Boka flyg med Bahamasair

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tors 30/6
tors 7/7

Snabba fakta om Bahamasair

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Bahamasair

Billigaste rutten

710 kr

Mest populära rutten

MIA till NAS

Kortaste flighten

0t 30m

Längsta flygningen

1t 35m
Den billigaste rutten som Bahamasair flyger avgår från Miami Intl till Nassau Lynden Pindlings internationella ​​för 710 kr
Att flyga från Miami Intl till Nassau Lynden Pindlings internationella ​​är för närvarande den mest populära rutten med Bahamasair
Den snabbaste flygsträckan med Bahamasair tar 0t 30m från Abraham Bay (MYG) till Matthew Town (IGA)
Den längsta flygrutten med Bahamasair ligger på 1t 35m från Nassau (NAS) till Georgetown (GGT)

Omdömen för Bahamasair

5,6
AcceptabeltBaserat på 13 verifierade omdömen
5,9Gå ombord
3,9Mat
6,5Besättning
5,5Övergripande
4,4Underhållning
5,0Comfort

Sortera efter:
Datum

Populära rutter med Bahamasair

Om du har flexibla resplaner, ta då en titt på urvalet av rutter som Bahamasair erbjuder.
Miami till Nassau
Snabbast flygtid1t 05m
Billigaste pris2 535 kr

Information om att flyga med Bahamasair

Nej, Bahamasair flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Bahamasair kan du boka ett flyg från Marsh Harbour, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Delta istället.

Nassau Lynden Pindlings internationella, Georgetown Exuma Int och Freeport Grand Bahama Intl är de mest populära flygplatserna som Bahamasair frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Bahamasair genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Bahamasair i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Bahamasair på +1-242-702-4140 eller besöka deras webbplats på bahamasair.com.

Om du vill flyga inrikes med Bahamasair är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Nassau Lynden Pindlings internationella till Georgetown Exuma Int för 1 572 kr. Detta billiga flyg med Bahamasair innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Bahamasair är det billigaste alternativet att flyga från Abraham Bay Mayaguana till Matthew Town Inagua med 0 stopp för 852 kr.

Med 0 stopp och ett pris på 2 485 kr per biljett är att flyga från Miami Intl till Nassau Lynden Pindlings internationella det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Bahamasair. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Bahamasair var att flyga från Miami Intl till Nassau Lynden Pindlings internationella. Detta är ett enkelflyg för 710 kr och innefattar 0 stopp.


Bahamasair - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Bahamasair
lör 6/25