Boka flyg med Spring Airlines

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 29/6
ons 6/7

Snabba fakta om Spring Airlines

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Spring Airlines

Billigaste rutten

538 kr

Mest populära rutten

TFU till SHA

Kortaste flighten

1t 40m

Längsta flygningen

25t 35m
Den billigaste rutten som Spring Airlines flyger avgår från Shanghai Hongqiao till Chongqing Jiangbei Intl ​​för 538 kr
Att flyga från Chengdu Tianfu Intl till Shanghai Hongqiao ​​är för närvarande den mest populära rutten med Spring Airlines
Den snabbaste flygsträckan med Spring Airlines tar 1t 40m från Qingdao (TAO) till Shanghai (SHA)
Den längsta flygrutten med Spring Airlines ligger på 25t 35m från Shanghai (PVG) till Weihai (WEH)

Omdömen för Spring Airlines

0,0
NeutralaBaserat på 0 verifierade omdömen

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Spring Airlines

Nej, Spring Airlines flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Spring Airlines kan du boka ett flyg från Ili Yining, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med China Express Airlines istället.

Guangzhou Baiyun, Dalian och Shijiazhuang Daguocun är de mest populära flygplatserna som Spring Airlines frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Spring Airlines genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Spring Airlines i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Spring Airlines på +86 21 95524 eller besöka deras webbplats på ch.com.

Om du vill flyga inrikes med Spring Airlines är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Shanghai Hongqiao till Chongqing Jiangbei Intl för 1 066 kr. Detta billiga flyg med Spring Airlines innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Spring Airlines är det billigaste alternativet att flyga från Shanghai Hongqiao till Chongqing Jiangbei Intl med 0 stopp för 538 kr.


Spring Airlines - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Spring Airlines
fre 6/24