Boka flyg med airblue

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 5/7
tis 12/7

Snabba fakta om airblue

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för airblue

Billigaste rutten

1 029 kr

Mest populära rutten

KHI till DXB

Kortaste flighten

1t 50m

Längsta flygningen

5t 30m
Den billigaste rutten som airblue flyger avgår från Riyadh King Khaled Intl till Islamabad Intl ​​för 1 029 kr
Att flyga från Karachi Quaid-E-Azam Intl till Dubai Intl ​​är för närvarande den mest populära rutten med airblue
Den snabbaste flygsträckan med airblue tar 1t 50m från Lahore (LHE) till Karachi (KHI)
Den längsta flygrutten med airblue ligger på 5t 30m från Jeddah (JED) till Islamabad (ISB)

Omdömen för airblue

0,0
NeutralaBaserat på 0 verifierade omdömen

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med airblue

Nej, airblue flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med airblue kan du boka ett flyg från Riyadh King Khaled Intl, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med SAUDIA istället.

Islamabad Intl, Karachi Quaid-E-Azam Intl och Dubai Intl är de mest populära flygplatserna som airblue frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för airblue genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för airblue i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa airblue på +92 51 111 247 258 eller besöka deras webbplats på airblue.com.

Om du vill flyga inrikes med airblue är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Islamabad Intl till Karachi Quaid-E-Azam Intl för 2 129 kr. Detta billiga flyg med airblue innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med airblue är det billigaste alternativet att flyga från Lahore till Karachi Quaid-E-Azam Intl med 0 stopp för 1 069 kr.

Med 0 stopp och ett pris på 2 281 kr per biljett är att flyga från Karachi Quaid-E-Azam Intl till Dubai Intl det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med airblue. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med airblue var att flyga från Riyadh King Khaled Intl till Islamabad Intl. Detta är ett enkelflyg för 1 029 kr och innefattar 0 stopp.


airblue - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för airblue
tors 6/30