Billiga flyg från Bangkok till Köpenhamn

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
mån 22/8
mån 29/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Information om flyg från Bangkok till Köpenhamn

Hur lång tid tar det att flyga från Bangkok till Köpenhamn, och kan du flyga direkt?

Direkt flyg

Inga

Flygplatser i Köpenhamn

1 flygplats
Det finns inga direktflyg från Bangkok till Köpenhamn. Det finns inga populära flygrutter från Bangkok till Köpenhamn.
Det finns 1 flygplats nära Köpenhamn: Köpenhamn Kastrup (CPH)

Hitta billiga flygbiljetter från Bangkok till Köpenhamn

Nu behöver du inte leta mer. Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo, så du har all viktig information och de insikter som behövs för att hitta de billigaste flygen för din resa

Vilken är den billigaste månaden att flyga från Bangkok till Köpenhamn?

september

Den billigaste tiden på året att flyga till Köpenhamn från Bangkok är september. Den dyraste är juli

Vilket flygbolag är det billigast att flyga med till Köpenhamn från Bangkok?

Finnair

Aeroflot, Emirates och Finnair är de mest populära flygbolagen från Bangkok till Köpenhamn

Hur långt i förväg bör jag boka flyg från Bangkok till Köpenhamn?

46 dagar innan

Den billigaste tiden att köpa en flygbiljett från Bangkok till Köpenhamn är omkring 46 dagar före avgång


De bästa flygbolagen som flyger från Bangkok till Köpenhamn

Jämför och visa recensioner för flygbolag som flyger från Bangkok till Köpenhamn ​​med momondo
FlygbolagBetygGratis avbokningPris
Thai AirwaysPrisFrån 3 579 krGratis avbokningBetyg
7,6
7,6

Gå ombord

7,2

Comfort

7,8

Besättning

7,3

Underhållning

6,9

Mat

Omdömen

Väldigt obekväma säten i turistklass. Maten ganska dålig. Speciellt på resan Arlanda -BKK.

1 / 1
Sök efter flyg med Thai Airways
NorwegianPrisFrån 4 309 krGratis avbokningBetyg
6,4
6,4

Gå ombord

6,2

Comfort

6,9

Besättning

6,0

Underhållning

5,6

Mat

Omdömen

Avgång i rätt tid

1 / 5
Sök efter flyg med Norwegian
Singapore AirlinesPrisFrån 4 608 krGratis avbokningBetyg
7,9
Sök efter flyg med Singapore Airlines
Qatar AirwaysPrisFrån 4 705 krGratis avbokningBetyg
7,9
Sök efter flyg med Qatar Airways
EmiratesPrisFrån 4 732 krGratis avbokningBetyg
8,4
Sök efter flyg med Emirates
Austrian AirlinesPrisFrån 4 775 krGratis avbokningBetyg
7,1
7,1

Gå ombord

7,2

Comfort

7,6

Besättning

6,6

Underhållning

6,7

Mat

Omdömen

Bjuda på kaffe. 😁

1 / 2
Sök efter flyg med Austrian Airlines
FinnairPrisFrån 4 813 krGratis avbokningBetyg
7,7
8,0

Gå ombord

7,7

Comfort

8,2

Besättning

7,2

Underhållning

7,2

Mat

Omdömen

Jag upplever att de gånger jag flugit Göteborg-Helsingfors, Helsingfors-Göteborg är det ofta förseningar. Har flugit ca 10 gånger feb-maj

1 / 3
Sök efter flyg med Finnair
LufthansaPrisFrån 5 169 krGratis avbokningBetyg
7,2
7,3

Gå ombord

7,3

Comfort

7,8

Besättning

6,8

Underhållning

6,8

Mat

Omdömen

Vara i tid

1 / 3
Sök efter flyg med Lufthansa
THAI SmilePrisFrån 5 372 krGratis avbokningBetyg
10,0
Sök efter flyg med THAI Smile
AeroflotPrisFrån 6 714 krGratis avbokningBetyg
6,9
Sök efter flyg med Aeroflot

  • Hur långt är det från Bangkok till Köpenhamn Kastrup med flyg?

