Boka flyg med VietJet Air

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 29/6
ons 6/7

Snabba fakta om VietJet Air

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för VietJet Air

Billigaste rutten

213 kr

Mest populära rutten

DLI till SGN

Kortaste flighten

0t 55m

Längsta flygningen

2t 10m
Den billigaste rutten som VietJet Air flyger avgår från Da Nang till Hanoi Noi Bai internationella ​​för 213 kr
Att flyga från Dalat Lien Khuong Intl till Ho Chi Minh-staden Tan Son Nhat internationella ​​är för närvarande den mest populära rutten med VietJet Air
Den snabbaste flygsträckan med VietJet Air tar 0t 55m från Qui Nhon (UIH) till Ho Chi Minh-staden (SGN)
Den längsta flygrutten med VietJet Air ligger på 2t 10m från Ho Chi Minh-staden (SGN) till Hanoi (HAN)

Omdömen för VietJet Air

2,0
Mycket dåligtBaserat på 1 verifierat omdöme
4,0Comfort
8,0Besättning
2,0Övergripande
2,0Underhållning
2,0Mat
8,0Gå ombord

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med VietJet Air

Nej, VietJet Air flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med VietJet Air kan du boka ett flyg från New Delhi Indira Gandhi Intl, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Ethiopian Air istället.

Ho Chi Minh-staden Tan Son Nhat internationella, Hanoi Noi Bai internationella och Da Nang är de mest populära flygplatserna som VietJet Air frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för VietJet Air genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för VietJet Air i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa VietJet Air på +84 1900 1886 eller besöka deras webbplats på vietjetair.com.

Om du vill flyga inrikes med VietJet Air är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Ho Chi Minh-staden Tan Son Nhat internationella till Phu Quoc Internationell för 457 kr. Detta billiga flyg med VietJet Air innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med VietJet Air är det billigaste alternativet att flyga från Da Nang till Hanoi Noi Bai internationella med 0 stopp för 213 kr.


VietJet Air - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för VietJet Air
fre 6/24