Hotell: Ludvika

Hitta de bästa erbjudandena för 8 hotell i Ludvika, Sverige

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |
-
1
Incheckning
Utcheckning

Bästa hotellen i Ludvika

Hitta det perfekta hotellet i Ludvika för arbete eller semester


När är det bra timing att boka ett hotell i Ludvika?

Kolla in informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet på ett hotellrum i Ludvika
Lågsäsong
augusti
Högsäsong
september

är den billigaste månaden att bo här

17 %

förväntad prisnedgång

är den dyraste månaden att bo här

20 %

förväntad prisökning

Pris
760 kr - 1 130 kr
Dyraste veckodag
måndag
Billigaste veckodag
fredag

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (vardagsnatt)

986 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (helgnatt)

snittpris de senaste 2 veckorna


Resetips Ludvika

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Ludvika

Vad kostar ett hotell i Ludvika?

Ett hotell i Ludvikas centrum med tre stjärnor kostar drygt 1000 SEK per natt. För fyrstjärniga hotell får du betala cirka 1500 per natt. Tips på hotell i området får du hos momondo där du kan söka efter boenden som passar just dina önskemål. Bland annat kan du filtrera din sökning efter pris eller avstånd från Ludvikas centrum. Du kan även använda sökfunktionen för att jämföra olika hotells erbjudanden för att hitta det mest prisvärda alternativet.

När är bästa tidpunkten att bo på hotell i Ludvika?

Dalarna är ett härligt landskap att besöka året om. Fjällen bjuder på härligt friluftsliv både under sommar och vinter. Besök någon av regionens skidorter för alpinåkning eller ge dig ut i längdskidåkningsspåren för en härlig vinterupplevelse. Under sommaren är det vandringar och camping som lockar besökare till landskapet.

Kan man resa till Ludvika med låg budget?

Det går att resa till Ludvika på en liten budget men för att få ut så mycket som möjligt av din resa bör du besöka orten under sommaren. Sommaraktiviteter kostar för det mesta mindre än många av de aktiviteter som är möjliga under vintern. Bo på hotell utanför Ludvikas centrum för att få så låga priser som möjligt. Boka hotell genom momondo för att hitta billigt boende för de datum du tänkt resa på.

De bästa transportmedlen i Ludvika

Ludvikas centrum är mycket litet och du tar dig enkelt fram till fots i ortens centrala delar. För att ta dig fram i området kring Ludvika är det däremot lättast att ha bil. Biluthyrning hittar du bland annat vid Ludvikas tågstation. För kortare sträckor finns fina cykelbanor som du kan använda både för cykelutflykter och för att ta dig till olika sevärdheter. Det finns även busslinjer och dessa sköts av Dalatrafik.

Parkering i Ludvika

Du hittar en mängd olika parkeringar nära Ludvikas centrum. Kommunens parkeringsplatser är helt gratis, men p-skiva krävs då olika tidsbestämmelser gäller för olika parkeringsplatser. Privat parkering med avgift finns på Tages torg och där kan du ställa bilen en längre period. Tänk på att datumparkering gäller.


Hur mycket kostar ett hotell i Ludvika per natt?

Använd informationen nedan för att hitta hotellrum med hög standard i Ludvika till låga priser.

Vandrarhem och billiga hotell i Ludvika

Dessa hotell och vandrarhem är de billigaste boendena i Ludvika

Vandrahem Fyra

440 kr

Visa erbjudanden för hotell

Tm Gården

8,6

564 kr

Visa erbjudanden för hotell

Smedjebacken Vandrarhem Smedjan

527 kr

Visa erbjudanden för hotell

Disponentparken Café och Bed & Breakfast

8,0

697 kr

Visa erbjudanden för hotell

A spacious furnished tent in beautiful Dalarna.

556 kr

Visa erbjudanden för hotell

Wanbo Herrgard

8,2

746 kr

Visa erbjudanden för hotell

Hitta hotellen som ger dig bäst valuta för pengarna i Ludvika

Dessa hotell har de bästa priserna för sina betyg

Wanbo Herrgard

8,2

746 kr

Visa erbjudanden för hotell

Disponentparken Café och Bed & Breakfast

8,0

697 kr

Visa erbjudanden för hotell

Tm Gården

8,6

564 kr

Visa erbjudanden för hotell

Morhagen Konferens & Rekreation

8,2

995 kr

Visa erbjudanden för hotell

Smebackens Pensionat

8,1

796 kr

Visa erbjudanden för hotell

Var ska man bo i Ludvika?

Det finns många boenden i Ludvika att välja mellan när du ska besöka orten. Var du ska bo på hotell beror på vilken typ av vistelse du söker. För en övernattning i Ludvika är det smidigast att bo inne i centrum. Hotell i Ludvikas centrum ligger nära tågstationen och resecentrum samt med gångavstånd till matbutiker och restauranger. Centrum har bra hotell med både tre och fyra stjärnor och bekvämligheter som frukost, badkar och familjerum. Billiga hotell i Ludvikas närområden hittar du bland annat i Smedjebacken som ligger öster om Ludvika. Där finns billigt boende i form av stugby, vandrarhem och krog. Om du söker efter hotell i Ludvika som passar bra för konferens och affärsresor finns passande boenden på andra sidan Väsman i Sunnansjö. Ute på landsbygden runt Ludvika finns det också mer isolerade boenden som är perfekta för en romantisk weekend. Du kan bland annat hyra en stuga eller bo på en gård för ett annorlunda boende.


Om Ludvika

Ludvika och Dalarna är perfekta att besöka både vinter och sommar. Under vintern är det naturligtvis vintersporter som lockar besökare till fjällområdet. Ge dig ut på någon av de många långfärdskidåkningsspåren som anläggs längs med lederna kring Säfsen. Spåren finns i allt från tre kilometer till åtta kilometer för att du ska kunna välja en slinga som passar din nivå. För alpinskidåkning ska du ta dig till Fjällberget som har backar både för barn och vuxna. Även Säfsen har alpinskidåkning och erbjuder även skidskola för barnen och mer avancerade kurser för vuxna. Säfsen har hela 18 backar och sex liftar. För kulturella aktiviteter inne i orten kan du besöka poeten Dan Anderssons Museum. Här lär du dig mer om författaren i det hus där han under en kort period hyrde ett rum för att skriva klart Kolarhistorier. Även Cassels konserthus är ett populärt besöksmål i Ludvika. Här hålls konserter och evenemang året om. (Pris kontrollerat 20/03/2019).


Reseinformation om Ludvika

Hur länge stannar besökare i Ludvika?

1 natt är den typiska vistelselängden för resenärer som besöker Ludvika.

Hur mycket kostar ett hotell i Ludvika?

Hotell i Ludvika visar en rad olika priser för sina rum. Dessa bestäms av faktorer som tillgänglighet, läge och bekvämligheter. I genomsnitt kommer rummen att kosta runt 700 kr per natt.

När är den bästa tidpunkten att boka ett hotell i Ludvika?

Hotell i Ludvika är oftast billigast i augusti. Du kan förvänta dig 17% lägre priser under denna period.

Vilken dag är det billigast att bo i Ludvika?

För närvarande är torsdag den billigaste dagen att bo på hotell i Ludvika. söndag är den dyraste.

Hur mycket kostar ett vandrarhem i Ludvika?

Vandrarhem i Ludvika kostar vanligtvis cirka 743 kr per person per natt. Detta gäller för vandrarhem och hotell med 2 stjärnor eller mindre i betyg. Vandrarhem är mycket budgetvänliga och är i genomsnitt −43 kr billigare än hotell i Ludvika.