Billiga flyg från Stockholm Skavsta flygplats till Oslo från 280 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
fre 8/12
fre 15/12

Information om flyg från Stockholm Skavsta flygplats till Oslo

Hitta information om flyglängd, direktflyg och flygplatser för flyg från Stockholm Skavsta flygplats till Oslo

Bästa priset som hittats

280 kr

Snabbast flygtid

5t 45m

Direktflyg

Inga
Det bästa priset för ett enkelflyg till Oslo från Stockholm Skavsta flygplats under de senaste 72 timmarna var 280 kr. Det bästa erbjudandet för tur- och returflyg från Stockholm Skavsta flygplats till Oslo som hittades på momondo under de senaste 72 timmarna var 22 147 kr.
Det snabbaste flyget från Stockholm Skavsta flygplats till Oslo tar 5t 45m
Det finns inga direktflyg från Stockholm Skavsta flygplats till Oslo. Populära rutter med mellanlandning på denna sträcka är Stockholm Skavsta flygplats - Oslo Sandefjords, Torp flygplats och Stockholm Skavsta flygplats - Oslo, Gardermoen flygplats.

 • Hur långt är det från Stockholm Skavsta till Oslo med flyg?

  Avståndet mellan Stockholm Skavsta och Oslo är ungefär 370,4 km.

 • När uppdaterade momondo senast priserna för flyg från Stockholm Skavsta flygplats till Oslo?

  Priserna för flyg från Stockholm Skavsta flygplats till Oslo uppdateras varje dag.

 • Hur gammal måste man vara för att flyga från Stockholm Skavsta flygplats till Oslo?

  Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha egna åldersgränser. Flygets längd, schemaläggning och mellanlandningar är några av de faktorer som kan påverka åldersgränserna. Vi rekommenderar att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor från Stockholm Skavsta flygplats till Oslo

 • Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Oslo?

  De rese- och hälsodokument du behöver för din resa till Oslo kan skilja sig åt beroende på din resplan och personliga situation. Vanligtvis bör du ha flera dokument till hands, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Oslo. Det är alltid bra att rådfråga ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Alternativa flyg för rutten Stockholm Skavsta flygplats till Oslo

Jämför alternativa flyg till och från närliggande flygplatser och städer för att hitta bäst pris och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Oslo
Snabbaste flygtid1t 00m
Billigaste pris871 kr
Flyg från Stockholm till Bergen
Snabbaste flygtid1t 20m
Billigaste pris944 kr
Flyg från Stockholm till Tromsö
Snabbaste flygtid1t 50m
Billigaste pris1 348 kr
Flyg från Stockholm till Stavanger
Snabbaste flygtid1t 25m
Billigaste pris1 286 kr
Flyg från Stockholm till Trondheim
Snabbaste flygtid1t 15m
Billigaste pris1 182 kr
Flyg från Stockholm till Narviks kommun
Snabbaste flygtid8t 05m
Billigaste pris2 260 kr
Flyg från Stockholm till Haugesund
Snabbaste flygtid17t 35m
Billigaste pris1 669 kr
Flyg från Stockholm till Bardufoss
Snabbaste flygtid27t 15m
Billigaste pris3 390 kr

 • Hur skapar jag en prisbevakning för flygpriser från Stockholm Skavsta flygplats till Oslo?

  Bekräfta dina resedetaljer och sök efter de senaste erbjudandena för flyg från Stockholm Skavsta flygplats till Oslo. När du går igenom sökresultaten har du möjlighet att skapa en prisbevakning. Du kommer därefter få uppdateringar när priserna för rutten stiger eller sjunker.

 • Hur kan jag spara pengar på flyg från Stockholm Skavsta flygplats till Oslo med momondo?

  Planera dina resor så smart som möjligt med vår "Prisprognos" som använder sig av flygdata för att hjälpa dig hitta de billigaste dagarna att resa. Vår "Priskalender" ger dig mest för pengarna genom att vissa dig de billigaste flygdagarna. Skapa din egen reseupplevelse så kostnadseffektivt som möjligt med "Explore". Experttips för att fixa ditt nästa äventyr är endast ett klick bort med momondos "Explore". Skapa en "Prisbevakning" för att få koll på prisändringar och boka när du som mest tjänar på det.

 • Hur hittar momondo så låga flygpriser?

  Vi hämtar våra priser från fler än 700 konkurrenter bland flygbolag och resebyråer. Vi är verksamma på över 30 internationella marknader för att kunna förse dig med ett brett utbud av resealternativ.


Flyg som påminner om rutten Stockholm Skavsta flygplats till Oslo

Flexibel gällande destination? Bredda din sökning och hitta flyg som liknar din rutt från Stockholm Skavsta flygplats till Oslo

Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande från Stockholm till Oslo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg från Stockholm till Oslo. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så du är i gott sällskap.

Kan jag hitta flyg från Stockholm till Oslo ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan hitta flyg från Stockholm till Oslo ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg från Stockholm till Oslo?

När du söker efter flyg från Stockholm till Oslo hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg från Stockholm till Oslo ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Stockholm till Oslo och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Oslo

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.