Billiga flyg från Denpasar till Stockholm från 12 981 kr

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 6/12
tis 13/12

Information om flyg från Denpasar till Stockholm

Hur lång tid tar det att flyga från Denpasar till Stockholm, och kan du flyga direkt?

Snabbast flygtid

25t 25m

Direkt flyg

Inga

Flygplatser i Stockholm

4 flygplatser
Det snabbaste flyget från Denpasar till Stockholm tar 25t 25m
Det finns inga direktflyg från Denpasar till Stockholm. Populära rutter med mellanlandning på denna sträcka är Denpasar Bali Ngurah Rai flygplats - Stockholm Arlanda flygplats.
Det finns 4 flygplatser nära Stockholm: Stockholm Skavsta (NYO), Stockholm Västerås/Hässlö (VST), Stockholm-Bromma (BMA), Stockholm Arlanda (ARN)

Hitta billiga flygbiljetter från Denpasar till Stockholm

Nu behöver du inte leta mer. Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo, så du har all viktig information och de insikter som behövs för att hitta de billigaste flygen för din resa

Vilken är den billigaste månaden att flyga från Denpasar till Stockholm?

januari. Den billigaste tiden på året att flyga till Stockholm från Denpasar är januari. Den dyraste är september

Vilken veckodag är det billigast att flyga från Denpasar till Stockholm?

lördag. Den billigaste dagen i veckan är vanligtvis lördag. Den dyraste är vanligtvis måndag

När är det billigast att flyga från Denpasar till Stockholm?

på morgonen. Flyg från Denpasar till Stockholm är cirka 27% dyrare på kvällen än på morgonen

Vilken är den billigaste rutten?

Denpasar Bali Ngurah Rai - Stockholm Arlanda. Flyg från Denpasar Bali Ngurah Rai till Stockholm Arlanda för de bästa flygpriserna Denpasar - Stockholm

  • Hur långt är det från Denpasar Bali Ngurah Rai till Stockholm med flyg?

    Stockholm ligger 11234,8 km från Denpasar Bali Ngurah Rai.


Denpasar Bali Ngurah Rai är en stor internationell flygplats och har fördelen att ha många internationella rutter. Detta innebär att du hittar olika alternativa flygrutter för att ta dig från Denpasar till Stockholm när du flyger från Bali Ngurah Rai. Flygplatsen är modern och här hittar du bekvämligheter som Tax-Free-shopping och restauranger. Med sin nybyggda terminal är det smidigt att checka in och du kan enkelt ta dig till din flight. När du landar i Stockholm landar du på Arlanda flygplats som är den största flygplatsen i Sverige. Även här har du fördelen av att kunna välja bland ett stort urval av flighter som tar dig vidare till andra destinationer. Du har även många transportmedel att välja mellan för att ta dig vidare till huvudstaden. Inne på Arlanda flygplats erbjuds du gratis Wifi och du hittar också många butiker med Tax-Free-priser. Arlanda har ett stort utbud av restauranger och caféer. Du hittar även lounger om du vill vila upp dig innan din nästa flight.


När du reser från Denpasar avgår ditt flyg från Denpasar Bali Ngurah Rai International Airport. Flygplatsen är Indonesiens näst största och är lätt att ta sig till från centrala Denpasar. Många av Balis hotell har gratis transport och bussar som tar dig ut till flygplatsen. Du kan även ta taxi från centrala Denpasar ut till Bali Ngurah Rai. Om du hyrt bil kan du lämna tillbaka denna på flygplatsen och köra ut till Bali Ngurah Rai. Du kör då söderut längs med Jl. Runtu från Denpasars centrum. När du landar i Stockholm landar du på Arlanda flygplats norr om huvudstaden. Från Arlanda kan du ta dig in till Stockholm med flera olika transportalternativ. Ett snabbt alternativ är att ta tåget Arlanda Express som avgår från stationen under terminalerna och tar dig direkt till Centralstationen inne i centrum. Från Centralstationen kan du sedan resa vidare med tunnelbana. Du kan även ta flygbussar från Arlanda in till centrala Stockholm. Dessa stannar utanför ankomsthallarna på Arlanda.

Från Arlanda flygplats kan du enkelt resa vidare till andra städer i Sverige. Bland annat kan du flyga från Arlanda till Malmö, Visby, Göteborg och Umeå. Flygbolag som har rutter till dessa städer är bland annat SAS och Norwegian. Du kan även enkelt ta dig vidare till flera andra destinationer från Stockholm. När du tagit dig in till Stockholms centrum kan du till exempel ta dig ut till Stockholms skärgård med färjor från Nybrokajen. Här hittar du bland annat färjor till Vaxholm. Direkt från Arlanda flygplats kan du ta dig till Sigtuna, en historisk destination väster om Arlanda. För att resa till Sigtuna från Arlanda kör du västerut längs med väg 263 eller tar buss 592 och 597.


Flyg som påminner om Denpasar till Stockholm

Flexibel gällande destination? Bredda din sökning och hitta flyg som liknar din rutt från Denpasar till Stockholm

Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget från Denpasar till Stockholm. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg till Stockholm från Denpasar med denna policy.

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Stockholm från Denpasar.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Stockholm från Denpasar på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.