Hotell i Simrishamn

Hitta de bästa erbjudandena för 62 hotell i Simrishamn, Sverige

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |
-
1
Incheckning
Utcheckning

Bästa hotell i Simrishamn

Hitta det perfekta hotellet i Simrishamn för arbete eller semester


Saker att göra i Simrishamn

Berggrenska Garden
St. Nicolai Church
Glimmingehus

Finns det tillgängliga hotell i närheten av Berggrenska Garden?

Om du planerar att bo på något av momondos rekommenderade hotell i området kring Simrishamn närmst Berggrenska Garden kan du vänta dig priser på 1 181 kr/natt. Detta pris fluktuerar beroende på årstid. Generellt är ett pris på 1 181 kr/natt ett bra erbjudande för momondo-användare som bor i närheten av Berggrenska Garden. Hotell i närheten av Berggrenska Garden är vanligtvis 5 % dyrare än genomsnittshotellet i Simrishamn, som ligger på 1 118 kr.

Hotell nära Berggrenska Garden

Finns det tillgängliga hotell i närheten av St. Nicolai Church?

Nedan visas de 12 hotellen som rekommenderas av användare i området kring Simrishamn som ligger närmst St. Nicolai Church. Genomsnittspriset i närheten av St. Nicolai Church är 1 181 kr/natt, med priser som varierar till följd av en mängd faktorer, däribland årstid. Hotell i närheten av St. Nicolai Church är vanligtvis 5 % dyrare än genomsnittshotellet i Simrishamn, som ligger på 1 118 kr.

Hotell nära St. Nicolai Church

Finns det tillgängliga hotell i närheten av Glimmingehus?

Om du letar efter ett hotell i Simrishamn i närheten av Glimmingehus har du tur. momondo rekommenderar 2 hotell i närheten av Glimmingehus och i genomsnitt kostar hotell i området 1 280 kr/natt. Dessa priser kan variera beroende på säsong. Hotell i närheten av Glimmingehus är vanligtvis 12 % dyrare än genomsnittshotellet i Simrishamn, som ligger på 1 118 kr.

Hotell nära Glimmingehus

När är det bra timing att boka ett hotell i Simrishamn?

Kolla in informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet på ett hotellrum i Simrishamn
Lågsäsong
juli
Högsäsong
augusti

är den billigaste månaden att bo här

14 %

förväntad prisnedgång

är den dyraste månaden att bo här

12 %

förväntad prisökning

Pris
1 047 kr - 1 370 kr
Dyraste veckodag
tisdag
Billigaste veckodag
onsdag

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (vardagsnatt)

1 257 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (helgnatt)

snittpris de senaste 2 veckorna

Billigaste tiden att boka på
Den billigaste tiden att boka hotell i Simrishamn är: 3 stjärna, 49 dagar i förväg.
3-stjärnigt
1 078 kr - 1 334 kr

Resetips Simrishamn

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Simrishamn

Vad kostar ett hotell i Simrishamn?

Beroende på vilken typ av boende eller hotell i Simrishamn du väljer att bo på är priserna mycket olika. Bed & breakfast alternativ, både inne i Simrishamn och i närliggande orter, kostar omkring 800 SEK per natt. Hotell i Simrishamns centrum ligger på mellan 1300 SEK och 1600 SEK per natt. Ju fler bekvämligheter hotellen erbjuder desto högre är vanligtvis priserna. Om du filtrerar din sökning via momondo på boenden som har specifika bekvämligheter får du också dyrare resultat.

När är bästa tidpunkten att bo på hotell i Simrishamn?

Sommaren är den bästa tiden att boka hotell och resor till Simrishamn om du vill se orten när den är som trevligast. Dessa varmare månader är mer populära och priserna är därför högre under just denna tid. Men med varmt väder kan du njuta av badplatserna kring Simrishamn och även ge dig ut på härliga båtturer.

Kan man resa till Simrishamn med låg budget?

För att klara din resa på en låg budget bör du undvika de dyrare sommarmånaderna. Res istället under april eller oktober då det är något svalare temperaturer. Boka boenden på vandrarhem eller bed & breakfast för att få en billigare vistelse. Det finns mycket att göra i Simrishamn till en billig prislapp. Bland annat kan du cykla längs med hamnen och promenera på kullerstensgatorna i den gamla fiskebyn.

