Boka flyg med Shanghai Airlines

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 29/6
ons 6/7

Snabba fakta om Shanghai Airlines

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Shanghai Airlines

Billigaste rutten

579 kr

Mest populära rutten

PVG till ICN

Kortaste flighten

0t 20m

Längsta flygningen

24t 35m
Den billigaste rutten som Shanghai Airlines flyger avgår från Peking Beijing Daxing Intl till Shanghai Pu Dong ​​för 579 kr
Att flyga från Shanghai Pu Dong till Inchon Incheon Intl ​​är för närvarande den mest populära rutten med Shanghai Airlines
Den snabbaste flygsträckan med Shanghai Airlines tar 0t 20m från Katmandu (KTM) till Janakpur (JKR)
Den längsta flygrutten med Shanghai Airlines ligger på 24t 35m från Peking (PKX) till Nanning (NNG)

Omdömen för Shanghai Airlines

8,0
Mycket braBaserat på 2 verifierade omdömen
8,0Comfort
8,0Besättning
6,0Mat
8,0Övergripande
8,0Gå ombord
8,0Underhållning

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Shanghai Airlines

Nej, Shanghai Airlines flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Shanghai Airlines kan du boka ett flyg från Xining Caojiabao, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med China Express Airlines istället.

Shanghai Hongqiao, Guangzhou Baiyun och Shanghai Pu Dong är de mest populära flygplatserna som Shanghai Airlines frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Shanghai Airlines genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Shanghai Airlines i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Shanghai Airlines på +86 21 6255 8888 eller besöka deras webbplats på shanghai-air.com.

Om du vill flyga inrikes med Shanghai Airlines är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Wuhan till Wenzhou för 1 087 kr. Detta billiga flyg med Shanghai Airlines innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Shanghai Airlines är det billigaste alternativet att flyga från Peking Beijing Daxing Intl till Shanghai Pu Dong med 0 stopp för 579 kr.

Med 0 stopp och ett pris på 1 635 kr per biljett är att flyga från Hongkongs internationella till Shanghai Pu Dong det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Shanghai Airlines. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Shanghai Airlines var att flyga från Hongkongs internationella till Shanghai Pu Dong. Detta är ett enkelflyg för 1 371 kr och innefattar 0 stopp.


De mest populära flygplatserna för Shanghai Airlines

Hitta flyg med Shanghai Airlines till flygbolagets mest besökta flygplatser i hela landet

Shanghai Airlines - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Shanghai Airlines
fre 6/24