Francisco

Hitta och jämför toppenerbjudande på hyrbilar från Sixt i San Francisco

San Francisco, CA, USA
3 nov — 10 nov
Samma avlämingsplats
San Francisco, CA, USA
ons 3/11
12:00
ons 10/11
12:00
Förarens ålder:

Hyrbilserbjudanden från Sixt i San Francisco, Kalifornien

Hitta din perfekta hyrbil på momondo

Bilar i Liten

232 kr - 743 kr

Alla biltyper

329 kr - 840 kr

Den bästa tiden att hyra en bil av typen Liten från Sixt i San Francisco, Kalifornien är i februari när priserna i genomsnitt ligger på 232 kr per dag. 232 kr per dag är 45 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 421 kr för en hyrbil från Sixt av typen Liten i San Francisco. Medan februari är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen Liten från Sixt i San Francisco, är augusti den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i augusti för hyrbilstypen Liten från Sixt beroende på vilken dag du bokar.

Den bästa tiden att hyra en bil av typen Stor från Sixt i San Francisco, Kalifornien är i januari när priserna i genomsnitt ligger på 323 kr per dag. 323 kr per dag är 42 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 560 kr för en hyrbil från Sixt av typen Stor i San Francisco. Medan januari är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen Stor från Sixt i San Francisco, är april den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i april för hyrbilstypen Stor från Sixt beroende på vilken dag du bokar.

Den bästa tiden att hyra en bil av typen SUV från Sixt i San Francisco, Kalifornien är i januari när priserna i genomsnitt ligger på 303 kr per dag. 303 kr per dag är 48 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 588 kr för en hyrbil från Sixt av typen SUV i San Francisco. Medan januari är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen SUV från Sixt i San Francisco, är april den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i april för hyrbilstypen SUV från Sixt beroende på vilken dag du bokar.

Den bästa tiden att hyra en bil av typen Lyxigt från Sixt i San Francisco, Kalifornien är i januari när priserna i genomsnitt ligger på 349 kr per dag. 349 kr per dag är 37 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 557 kr för en hyrbil från Sixt av typen Lyxigt i San Francisco. Medan januari är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen Lyxigt från Sixt i San Francisco, är september den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i september för hyrbilstypen Lyxigt från Sixt beroende på vilken dag du bokar.


Hyrbilskontor för Sixt i San Francisco

Nedan kan du hitta information om alla Sixt-hyrbilsfirmor i San Francisco, inklusive adress, telefonnummer och recensioner
5 platser
Översikt

Renlighet

7,9

Comfort

7,8

Övergripande

7,1

Upphämtning/avlämning

6,9

Valuta för pengarna

7,2

Information om Sixt biluthyrning i San Francisco

 • Är det säkert att hyra en bil från Sixt i San Francisco under COVID-19?

  Sixt vill se till att deras kunder och personal i området kring San Francisco känner sig trygga under COVID-19. Som ett resultat har Sixt antagit strikta förbättrade rengöringsmetoder på sina hyrbilskontor i San Francisco. Dessa säkerhetsåtgärder inkluderar desinficering av områden med hög beröring så som dörrhandtag, ratt och instrumentbräda.

 • Hur mycket kostar en hyrbil från Sixt i San Francisco i november?

  Enligt förra årets uppgifter kan du förvänta dig att hyrbilspriserna från Sixt i San Francisco ligger på i genomsnitt 435 kr per dag i november. Ändå är det inte ovanligt att hitta priser så låga som 274 kr per dag från Sixt under denna tid på året i San Francisco. Det genomsnittliga veckopriset ligger vanligtvis på 3 044 kr för att hyra en bil från Sixt i november i San Francisco.

 • Har Sixt några kontor på San Francisco flygplats?

  För närvarande har Sixt 1 kontor på San Francisco flygplats:
  780 N McDonnell Rd.

 • Vilken är den mest populära typen av bil att hyra från Sixt i San Francisco under november?

  Med ett genomsnittspris på 536 kr/dag är det mest populära alternativet bland våra momondo-användare att hyra bilar ur klassen SUV från Sixt i San Francisco under november. Du kanske också kan hitta biluthyrningserbjudanden från Sixt i San Francisco för så lite som 318 kr/dag, vilket var det billigaste priset som hittades för bilklassen SUV förra november.

 • Vilken är den billigaste typen av bil att hyra från Sixt i San Francisco?

  Den billigaste typen av bil att hyra från Sixt i San Francisco är en från bilklassen Ekonomi (356 kr/dag i genomsnitt). Under det senaste året valde 4 % av våra användare som hyrde en bil från Sixt en från klassen Ekonomi för att göra kostnadsbesparingar. En Ekonomi råkar också vara 9 % billigare än den genomsnittliga kostnaden för den dyraste bilen som finns tillgänglig från Sixt i San Francisco.

 • Hur många biluthyrningsfirmor har Sixt i San Francisco?

  Det finns 5 biluthyrningskontor i San Francisco som ägs av Sixt. Deras kontor på 780 N McDonnell Rd, San Francisco är även det mest populära kontoret bland våra användare. Under de senaste 12 månaderna hämtade 58 % av våra användare som hyrde bil från Sixt i San Francisco upp sina fordon från 780 N McDonnell Rd.


Hyrbilar från Sixt i Kalifornien

Hyr en bil från Sixt i en annan stad iKalifornien

Hyrbilar från Sixt i andra städer i USA

Hitta hyrbilar från Sixt i andra populära stöder i USA, så som Miami, Orlando och Fort Lauderdale