Hotell i Charlottenberg

Hitta de bästa erbjudandena för 6 hotell i Charlottenberg, Sverige

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |
-
1
Incheckning
Utcheckning

Bästa hotell i Charlottenberg

Det finns många mysiga hotell i Charlottenberg, vad sägs om en övernattning på ett av dessa?


Charlottenberg resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Charlottenberg

Vad kostar ett hotell i Charlottenberg?

Ett hotell i Charlottenbergs centrum kostar ungefär 1400 SEK per natt. Du har då bekvämligheter som badkar på rummet och frukost på hotellet. Billiga hotell i Charlottenbergs omgivningar har färre bekvämligheter och ligger utanför ortens centrala delar. Du kan bland annat bo på bed & breakfast för drygt 900 SEK per natt. Tips på hotell får du genom att söka hos momondo och filtrera resultatet efter både din budget och de bekvämligheter du söker. Du kan bland annat söka efter mysiga hotell på landet eller bra hotell för konferenser.

När är bästa tidpunkten att bo på hotell i Charlottenberg?

När du ska besöka Värmland beror på vad du vill ägna dig åt under resan. För vintersporter som skidåkning, både alpin och långfärd, är det naturligtvis vintermånaderna som passar bäst för att boka hotell i Värmland. Under sommarhalvåret ska du istället resa om du vill vandra i fjällmiljöer eller paddla kanot på någon av vattendragen.

Kan man resa till Charlottenberg med låg budget?

Om du reser till Charlottenberg på en liten budget ska du bo utanför centrum där det finns billigt boende med prisvärda erbjudanden. Undvik även högsäsongen mitt under sommaren samt under jul-, nyår- och sportlovsledigheter. Bäst är att resa under sen vår då priserna är lägre och utomhusaktiviteter kräver mindre och billigare utrustning än vad du behöver för vintersporter.

De bästa transportmedlen i Charlottenberg

Du tar dig enkelt till och från Charlottenberg med Värmlandsbanan som drivs av SJ:s tåg. Järnvägen går mellan Laxå i Närke och Eda Glasbruk som ligger precis norr om Charlottenberg vid den norska gränsen. Lokaltrafiken i Charlottenberg består av Värmlandstrafikens bussar. Biljetter kan köpas både ombord på bussen och via mobilen. För att kunna ta dig runt i området är det dock smidigast att ha bil.

Parkering i Charlottenberg

Parkering i Charlottenberg är avgiftsfri och du behöver endast följa de tidsregler som gäller. Du får max ställa bilen i 24 timmar på de allmänna parkeringsplatserna. Det finns även privata parkeringsplatser och de flesta av dessa finns på Charlottenbergs Shoppingcenter. Även de privata parkeringsplatserna är avgiftsfria.


Hur mycket kostar ett hotell i Charlottenberg per natt?

Använd informationen nedan för att hitta hotellrum med hög standard i Charlottenberg till låga priser.
4 stjärnor eller mer
Hotell Charlottenberg
Bäst värde

Hotell Charlottenberg

7,8

1 142 kr

Visa erbjudanden för hotell

De bästa priserna hittade av momondo-användare de senaste 24 timmarna.

Vandrarhem och billiga hotell i Charlottenberg

Dessa hotell och vandrarhem erbjuder ofta billiga vistelser i Charlottenberg
Hotell Charlottenberg

Hotell Charlottenberg

7,8

1 142 kr

Visa erbjudanden för hotell

Hitta hotellen som ger dig bäst valuta för pengarna i Charlottenberg

Dessa hotell har de bästa priserna för sina betyg
Hotell Charlottenberg

Hotell Charlottenberg

7,8

1 142 kr

Visa erbjudanden för hotell

Vart är det bra att bo i Charlottenberg?

Bara sex kilometer från den norska gränsen ligger värmländska Charlottenberg. Hotell i Charlottenbergs centrum passar bra om du vill ha orten som utgångspunkt för att utforska området i västra Värmland. Inne i centrum kan du bo på hotell med fyra stjärnor och har då gångavstånd till Charlottenbergs shoppingcenter där du hittar både butiker, barer och restauranger. I centrum har du även nära till järnvägsstationen vilket gör det till ett smidigt ställe att bo på hotell om du endast spenderar en weekend i orten. Hotell i Charlottenbergs närområde med utsikt över Bysjön hittar du i Elofstomta. Där kan du bo på bed & breakfast vilket är ett billigt boende jämfört med att bo på hotell i Charlottenbergs centrum. Istället för att boka hotell för din vistelse kan du även hyra stugor och andra boenden i Charlottenbergs omgivningar. Detta passar bra om du vill uppleva en lantlig atmosfär under din semester.


Läs mer om attraktioner, nöjen och sevärdheter i Charlottenberg

Nära den norska gränsen ligger Charlottenberg mitt i det värmländska landskapet. I ortens närområde finns flera sevärdheter att besöka såväl som möjligheter till mängder av friluftsbutiker. Nära Charlottenberg ligger Eda Golfbana, vackert belägen på en halvö i sjön Hugn. Banan anses vara en av Sveriges vackraste och bjuder både på sjöutsikt och vackra skogspartier. Golfbanan är vanligen öppen mellan april och oktober månad. Med tåg från Charlottenbergs järnvägsstation kan du också göra en dagsutflykt till Magnor på andra sidan den norska gränsen. Här hittar du Magnor Glasbruk med fina konsthantverk till försäljning och möjlighet att se glasblåsarna arbeta. Under vinterhalvåret ska du inte missa julmarknaden i Charlottenberg som går av stapeln i Folkets hus varje år. Vintern för även med sig möjligheter för skidåkning. Nära Charlottenberg ligger Valfjället där du hittar omväxlande skidåkning för hela familjen. Här kan både barn och vuxna roa sig med alpin skidåkning i vackra fjällmiljöer. (Pris kontrollerat 02/04/2019).


Reseinformation om Charlottenberg

Hur länge stannar besökare i Charlottenberg?

En vistelse på 1 natt är det mest populära alternativet för besök i Charlottenberg.

Hur mycket kostar ett hotell i Charlottenberg?

För bokning av ett hotell i Charlottenberg kommer i genomsnitt priset för ett rum att ligga runt 1 142 kr per natt; priset för rummet varierar dock en hel del, beroende på säsong, läge och faciliteter.


momondos favorithotell

Ta reda på mer om hotellen som användare föredrar i Charlottenberg