Billiga flyg från Malmö till Luleå

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 30/5
mån 6/6

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Information om flyg från Malmö till Luleå

Hur lång tid tar det att flyga från Malmö till Luleå, och kan du flyga direkt?

Direkt flyg

Inga

Flygplatser i Luleå

1 flygplats
Det finns inga direktflyg från Malmö till Luleå. Det finns inga populära flygrutter från Malmö till Luleå.
Det finns 1 flygplats nära Luleå: Luleå Kallax (LLA)

Hitta billiga flygbiljetter från Malmö till Luleå

Nu behöver du inte leta mer. Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo, så du har all viktig information och de insikter som behövs för att hitta de billigaste flygen för din resa

Vilken är den billigaste månaden att flyga från Malmö till Luleå?

oktober

Den billigaste tiden på året att flyga till Luleå från Malmö är oktober. Den dyraste är juni

Vilken veckodag är det billigast att flyga från Malmö till Luleå?

onsdag

Den billigaste dagen i veckan är vanligtvis onsdag. Den dyraste är vanligtvis fredag

När är det billigast att flyga från Malmö till Luleå?

på kvällen

Flyg från Malmö till Luleå är cirka 58% dyrare mitt på dagen än på kvällen

Vilket flygbolag är det billigast att flyga med till Luleå från Malmö?

Ryanair

Ryanair och Scandinavian Airlines är de mest populära flygbolagen från Malmö till Luleå

Hur långt i förväg bör jag boka flyg från Malmö till Luleå?

60 dagar innan

Den billigaste tiden att köpa en flygbiljett från Malmö till Luleå är omkring 60 dagar före avgång


De bästa flygbolagen som flyger från Malmö till Luleå

Jämför och visa recensioner för flygbolag som flyger från Malmö till Luleå ​​med momondo
FlygbolagBetygGratis avbokningPris
RyanairPrisFrån 142 krGratis avbokningBetyg
7,1
7,2

Gå ombord

6,9

Comfort

7,7

Besättning

6,3

Underhållning

6,6

Mat

Omdömen

Be more flexible and resonable in these crazy pandemic times ... the only thing that matters to you is money money money ... so sad and pathetic

1 / 10
Sök efter flyg med Ryanair
Scandinavian AirlinesPrisFrån 1 366 krGratis avbokningBetyg
7,5
7,8

Gå ombord

7,7

Comfort

8,2

Besättning

7,2

Underhållning

7,2

Mat

Omdömen

Lite för varmt i flyget

1 / 4
Sök efter flyg med Scandinavian Airlines

  • Hur långt är det från Malmö till Luleå Kallax med flyg?

    Fågelvägen från Malmö till Luleå Kallax är 1213,4 km.


Du kan för närvarande inte flyga direkt till Luleå från Malmö. För tillfället går det bara direktflyg till Stockholm och Visby från Malmö. Från Stockholm kan du däremot flyga direkt till Luleå Kalax. Hela resan trafikeras av SAS med mellanlandning på Stockholm Arlanda. Det är också möjligt att resa med Norwegian Stockholm och Luleå. Luleås flygplats tar bara emot inrikesflyg från Stockholm Arlanda och ifrån Pajala. Om du vill flyga ifrån en annan flygplats i närheten av Malmö så kan du välja mellan Ängelholm-Helsingborgs flygplats, Kristianstad Österlen flygplats eller Köpenhamn Kastrup som alla ligger inom rimligt reseavstånd från Malmö. Flygrutten kommer dock inte att ändras eftersom du fortfarande behöver mellanlanda på Stockholm Arlanda. De närmaste flygplatserna till Luleå Kallax är Skellefteås flygplats och Arvidsjaurs flygplats men dessa ligger ganska långt från Luleå.

Det lättaste sättet att ta sig till Malmö Sturup flygplats från Malmö är med bil. Från Malmö kan du följa E65 österut. Efter att du har passerat Svedala svänger du av vänster så kommer du till flygplatsen. Om du inte vill eller har möjlighet att köra själv så kan du alltid ta en taxi, eller så kan du åka med flygbussarna. De går dagligen från Malmö till flygplatsen baserat på flygplatsens avgångstider. Du behöver boka din plats i förväg dock så att du tänker på det. När du ankommer till Luleå så kan du åka med lokaltrafiken in till Luleå. Busslinje 4 och 104 trafikerar sträckan. Biljetter kan köpas i en automat utanför terminalen. Om du vill köra själv och kanske utforska området runt Luleå på egen hand så kan du hyra en hyrbil på flygplatsen och du har en handfull olika hyrbilsföretag att välja mellan. Om du vill hyra en bil rekommenderas det att man bokar innan ankomst för att vara säker på att den bästa bilen för just dig finns tillgänglig.

