Boka flyg med Salam Air

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 25/3
lör 1/4

Snabba fakta om Salam Air

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Salam Air

Billigaste rutten

793 kr

Mest populära rutten

BAH till DXB

Kortaste flighten

1t 35m

Längsta flygningen

23t 05m
Den billigaste rutten som Salam Air flyger avgår från Muskat Seeb till Salalah ​​för 793 kr
Att flyga från Manama Bahrain Intl till Dubai Intl ​​är för närvarande den mest populära rutten med Salam Air
Den snabbaste flygsträckan med Salam Air tar 1t 35m från Muskat (MCT) till Salalah (SLL)
Den längsta flygrutten med Salam Air ligger på 23t 05m från Dubai (DXB) till Katmandu (KTM)

Information om att flyga med Salam Air

Nej, Salam Air flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Salam Air kan du boka ett flyg från Alexandria Borg El Arab, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Alexandria Airlines istället.

Salalah, Muskat Seeb och Jeddah King Abdulaziz Int är de mest populära flygplatserna som Salam Air frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Salam Air genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Salam Air i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Salam Air på +968 2427 2222 eller besöka deras webbplats på salamair.com.

Om du vill flyga inrikes med Salam Air är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Muskat Seeb till Salalah för 1 680 kr. Detta billiga flyg med Salam Air innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Salam Air är det billigaste alternativet att flyga från Muskat Seeb till Salalah med 0 stopp för 793 kr.

Med 0 stopp och ett pris på 1 544 kr per biljett är att flyga från Muskat Seeb till Manama Bahrain Intl det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Salam Air. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Salam Air var att flyga från Muskat Seeb till Karachi Quaid-E-Azam Intl. Detta är ett enkelflyg för 897 kr och innefattar 0 stopp.

Salam Air kräver att ditt bagage är inom följande mått: 56x45x25 cm för handbagage, 33x25x20 cm för personliga väskor och 160 cm för incheckade väskor.


Salam Air - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Salam Air
tis 3/21

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.