Hyrbilar på Thessaloniki Makedonia flygplats

Är du på jakt efter billiga hyrbilserbjudanden på Thessaloniki Makedonia flygplats? Sök här!

Thessaloníki, Grekland - Thessaloniki Makedonia (SKG)
9 jun — 12 jun
Samma avlämingsplats
Thessaloníki, Grekland - Thessaloniki Makedonia (SKG)
fre 9/6
12:00
mån 12/6
12:00
Förarens ålder:

Trender och insikter om att hyra bil i Thessaloniki Makedonia flygplats

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Thessaloniki Makedonia flygplats

Vilken bil väljer flest att hyra på Thessaloniki Makedonia flygplats?

Den populäraste hyrbilsmodellen bland momondos användare att hyra på Thessaloniki Makedonia flygplats är Fiat Panda, följt av modellen Opel Corsa. Våra användare har hittat erbjudanden för Fiat Panda på Thessaloniki Makedonia flygplats för i genomsnitt 390 kr per dag, och så billigt som 89 kr per dag. Det kostar i genomsnitt 385 kr per dag att hyra modellen Opel Corsa på Thessaloniki Makedonia flygplats, även om du kan hitta priser för så lite som 51 kr per dag.

Vilken är den mest populära bilen att hyra på Thessaloniki Makedonia flygplats?

Den mest populära biltypen att hyra på Thessaloniki Makedonia flygplats är Ekonomi. Under det senaste året sökte 32 % av momondo-användare efter bilklassen Ekonomi på Thessaloniki Makedonia flygplats. Det mest populära biluthyrningsföretaget som erbjuder bilklassen Ekonomi på denna flygplats är Record Go för så låga priser som 61 kr/dag. Om du väljer mellan bilar i klassen Ekonomi på Thessaloniki Makedonia flygplats, överväg en Opel Corsa eller Seat Ibiza då de båda är populära val bland andra resenärer.

När är den bästa tidpunkten att hyra bil på Thessaloniki Makedonia flygplats?

De bästa biluthyrningserbjudandena på Thessaloniki Makedonia flygplats hittar du när du bokar 13 dagar innan, när priserna i genomsnitt ligger på 183 kr/dag. Baserat på förra årets data kan du förvänta dig att betala i genomsnitt 490 kr/dag om du hyr en bil på helgen. Priserna per dag under vardagar är i genomsnitt 260 kr/dag. Det går att hitta bra biluthyrningserbjudande på Thessaloniki Makedonia flygplats under hela året, men februari är vanligtvis den bästa månaden att hyra, när priserna i genomsnitt ligger på 162 kr/dag.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Thessaloniki Makedonia flygplats

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Thessaloniki Makedonia flygplats
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

217 kr/dag

(1 jun - 8 jun)
Mercedes-Benz A-Class
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

134 kr/dag

(8 jun - 21 jun)
Opel Corsa
Ford Ka
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

198 kr/dag

(1 jun - 8 jun)
Ford Ka
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

251 kr/dag

(8 jun - 21 jun)
Mini Hatch
Nissan Qashqai
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare

353 kr/dag

(8 jun - 21 jun)
Nissan Qashqai
Vauxhall Mokka
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

341 kr/dag

(1 jun - 8 jun)
Vauxhall Mokka
Nissan Qashqai
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare

362 kr/dag

(15 jun - 29 jun)
Nissan Qashqai
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

287 kr/dag

(1 jun - 8 jun)
Mercedes-Benz A-Class
Volkswagen Multivan
eller liknande Minibuss
Upp till 5 passagerare

812 kr/dag

(15 jun - 29 jun)
Volkswagen Multivan

Information om biluthyrning i Thessaloniki Makedonia flygplats

Ett körkort är oftast ett minimumkrav vid biluthyrning, och det är även en god idé att ta med ditt pass för att stärka din nationalitet. En del som erbjuder billiga hyrbilar har dessutom pass som ett krav. Ett biluthyrningsföretag som har en åldersgräns för unga förare är Budget. Åldersgränsen varierar något beroende på vilken bilmodell du väljer, det är till exempel en högre åldersgräns på de något lyxigare fordonsmärkena eller om det är en sportbil. Budget anser också att föraren ska ha haft körkortet en viss tid för att få lov att hyra av dem. Det fungerar alltså inte att hyra bil med ditt nytagna körkort. Du måste också boka med ett kreditkort med ditt namn på, som stämmer överens med annat en annan ID-handling och körkort.

