Boka flyg med China United Airlines

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 29/6
ons 6/7

Snabba fakta om China United Airlines

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för China United Airlines

Billigaste rutten

559 kr

Mest populära rutten

PKX till CAN

Kortaste flighten

1t 25m

Längsta flygningen

3t 35m
Den billigaste rutten som China United Airlines flyger avgår från Peking Beijing Daxing Intl till Yantai Laishan ​​för 559 kr
Att flyga från Peking Beijing Daxing Intl till Guangzhou Baiyun ​​är för närvarande den mest populära rutten med China United Airlines
Den snabbaste flygsträckan med China United Airlines tar 1t 25m från Peking (PKX) till Yantai (YNT)
Den längsta flygrutten med China United Airlines ligger på 3t 35m från Peking (PKX) till Shenzhen (SZX)

Omdömen för China United Airlines

0,0
NeutralaBaserat på 0 verifierade omdömen

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med China United Airlines

Nej, China United Airlines flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med China United Airlines kan du boka ett flyg från Zhangye Ganzhou, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med China Eastern istället.

Peking Beijing Daxing Intl, Chengdu Tianfu Intl och Shanghai Pu Dong är de mest populära flygplatserna som China United Airlines frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för China United Airlines genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för China United Airlines i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa China United Airlines på +61 400-102-6666 eller besöka deras webbplats på flycua.com.

Om du vill flyga inrikes med China United Airlines är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Hangzhou till Peking Beijing Daxing Intl för 1 229 kr. Detta billiga flyg med China United Airlines innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med China United Airlines är det billigaste alternativet att flyga från Peking Beijing Daxing Intl till Yantai Laishan med 0 stopp för 559 kr.


De mest populära flygplatserna för China United Airlines

Hitta flyg med China United Airlines till flygbolagets mest besökta flygplatser i hela landet

China United Airlines - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för China United Airlines
fre 6/24