    Köpenhamn Kastrup ligger 8613,8 km från Bangkok.Du hittar inte några direktflyg mellan Bangkok och Köpenhamn, utan du behöver mellanlanda under resans gång. När du flyger mellan Bangkok och Köpenhamn behöver du göra ett eller flera stopp under resan. Flygbolag som har flygningar för rutten mellan Bangkok och Köpenhamn är bland annat Qatar Airways, KLM, Air France och Swiss Airlines. Med Qatar Airways flyger du från Bangkok till Doha där du mellanlandar för att sedan resa vidare till Köpenhamn. Även med KLM hittar du resor med ett stopp och du mellanlandar då i Amsterdam under flygningen. Air France har rutter från Bangkok till Köpenhamn via Charles De Gaulle Airport i Paris. Du kan även flyga med Swiss Airlines som stannar till i Zurich eller med Lufthansa som gör ett stopp i Frankfurt innan du reser vidare till Köpenhamn och Kastrup flygplats.

När du flyger från Bangkok flyger du från Bangkok Suvarnabhumi Airport som ligger inte långt öster om Bangkoks centrala delar. Flygplatsen har bra transportalternativ och du kan välja mellan flera smidiga färdmedel för att ta dig till din terminal. Ett av de mest populära sätten att ta sig ut till Suvarnabhumi Airport är med expresståget Airport Rail Link. Detta tåg går från stadens centrum direkt ut till flygplatsen på under en halvtimme. Du hittar även en flygbuss som tar dig till flygplatsen på ungefär samma tid. Ett annat, billigare alternativ är att ta lokalbuss ut till flygplatsen, vilket dock tar längre tid då bussen gör flera stopp under vägen. När du landar i Köpenhamn landar du på Köpenhamn Kastrup flygplats som ligger nära stadens centrala delar. Även här har du smidiga transportalternativ för att ta dig in till stadens centrum från flygplatsen. Kastrup flygplats har en tunnelbanestation som sammankopplar flygplatsen med stadens tunnelbanenätverk. Härifrån kan du snabbt ta dig till centrum på under en kvart. Du hittar även en tågstation på Kastrup som tar dig till närliggande städer. Bland annat hittar du det smidiga Öresundståget som tar dig över till Malmö. Om du hyr bil på flygplatsen, eller har parkerat din bil på Kastrups långtidsparkering kör du längs med E20 norrut till Köpenhamns centrum.

Både flygplatser i Bangkok och Köpenhamn har fördelen av att vara stora internationella flygplatser med smidiga kommunikationer in till närliggande städer. Bangkoks Suvarnabhumi Airport är den största i sydöstra Asien och här hittar du många flygbolag som erbjuder rutter som kan ta dig till Köpenhamn. Du kan därför välja på olika rutter, datum och tider för dina flygningar när du reser från Suvarnabhumi Airport. Inne på flygplatsen hittar du service och bekvämligheter som restauranger, TaxFree-shopping, hotell och biluthyrning. Köpenhamns Kastrup flygplats är en av de största i Norden och även här har du fördelen av att kunna välja på en mängd olika rutter och flygbolag. Detta gör att du enkelt kan resa vidare från Köpenhamn med direktflyg till många andra destinationer. Flygplatsen erbjuder en mängd bekvämligheter, bland annat hittar du bankomat och valutaväxling inne på flygplatsen. På Kastrup kan du även hitta många restauranger, butiker och caféer.


Det är enkelt att resa vidare från Köpenhamn och Kastrup flygplats till andra destinationer. Bland annat hittar du direktflyg från Kastrup flygplats som tar dig till Stockholm, Oslo och Helsingfors. Kastrup har förutom smidiga kommunikationer in till centrala Köpenhamn även bra transportalternativ till svenska Malmö. Bland annat kan du ta Öresundståget direkt från flygplatsens tågstation över Öresundsbron och in till Malmös Centralstation. Om du tagit dig in med tunnelbanan till Köpenhamns Centralstation har du ett stort utbud av regionala tåg att resa vidare med. Bland annat kan du resa till Helsingör som har ett stort antal populära besöksmål och där du hittar Kronobergs Slott.


Hitta billiga flyg till andra städer i Danmark

Danmark har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg från Bangkok till Köpenhamn. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så du är i gott sällskap.

Du kan hitta flyg från Bangkok till Köpenhamn ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg från Bangkok till Köpenhamn.

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Bangkok till Köpenhamn och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.