Flyg till Mineralnye Vody

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tors 27/1
tors 3/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Mineralnye Vody.
Visa nuvarande reserestriktioner för Ryssland

När är den bästa tiden att flyga till Mineralnye Vody?

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Mineralnye Vody?

  336 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Mineralnye Vody på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Moskva och är 85 % billigare än de flesta andra flyg till Mineralnye Vody. För att hitta det billigaste priset till Mineralnye Vody från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Mineralnye Vody?

  mars är generellt den billigaste månaden att flyga till Mineralnye Vody från Sverige med priser runt 2 630 kr. Om du inte har möjlighet att resa i mars kan du istället boka flyg till Mineralnye Vody från Sverige för september. Flyg till Mineralnye Vody i september är kanske inte lika billiga som i mars, men genomsnittet ligger fortfarande runt 2 804 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Mineralnye Vody?

  Enligt våra data är tisdag den billigaste veckodagen att flyga till Mineralnye Vody från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en tisdag var 3 164 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Undvik att boka avgångar för en söndag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Mineralnye Vody för flygningar en söndag på 4 350 kr.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Mineralnye Vody?

  Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Mineralnye Vody. Om du planerar att flyga till Mineralnye Vody, överväg då även att boka flyg till Naltjik flygplats(87 km från stadskärnan i Mineralnye Vody) eller Stavropol flygplats(128 km från stadskärnan i Mineralnye Vody).

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Mineralnye Vody?

  Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Mineralnye Vody Naltjik flygplats med ett genomsnittspris på 1 974 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Kan jag flyga till Mineralnye Vody från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Mineralnye Vody

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Mineralnye Vody.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Mineralnye Vody.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Mineralnye Vody.

Dokument
Sjukförsäkringspolicy - Tillåtna resenärer måste uppvisa en medicinsk försäkring (VHI) som måste vara giltig i hela Ryssland och täcka eventuella fall av COVID-19-infektioner.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Mineralnye Vody?

Returresa till Sverige från Mineralnye Vody

Testkrav för COVID-19
Besökare från Mineralnye Vody måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Mineralnye Vody behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Mineralnye Vody inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Mineralnye Vody?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Mineralnye Vody
 • Vilka bolag flyger till Mineralnye Vody?

  När det gäller flyg från Sverige till Mineralnye Vody bokar de flesta av momondos användare med populära flygbolag som Aeroflot och Pegasus Airlines. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.


Börja planera din resa till Mineralnye Vody