FAQ
Omdömen
Flygstatus

Boka flyg med LATAM Airlines

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
Mon 24/6
Mon 1/7
"I år är momondo den främsta platsen för flygbiljetter på internet."
Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar flyg med momondo
Stora namn, större erbjudanden
Stora namn, större erbjudanden
Sök igenom hundratals resesidor för att jämföra priser.
Filtrera efter vad du vill ha
Filtrera efter vad du vill ha
Gratis Wifi? Mellanlandning? Skräddarsy dina resultat direkt.
Gratis och oberoende
Gratis och oberoende
Det är helt gratis att använda oss – inga dolda kostnader eller avgifter.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Snabba fakta om LATAM Airlines

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för LATAM Airlines

Billigaste rutten

146 kr

Mest populära rutten

MDE till BOG

Kortaste flighten

0t 46m

Längsta flygningen

2t 32m
Den billigaste rutten som LATAM Airlines flyger avgår från Concepción Carriel Sur till Puerto Montt El Tepual ​​för 146 kr
Att flyga från Medellín J M Cordova till Bogota El Dorado ​​är för närvarande den mest populära rutten med LATAM Airlines
Den snabbaste flygsträckan med LATAM Airlines tar 0t 46m från Guayaquil (GYE) till Cuenca (CUE)
Den längsta flygrutten med LATAM Airlines ligger på 2t 32m från Arica (ARI) till Santiago de Chile (SCL)

Information om att flyga med LATAM Airlines

Vad har LATAM Chile för lojalitetsprogram?

Medlemmar i LATAM Pass tjänar poäng på alla LATAM Chiles flyg. Lojalitetsprogrammet tillåter dig sedan att använda dina intjänade poäng till att betala flygbiljetter när du på nytt bokar LATAM Chile. Poängen i LATAM Pass går också att både tjäna och använda hos olika företag LATAM Chile har samarbete med. Det kan till exempel handla om biluthyrning eller hotell. Om du flyger mycket med LATAM Chile kan dina intjänade poäng också uppgradera din medlemsskapsnivå. Då ges du speciella förmåner så som extra bagage, företräde i incheckningskön och tillgång till flygplatslounger. Vare sig du flyger mycket eller lite med LATAM Chile så ger varje flyg dig poäng som du kan använda till framtida resor.

Hur mycket bagage kan jag ha med mig på LATAM Chile?

Mängden bagage du är tillåten att checka in och ha med ombord på din LATAM Chiles-reservation varierar kraftigt beroende på vilken av flygbolagets många prisklasser du gjort din bokning i. Economy Class är indelad i prisklasserna Promo, Light, Plus och Top. Till nästan alla destinationer ingår en väska på 23 kg enbart i Plus och Top. Undantagen är LATAM Chiles olika destinationer i Stillahavsregionen där det ingår en eller två väskor på 23 kg i alla Economys prisklasser. I Premium Economy Top och Business Class ingår tre väskor på 23 kg vardera till alla destinationer. Den tillåtna mängden handbagage på LATAM Chiles flyg är väldigt olika inte bara beroende på prisklass, utan också beroende på vilket land du flyger från och vilket land du flyger till. Det kan handla om allt från att enbart få ha med sig en personlig artikel till att få ha med sig två handbagage.

Kan jag flyga med husdjur på LATAM Chile?

Hundar och katter får resa ombord på vissa av LATAM Chiles flyg. Inga andra djurarter är tillåtna, varken i flygkabinen eller flygplanets bagageutrymme. Om husdjuret tillsammans med sin bur eller väska inte väger mer än sju kilo kan det få resa i flygkabinen. Djuret måste under hela flygresan befinna sig i sin bur eller väska, och väskan får inte vara större än att den får plats under sätet framför dig. För djur som är större eller tyngre än dessa angivelser är alternativet att resa i flygplanets bagageutrymme. Då ska djuret tillsammans med sin bur checkas in som vanligt bagage. Att resa med ett husdjur på någon av LATAM Chiles flyg har en extra kostnad. Hur mycket beror på hur lång flygresan är.

Har LATAM Airlines några avgående flyg från Stockholm Arlanda?

Ja, LATAM Airlines har 7 veckovisa flyg inbokade att avgå från Stockholm Arlanda.

Vilka är de främsta flygplatserna som LATAM Airlines flyger till och från?

Påskön Mataveri Intl, Santiago de Chile A Merino Benitez och Balmaceda Teniente Vidal är de mest populära flygplatserna som LATAM Airlines frekvent flyger till under året.

Hur ser jag flygstatusen för LATAM Airlines?

Du kan kontrollera flygstatusen för LATAM Airlines genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för LATAM Airlines i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa LATAM Airlines på +56 600 526 2000 eller besöka deras webbplats på latam.com.

Vilket är det billigaste inrikesflyget med LATAM Airlines?

Om du vill flyga inrikes med LATAM Airlines är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Concepción Carriel Sur till Puerto Montt El Tepual för 283 kr. Detta billiga flyg med LATAM Airlines innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med LATAM Airlines är det billigaste alternativet att flyga från Concepción Carriel Sur till Puerto Montt El Tepual med 0 stopp för 146 kr.

Vilka är storleksgränserna för bagage ombord på LATAM Airlines?

LATAM Airlines kräver att ditt bagage är inom följande mått: 55x35x25 cm för handbagage, 45x35x20 cm för personliga väskor och 158 cm för incheckade väskor.


Omdömen för LATAM Airlines

7,5
BraBaserat på 2 283 verifierade omdömen
8,1Besättning
6,8Mat
7,5Gå ombord
7,3Comfort
7,1Underhållning

Sortera efter:
8,0 Utomordentligt
KAYAK
Helt okej flygning inget extra men vi kom fram. Bejär inget mer
8,0 Utomordentligt
KAYAK
Helt ok. Dom störtade inte

LATAM Airlines - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för LATAM Airlines
Wed 6/19

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
1 vuxen
Från?
Till?
Mon 24/6
Mon 1/7
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners