Boka flyg med flynas

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 6/7
ons 13/7

Snabba fakta om flynas

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för flynas

Billigaste rutten

359 kr

Mest populära rutten

DMM till RUH

Kortaste flighten

1t 05m

Längsta flygningen

2t 10m
Den billigaste rutten som flynas flyger avgår från Dammam King Fahad Intl till Riyadh King Khaled Intl ​​för 359 kr
Att flyga från Dammam King Fahad Intl till Riyadh King Khaled Intl ​​är för närvarande den mest populära rutten med flynas
Den snabbaste flygsträckan med flynas tar 1t 05m från Dammam (DMM) till Riyadh (RUH)
Den längsta flygrutten med flynas ligger på 2t 10m från Dammam (DMM) till Jeddah (JED)

Omdömen för flynas

5,9
AcceptabeltBaserat på 25 verifierade omdömen
6,5Gå ombord
5,3Comfort
4,5Underhållning
5,1Mat
6,4Besättning
6,1Övergripande

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med flynas

Nej, flynas flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med flynas kan du boka ett flyg från Wien, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med People's istället.

Jeddah King Abdulaziz Int, Riyadh King Khaled Intl och Dammam King Fahad Intl är de mest populära flygplatserna som flynas frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för flynas genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för flynas i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa flynas på +966 114349000 eller besöka deras webbplats på flynas.com.

Om du vill flyga inrikes med flynas är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Dammam King Fahad Intl till Riyadh King Khaled Intl för 666 kr. Detta billiga flyg med flynas innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med flynas är det billigaste alternativet att flyga från Dammam King Fahad Intl till Riyadh King Khaled Intl med 0 stopp för 359 kr.


flynas - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för flynas
fre 7/1