Flyg till Saint-Denis

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 1/11
mån 8/11

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Saint-Denis.
Visa nuvarande reserestriktioner för Reunion

Billigaste flygen till flygplatser i Saint-Denis

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Saint-Denis från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Saint-Denis

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Saint-Denis

Stockholm (STO) till Saint-Denis (RUN)

Vanligtvis är flyg till Saint-Denis från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Saint-Denis Roland Garros, vilket i genomsnitt kostar 9 118 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN SAINT-DENIS TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember12% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Saint-Denis kostar i genomsnitt bara 7 463 kr i september
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL SAINT-DENIS FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari30% dyrareDet kostar omkring 10 992 kr för flyg till Saint-Denis från Stockholm Arlanda flygplats i februari
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL SAINT-DENIS FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril718% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Saint-Denis från Stockholm Arlanda flygplats i april än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Saint-Denis?

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Saint-Denis?

  Det bästa priset som hittats på momondo till Saint-Denis var 2 098 kr/per person från Port Louis, vilket är 76 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Saint-Denis. För att hitta det billigaste priset till Saint-Denis från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Saint-Denis?

  Den billigaste månaden att flyga till Saint-Denis från Sverige är september. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 7 463 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte vill besöka Saint-Denis i september bör du vänta med att flyga från Sverige till januari månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 7 497 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Saint-Denis?

  Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Saint-Denis från Sverige en torsdag. momondo-användare har hittat biljetter för torsdagsavgångar för så lite som 7 752 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Undvik att boka avgångar för en lördag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Saint-Denis för flygningar en lördag på 10 937 kr.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Saint-Denis?

  Den billigaste tiden på dygnet att resa till Saint-Denis är mitt på dagen då man kan köpa flyg för så lite som 7 731 kr. Flyg på eftermiddagen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 9 946 kr.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Saint-Denis?

  Saint-Pierre Pierrefonds flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Saint-Denis.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Saint-Denis?

  Med ett genomsnittspris på 8 859 kr per person, är Saint-Pierre Pierrefonds flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Saint-Denis. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Kan jag flyga till Saint-Denis Roland Garros från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Saint-Denis Roland Garros

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Saint-Denis Roland Garros.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom less than 72 for rt-pcr (naat) and less than 48 for antigen (quick-test) timmar innan avgången till Saint-Denis Roland Garros.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Saint-Denis Roland Garros.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Saint-Denis Roland Garros?

Returresa till Sverige från Saint-Denis Roland Garros

Testkrav för COVID-19
Besökare från Saint-Denis Roland Garros måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Saint-Denis Roland Garros behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Saint-Denis inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Saint-Denis?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Saint-Denis
 • Vilka bolag flyger till Saint-Denis?

  Baserat på våra uppgifter är de mest populära flygbolagen som flyger till Saint-Denis från Sverige Air France och Air Mauritius. Det kan även förekomma andra flygbolagserbjudanden beroende på var i Sverige du flyger från.


Börja planera din resa till Saint-Denis