Boka flyg med Sky Airline

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 5/7
tis 12/7

Snabba fakta om Sky Airline

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Sky Airline

Billigaste rutten

112 kr

Mest populära rutten

CUZ till LIM

Kortaste flighten

0t 53m

Längsta flygningen

25t 52m
Den billigaste rutten som Sky Airline flyger avgår från Concepción Carriel Sur till Santiago de Chile A Merino Benitez ​​för 112 kr
Att flyga från Cuzco Velazco Astete till Lima J Chavez Intl ​​är för närvarande den mest populära rutten med Sky Airline
Den snabbaste flygsträckan med Sky Airline tar 0t 53m från La Serena (LSC) till Santiago de Chile (SCL)
Den längsta flygrutten med Sky Airline ligger på 25t 52m från Iquique (IQQ) till La Serena (LSC)

Omdömen för Sky Airline

6,0
OkejBaserat på 27 verifierade omdömen
5,9Gå ombord
6,1Övergripande
4,6Underhållning
5,6Comfort
4,6Mat
6,2Besättning

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Sky Airline

Nej, Sky Airline flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Sky Airline kan du boka ett flyg från Punta Canas internationella, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Delta istället.

Santiago de Chile A Merino Benitez, Iquique Cavancha och Puerto Montt El Tepual är de mest populära flygplatserna som Sky Airline frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Sky Airline genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Sky Airline i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Sky Airline på (56 2) 2352 5600 eller besöka deras webbplats på skyairline.cl.

Om du vill flyga inrikes med Sky Airline är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Santiago de Chile A Merino Benitez till Concepción Carriel Sur för 224 kr. Detta billiga flyg med Sky Airline innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Sky Airline är det billigaste alternativet att flyga från Concepción Carriel Sur till Santiago de Chile A Merino Benitez med 0 stopp för 112 kr.

Sky Airline kräver att ditt bagage är inom följande mått: 55x35x25 cm för handbagage, 45x35x25 cm för personliga väskor och 158 cm för incheckade väskor.


Sky Airline - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Sky Airline
tors 6/30