Boka flyg med LATAM Airlines

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 28/6
tis 5/7

Snabba fakta om LATAM Airlines

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för LATAM Airlines

Billigaste rutten

81 kr

Mest populära rutten

PEI till BOG

Kortaste flighten

0t 52m

Längsta flygningen

24t 58m
Den billigaste rutten som LATAM Airlines flyger avgår från Santiago de Chile A Merino Benitez till Concepción Carriel Sur ​​för 81 kr
Att flyga från Pereira Matecana till Bogota El Dorado ​​är för närvarande den mest populära rutten med LATAM Airlines
Den snabbaste flygsträckan med LATAM Airlines tar 0t 52m från Medellín (MDE) till Bucaramanga (BGA)
Den längsta flygrutten med LATAM Airlines ligger på 24t 58m från Bucaramanga (BGA) till Santa Marta (SMR)

Omdömen för LATAM Airlines

7,5
BraBaserat på 544 verifierade omdömen
7,6Gå ombord
6,4Mat
8,0Besättning
7,5Övergripande
7,0Underhållning
7,4Comfort

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med LATAM Airlines

Medlemmar i LATAM Pass tjänar poäng på alla LATAM Chiles flyg. Lojalitetsprogrammet tillåter dig sedan att använda dina intjänade poäng till att betala flygbiljetter när du på nytt bokar LATAM Chile. Poängen i LATAM Pass går också att både tjäna och använda hos olika företag LATAM Chile har samarbete med. Det kan till exempel handla om biluthyrning eller hotell. Om du flyger mycket med LATAM Chile kan dina intjänade poäng också uppgradera din medlemsskapsnivå. Då ges du speciella förmåner så som extra bagage, företräde i incheckningskön och tillgång till flygplatslounger. Vare sig du flyger mycket eller lite med LATAM Chile så ger varje flyg dig poäng som du kan använda till framtida resor.

Mängden bagage du är tillåten att checka in och ha med ombord på din LATAM Chiles-reservation varierar kraftigt beroende på vilken av flygbolagets många prisklasser du gjort din bokning i. Economy Class är indelad i prisklasserna Promo, Light, Plus och Top. Till nästan alla destinationer ingår en väska på 23 kg enbart i Plus och Top. Undantagen är LATAM Chiles olika destinationer i Stillahavsregionen där det ingår en eller två väskor på 23 kg i alla Economys prisklasser. I Premium Economy Top och Business Class ingår tre väskor på 23 kg vardera till alla destinationer. Den tillåtna mängden handbagage på LATAM Chiles flyg är väldigt olika inte bara beroende på prisklass, utan också beroende på vilket land du flyger från och vilket land du flyger till. Det kan handla om allt från att enbart få ha med sig en personlig artikel till att få ha med sig två handbagage.

Hundar och katter får resa ombord på vissa av LATAM Chiles flyg. Inga andra djurarter är tillåtna, varken i flygkabinen eller flygplanets bagageutrymme. Om husdjuret tillsammans med sin bur eller väska inte väger mer än sju kilo kan det få resa i flygkabinen. Djuret måste under hela flygresan befinna sig i sin bur eller väska, och väskan får inte vara större än att den får plats under sätet framför dig. För djur som är större eller tyngre än dessa angivelser är alternativet att resa i flygplanets bagageutrymme. Då ska djuret tillsammans med sin bur checkas in som vanligt bagage. Att resa med ett husdjur på någon av LATAM Chiles flyg har en extra kostnad. Hur mycket beror på hur lång flygresan är.

Ja, LATAM Airlines har 9 veckovisa flyg inbokade att avgå från Stockholm Arlanda.

Santiago de Chile A Merino Benitez, Sao Paulo Cumbica internationella och Lima J Chavez Intl är de mest populära flygplatserna som LATAM Airlines frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för LATAM Airlines genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för LATAM Airlines i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa LATAM Airlines på +56 600 526 2000 eller besöka deras webbplats på latam.com.

Om du vill flyga inrikes med LATAM Airlines är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Santiago de Chile A Merino Benitez till Concepción Carriel Sur för 212 kr. Detta billiga flyg med LATAM Airlines innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med LATAM Airlines är det billigaste alternativet att flyga från Santiago de Chile A Merino Benitez till Concepción Carriel Sur med 0 stopp för 81 kr.

LATAM Airlines kräver att ditt bagage är inom följande mått: 55x35x25 cm för handbagage, 45x35x20 cm för personliga väskor och 158 cm för incheckade väskor.


LATAM Airlines - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för LATAM Airlines
tors 6/23