Billiga flyg från Bangkok till Phuket

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
sön 4/12
sön 11/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Information om flyg från Bangkok till Phuket

Hur lång tid tar det att flyga från Bangkok till Phuket, och kan du flyga direkt?

Snabbast flygtid

1t 10m

Direkt flyg

Varje dag

Flygplatser i Phuket

1 flygplats
Det snabbaste flyget från Bangkok till Phuket tar 1t 10m
Direktflyg avgår från Bangkok till Phuket dagligen.
Det finns 1 flygplats nära Phuket: Phukets internationella (HKT)

Hitta billiga flygbiljetter från Bangkok till Phuket

Nu behöver du inte leta mer. Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo, så du har all viktig information och de insikter som behövs för att hitta de billigaste flygen för din resa

Vilken är den billigaste månaden att flyga från Bangkok till Phuket?

februari. Den billigaste tiden på året att flyga till Phuket från Bangkok är februari. Den dyraste är april

Vilket flygbolag är det billigast att flyga med till Phuket från Bangkok?

Nok Air. Bangkok Airways, Nok Air och Thai AirAsia är de mest populära flygbolagen från Bangkok till Phuket

Hur långt i förväg bör jag boka flyg från Bangkok till Phuket?

47 dagar innan. Den billigaste tiden att köpa en flygbiljett från Bangkok till Phuket är omkring 47 dagar före avgång

De bästa flygbolagen som flyger från Bangkok till Phuket

Jämför och visa recensioner för flygbolag som flyger från Bangkok till Phuket ​​med momondo
FlygbolagBetygGratis avbokningPris
Thai AirAsiaPrisFrån 220 krGratis avbokningBetyg
7,7
Sök efter flyg med Thai AirAsia
Thai Vietjet AirPrisFrån 220 krGratis avbokningBetyg
6,2
6,4

Gå ombord

6,0

Comfort

6,6

Besättning

4,2

Underhållning

4,6

Mat

Omdömen

Återigen så krävde dom i incheckningen bevis på vidareresa från slutdestination.. Vi hade bokat vidare till Kambodja dagen efter vi landat. Då ville dom även se våra visum in till Kambodja. Vilket man som svensk kan få på plats om man inte ansökt e-visa, så även fast jag påpekade detta, så skulle dom prompt se våra visum. Som tur var, så hade vi e-visa utskrivna med oss. Alla våra handlingar fotograferades grundligt, pass, flygbiljetter samt visum till Kambodja.

1 / 2
Sök efter flyg med Thai Vietjet Air
Nok AirPrisFrån 335 krGratis avbokningBetyg
10,0
Sök efter flyg med Nok Air
Bangkok AirwaysPrisFrån 425 krGratis avbokningBetyg
8,3
9,1

Gå ombord

8,6

Comfort

8,8

Besättning

7,1

Underhållning

7,1

Mat

Omdömen

Plus: Bra

Minus: Allt bra

1 / 1
Sök efter flyg med Bangkok Airways
Thai AirwaysPrisFrån 441 krGratis avbokningBetyg
7,6
7,6

Gå ombord

7,0

Comfort

8,0

Besättning

7,2

Underhållning

6,9

Mat

Omdömen

Väldigt obekväma säten i turistklass. Maten ganska dålig. Speciellt på resan Arlanda -BKK.

1 / 1
Sök efter flyg med Thai Airways
Thai Lion AirPrisFrån 509 krGratis avbokningBetyg
7,0
Sök efter flyg med Thai Lion Air
THAI SmilePrisFrån 611 krGratis avbokningBetyg
8,0
Sök efter flyg med THAI Smile

  • Hur långt är det från Bangkok till Phukets internationella med flyg?

    Det är 693,5 km mellan Bangkok och Phukets internationella.


Phuket är ett av de mest populära resmålen i Thailand och du hittar flera flygningar från Bangkok till Phuket. Du kan resa till Phuket med direktflyg från Bangkoks flygplatser Suvarnabhumi och Don Muang. Flygbolag som har direktrutter från Bangkok Suvarnabhumi Airport till Phuket är bland annat Thai Airways, Bangkok Airways och Thai Vietjet Air. Flygbolag som trafikerar rutter från Bangkok Don Muang Airport till Phuket är bland annat Nok Air och Thai AirAsia. Tack vare att så många olika flygbolag trafikerar sträckan och med flera flygningar per dag har du ett stort utbud av avgångar och tider under dagen att välja mellan. Om du flugit in till Bangkok Suvarnabhumi Airport och ska flyga vidare från Bangkok Don Muang Airport kan du ta en gratis direktbuss som går i skytteltrafik mellan flygplatserna.

Du har flera transportalternativ att välja mellan för att ta dig från centrala Bangkok till Suvarnabhumi Airport. Från stadens centrum hittar du expresståget Airport Rail Link som tar dig till Suvarnabhumis terminaler på under en halvtimme. Du hittar även flygbussar som går från centrum direkt ut till flygplatsen på ungefär samma tid. Ett annat alternativ är att ta någon av stadens lokala busslinjer, varav flera stannar till vid Suvarnabhumis terminaler. Denna resa tar dock närmare trekvart från centrum. Om du flyger från Bangkok Don Muang Airport behöver du ta dig norr om stadens centrum. Från centrala Bangkok hittar du bussar som tar dig till Don Muang Airport på ungefär 40 minuter, och detta är det billigaste alternativet för att ta dig till flygplatsen. Snabbast är att ta taxi eller bil vilket tar runt en halvtimme. När du flyger till Phuket landar du på Phuket International Airport som ligger på ön Phukets norra spets. För att ta dig till orten Phuket som ligger på öns sydöstra kust kan du ta flygbussen som avgår från flygplatsbyggnaden och tar dig till Phuket på ungefär en och en halvtimme. Snabbast är dock att ta taxi eller hyra bil på flygplatsen och köra söderut längs med väg 402 till Phuket. Med bil tar resan drygt en halvtimme.

När du flyger från Bangkok kan du välja mellan flygplatserna Suvarnabhumi och Don Muang. Suvarnabhumi har fördelen av att vara landets största flygplats och här landar även de flesta internationella flighter. Om du reser direkt till Phuket är det därför smidigast att flyga från Suvarnabhumi då ditt internationella flyg förmodligen landat här. Om du däremot spenderat tid i Bangkok innan du ska resa vidare till Phuket kan det vara en fördel att flyga från Don Muang Airport som är en lite mindre flygplats och därför kan vara smidigare och snabbare att ta sig genom än Suvarnabhumi. När du flyger till Phuket landar du på Phuket International Airport. Phuket International Airport är den näst största flygplatsen i Thailand och här hittar du ett stort utbud av bekvämligheter. Flygplatsen har bland annat hotell, lounger, butiker och restauranger. Då flygplatsen används av resenärer som ska ta sig till olika, populära semesterorter runt om ön hittar du även kommunikationer och transportalternativ till ett stort antal orter på Phuket.


Phuket International Airport servar ett stort antal semesterorter runt om ön Phuket. En av de mest populära destinationerna är Patong, en bad- och semesterort som ligger på öns västra kust. Här hittar du även öns mest aktiva nattliv. För att ta dig till Patong från Phuket International Airport tar du en direktbuss från flygplatsens ankomsthall till centrala Patong. Bussresan tar knappt en och en halv timme, och du kan även ta taxi eller hyra bil och köra till Patong på ungefär trekvart. En annan populär destination är Surin Beach som är en lugnare destination på öns västkust. Här finns en fin sandstrand och familjevänliga aktiviteter. Du tar dig till Surin beach på ungefär en halvtimme med bil från flygplatsen.


Flyg som påminner om Bangkok till Phuket

Flexibel gällande destination? Bredda din sökning och hitta flyg som liknar din rutt från Bangkok till Phuket

Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg från Bangkok till Phuket ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Phuket ​​för just dig.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg till Phuket från Bangkok med denna policy.

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Phuket från Bangkok.

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Bangkok till Phuket och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.