Malmö har bara en flygplats, vars officiella namn är Malmö Sturup (MMA). Flygplatsen ägs av Swedavia Airports och den har ett tiotal reguljära utrikesflyg. Den har också två fik och tre butiker. Det finns inget hotell i själva flygplatsbyggnaden men det finns några hyrbilsföretag. Om du skulle vilja flyga från en annan flygplats så finns Ängelholm-Helsingborgs flygplats och Kristianstad Österlens flygplats en handfull mil ifrån Malmö. På andra sidan sundet ligger Köpenhamn Kastrups flygplats, som erbjuder många avgångar och flygrutter att välja mellan. Vilken av dessa du väljer när du ska flyga till Luleå spelar ingen större roll eftersom du kommer behöva mellanlanda i Stockholm oberoende av vilken av dessa du väljer. Om du vill flyga till Luleå så är Luleå Kallax den bästa flygplatsen. Den ägs också av Swedavia och är den största flygplatsen i norra Sverige. Luleå Kallax har många besökare och erbjuder försäljning av fika och mat. Flygplatsen har dessutom en taxfree-butik och ett hyrbilscentrum. Det finns dock inget hotell i direkt anslutning till flygplatsen.


Du kan resa vidare ifrån Luleå till Pajala, som ligger längre norrut intill den finska gränsen. Ifrån Luleås flygplats går det bara regelbunden trafik in till själva Luleå. Därifrån kan du sedan ta dig vidare ut till närliggande städer som Älvsbyn, Boden och Kalix. Ifrån Luleås centralstation kan du ta tåget norrut mot Kiruna och vidare till Riksgränsen och ut till Narvik i Norge. Du kan ta ett annat tåg österut till Kalix och sedan Torneå, Kemi och Uleåborg i Finland. Tar du tåget som går söderut kommer du till Piteå, Skellefteå och Umeå. Den sträckan fortsätter hela vägen ned till Stockholm. Om du vill uppleva Luleå och norra Sveriges landskap är det bästa transportmedlet bil. Du kan hyra en bil på flygplatsen och sedan själv köra till mindre orter så som Råneå, Jämtön och Töre vid kusten till Bottniska viken. Luleå Kallax flygplats är ett perfekt första steg för att dig som vill se mer av norra Sverige.


Alternativa flyg Malmö-Luleå

Jämför alternativa flyg till och från närliggande flygplatser och städer för att hitta bäst pris och passande avresetider
Flyg från Malmö till Stockholm
Snabbast flygtid1t 20m
Billigaste pris79 kr
Flyg från Stockholm till Malmö
Snabbast flygtid1t 05m
Billigaste pris79 kr
Flyg från Stockholm till Göteborg
Snabbast flygtid1t 00m
Billigaste pris79 kr
Flyg från Stockholm till Visby
Snabbast flygtid0t 40m
Billigaste pris89 kr
Flyg från Göteborg till Stockholm
Snabbast flygtid1t 05m
Billigaste pris59 kr
Flyg från Stockholm till Luleå
Snabbast flygtid1t 30m
Billigaste pris148 kr
Flyg från Stockholm till Kristianstad
Snabbast flygtid1t 15m
Billigaste pris2 361 kr
Flyg från Kristianstad till Stockholm
Snabbast flygtid1t 15m
Billigaste pris2 253 kr
Flyg från Luleå till Stockholm
Snabbast flygtid1t 30m
Billigaste pris138 kr
Flyg från Umeå till Stockholm
Snabbast flygtid1t 05m
Billigaste pris777 kr
Flyg från Ängelholm till Stockholm
Snabbast flygtid1t 15m
Billigaste pris994 kr
Flyg från Stockholm till Umeå
Snabbast flygtid1t 00m
Billigaste pris915 kr

Flyg som påminner om Malmö till Luleå

Flexibel gällande destination? Bredda din sökning och hitta flyg som liknar din rutt från Malmö till Luleå

Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Luleå från Malmö när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Luleå, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Ja. Alla flyg till Luleå ​​från Malmö på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget mellan Malmö och Luleå genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Luleå erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Luleå från Malmö och notifierar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.