Biluthyrning kan vara lite krångligt för småbarnsföräldrar, och därför har många biluthyrningsföretag bilbarnstolar och liknande som extra tillval i bilen. De som har en hyrbil via Budget kan förvänta sig att bilen är ren och i ordning vid uthämtning. Om du vill kan du också köpa till en extra försäkring som täcker alla olyckor som kan drabba bilen under färden. Budget har både budgetbilar och SUV:ar i sitt utbud. Köp till en extra GPS eller en extra förare för en mindre kostnad. De flesta bilar har också luftkonditionering.


Erbjudanden på hyrbilar i Thessaloniki Makedonia flygplats

Hitta rätt hyrbil för dig på Thessaloniki Makedonia flygplats

Biltyp: Liten

58 kr - 668 kr

Alla biltyper

72 kr - 815 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Thessaloniki Makedonia flygplats är 233 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Thessaloniki Makedonia flygplats är december. Då är priset 76% lägre än under resten året och ligger på bara 58 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 25 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Thessaloniki Makedonia flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Thessaloniki Makedonia flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Thessaloniki Makedonia flygplats som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Thessaloniki Makedonia flygplats är 488 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Thessaloniki Makedonia flygplats är februari. Då är priset 61% lägre än under resten året och ligger på bara 194 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 37% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Thessaloniki Makedonia flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Thessaloniki Makedonia flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i Thessaloniki Makedonia flygplats som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Thessaloniki Makedonia flygplats är 673 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Thessaloniki Makedonia flygplats är november. Då är priset 34% lägre än under resten året och ligger på bara 449 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 54% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Thessaloniki Makedonia flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Thessaloniki Makedonia flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Thessaloniki Makedonia flygplats är 411 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Thessaloniki Makedonia flygplats är februari. Då är priset 53% lägre än under resten året och ligger på bara 194 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 25% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Thessaloniki Makedonia flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Thessaloniki Makedonia flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Thessaloniki Makedonia flygplats som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Thessaloniki Makedonia flygplats är 679 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Thessaloniki Makedonia flygplats är november. Då är priset 34% lägre än under resten året och ligger på bara 450 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 55% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Thessaloniki Makedonia flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Thessaloniki Makedonia flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Skåpbil i Thessaloniki Makedonia flygplats som hittats på momondo under den senaste veckan.

Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

134 kr/dag

(8 jun - 21 jun)
Mini Hatch
Volkswagen up!
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

198 kr/dag

(1 jun - 8 jun)
Volkswagen up!
Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

208 kr/dag

(1 jun - 8 jun)
Smart Fortwo

Hyrbilsleverantörer i Thessaloniki Makedonia flygplats

Alla större biluthyrningsfirmor på Thessaloniki Makedonia flygplats

Avance Rent a Car

1 plats
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

6,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

8,0

Alma Car Hire

1 plats
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

6,0

diRENT

2 platser

Routes Car & Truck Rentals

2 platser

AA Cars Car Rental

1 plats

AbbyCar Car Rentals

1 plats

ADDCAR RENTAL

1 plats

Advance Car And Truck Rental

1 plats

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Thessaloníki

Nedan visas de mest populära hotellen i Thessaloníki

Hyr bil i andra städer i Grekland

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i regioner som Chania, Rhodos och Thessaloníki i Grekland

Börja planera din resa till Thessaloniki Makedonia flygplats


Varför använda momondo?

Det är en god idé att välja momondo när du söker efter hyrbilar i Thessaloniki Makedonia flygplats eftersom det är snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra är att välja det alternativ som fungerar bäst för dig och din resa.

momondo hjälper dig hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Thessaloniki Makedonia flygplats genom att möjliggöra filtrering av resultaten efter pris, kapacitet, funktioner, avlämning, upphämtningsplats och mycket mer.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka tryggt
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedvetenhet
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.