Boka flyg med Air Corsica

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 29/6
ons 6/7

Snabba fakta om Air Corsica

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Air Corsica

Billigaste rutten

376 kr

Mest populära rutten

BIA till ORY

Kortaste flighten

0t 50m

Längsta flygningen

1t 55m
Den billigaste rutten som Air Corsica flyger avgår från Ajaccio Campo Dell Oro till Bryssel södra Charleroi ​​för 376 kr
Att flyga från Bastia Poretta till Paris-Orly ​​är för närvarande den mest populära rutten med Air Corsica
Den snabbaste flygsträckan med Air Corsica tar 0t 50m från Nice (NCE) till Bastia (BIA)
Den längsta flygrutten med Air Corsica ligger på 1t 55m från Figari (FSC) till Bryssel (CRL)

Flygerbjudanden på enkelresor med Air Corsica

Hitta och jämför flygpriser med Air Corsica för enkelbiljetter för utrikes- och inrikesflyg
Air Corsica
6 aug.
GOT14:30Göteborg Landvetter
2t 35m
BIA17:05Bastia Poretta
1 554 kr
Hitta liknande

Omdömen för Air Corsica

8,9
Mycket braBaserat på 10 verifierade omdömen
8,5Mat
7,7Underhållning
7,5Comfort
9,0Övergripande
8,8Gå ombord
9,0Besättning

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Air Corsica

Nej, Air Corsica flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Air Corsica kan du boka ett flyg från Bryssel södra Charleroi, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Ryanair istället.

Paris-Orly, Ajaccio Campo Dell Oro och Marseille är de mest populära flygplatserna som Air Corsica frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Air Corsica genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Air Corsica i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Air Corsica på +33 8 25 35 35 35 eller besöka deras webbplats på aircorsica.com.

Om du vill flyga inrikes med Air Corsica är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Lyon-Saint Exupéry till Ajaccio Campo Dell Oro för 782 kr. Detta billiga flyg med Air Corsica innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Air Corsica är det billigaste alternativet att flyga från Lyon-Saint Exupéry till Ajaccio Campo Dell Oro med 0 stopp för 386 kr.

Med 0 stopp och ett pris på 711 kr per biljett är att flyga från Bryssel södra Charleroi till Ajaccio Campo Dell Oro det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Air Corsica. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Air Corsica var att flyga från Ajaccio Campo Dell Oro till Bryssel södra Charleroi. Detta är ett enkelflyg för 376 kr och innefattar 0 stopp.


Populära internationella flygningar med Air Corsica

Vill du flyga bortom gränserna för Frankrike? Boka internationella flyg med Air Corsica till dessa populära destinationer

Air Corsica - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Air Corsica
fre 6/24