Boka flyg med Cebgo

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 29/6
ons 6/7

Snabba fakta om Cebgo

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Cebgo

Billigaste rutten

132 kr

Mest populära rutten

CEB till MNL

Kortaste flighten

0t 50m

Längsta flygningen

1t 55m
Den billigaste rutten som Cebgo flyger avgår från Manila Ninoy Aquinos internationella till Boracay Godofredo P. Ramos ​​för 132 kr
Att flyga från Cebu City Mactan Intl till Manila Ninoy Aquinos internationella ​​är för närvarande den mest populära rutten med Cebgo
Den snabbaste flygsträckan med Cebgo tar 0t 50m från Dumaguete City (DGT) till Cebu City (CEB)
Den längsta flygrutten med Cebgo ligger på 1t 55m från Manila (MNL) till Cebu City (CEB)

Omdömen för Cebgo

2,0
Mycket dåligtBaserat på 1 verifierat omdöme
2,0Besättning
2,0Gå ombord
2,0Mat
2,0Underhållning
2,0Övergripande
2,0Comfort

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Cebgo

Nej, Cebgo flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Cebgo kan du boka ett flyg från Manila Ninoy Aquinos internationella, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med KLM istället.

Manila Ninoy Aquinos internationella, Naga City och Busuanga är de mest populära flygplatserna som Cebgo frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Cebgo genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Cebgo i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Cebgo på +632-7020-888 eller besöka deras webbplats på cebupacificair.com.

Om du vill flyga inrikes med Cebgo är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Legazpi City Legaspi till Manila Ninoy Aquinos internationella för 325 kr. Detta billiga flyg med Cebgo innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Cebgo är det billigaste alternativet att flyga från Manila Ninoy Aquinos internationella till Boracay Godofredo P. Ramos med 0 stopp för 132 kr.

Cebgo kräver att ditt bagage är inom följande mått: 56x36x23 cm för handbagage, 35x20x20 cm för personliga väskor och 158 cm för incheckade väskor.


Cebgo - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Cebgo
fre 6/24