De bästa transportmedlen i Simrishamn

Om du bor centralt i Simrishamn kan du utan problem ta dig fram till fots då det är en mycket liten stadskärna. Det är också mycket populärt att cykla och området har bra och säkra cykelvägar. Skånetrafiken ansvarar annars för busstrafiken i området och med bussar tar du dig enkelt till orter som Ystad och Tomelilla.

Parkering i Simrishamn

De kommunala parkeringsplatserna i Simrishamn är avgiftsfria men tidsbegränsade på flera platser. För gatuparkering gäller en 24-timmars maxgräns när det kommer till parkering under vardagar. Du hittar en mängd parkeringsplatser nere vid hamnen men även på andra platser runt om orten. Genom kommunens hemsida kan du lätt ta reda på var närmaste parkeringsplats finns.


Hur mycket kostar ett hotell i Simrishamn per natt?

Använd informationen nedan för att hitta hotellrum med hög standard i Simrishamn till låga priser.

Vandrarhem och billiga hotell i Simrishamn

Dessa hotell och vandrarhem erbjuder ofta billiga vistelser i Simrishamn
Tobisviks Camping

Tobisviks Camping

7,8

488 kr

Visa erbjudanden för hotell
Annexet pa Baske

Annexet pa Baske

9,7

727 kr

Visa erbjudanden för hotell
Holiday Home Simrishamn LXXV

Holiday Home Simrishamn LXXV

488 kr

Visa erbjudanden för hotell
Hörnan på Brantevik

Hörnan på Brantevik

8,6

762 kr

Visa erbjudanden för hotell
Tobishirdgård

Tobishirdgård

7,3

591 kr

Visa erbjudanden för hotell
Peterslund

Peterslund

8,8

813 kr

Visa erbjudanden för hotell
Hitta populära vandrarhem i Simrishamn

Hitta hotellen som ger dig bäst valuta för pengarna i Simrishamn

Dessa hotell har de bästa priserna för sina betyg
Lunkaberg Bed & Breakfast

Lunkaberg Bed & Breakfast

9,3

881 kr

Visa erbjudanden för hotell
Stf Vandrarhem Brantevik

Stf Vandrarhem Brantevik

9,1

881 kr

Visa erbjudanden för hotell
Lena's Rum

Lena's Rum

9,7

1 232 kr

Visa erbjudanden för hotell
Borrby frö - Bed & Breakfast

Borrby frö - Bed & Breakfast

9,0

984 kr

Visa erbjudanden för hotell
Hörnan på Brantevik

Hörnan på Brantevik

8,6

762 kr

Visa erbjudanden för hotell
Tobisviks Camping

Tobisviks Camping

7,8

488 kr

Visa erbjudanden för hotell

Var ska man bo i Simrishamn?

Om du gör en weekendresa till Simrishamn kan du passa på att bo mitt inne i ortens centrum för att ha korta avstånd till bekvämligheter och uppleva småstadens charm. Du hittar både mysiga hotell och billiga hotell i Simrishamns centrum. Med hjälp av momondos söksystem kan du filtrera din sökning efter boende i Simrishamn efter den atmosfär du önskar eller de bekvämligheter du behöver under vistelsen. Bland annat kan du välja att bo på hotell med gratis frukost eller tillgång till konferensrum. Om du bor på hotell i Simrishamns hamnområde får du vacker utsikt över havet och nära till promenadstråk vid stranden. Om du söker ett annorlunda boende eller hotell i Simrishamn finns det både traditionella gårdar att bo på, bed & breakfast och vandrarhem i Gröstorp, Baskemölla och Gislöv. Dessa är att rekommendera om du vill bo mer naturnära. Billigt boende och prisvärda erbjudanden hittar du även inåt landet.


Om Simrishamn

Simrishamn är en pittoresk kuststad och gammal fiskeby på Skånes östkust. Staden har en mycket mysig atmosfär med små charmiga trähus och kullerstensgator. Mycket av det som lockar besökare till orten är just charmen och du kan njuta av den som allra bäst från någon av restaurangernas uteserveringar. Som gammal fiskeby kan du räkna med goda fisk- och skaldjursrätter som är områdets specialitet. Orten är omgiven av natursköna områden som du lätt kan ta dig till, antingen med cykel eller med kollektivtrafik. Gör ett besök till Mandelmanns trädgårdar där du kan strosa omkring på en ekologisk farm med en mängd olika sorters blommor och växtarter. För barnfamiljer som besöker Simrishamn under sommaren är en dag på stranden ett måste. Knabackshusens strand är en riktig pärla med fin strand, långgrunt och lugnt vatten och familjevänlig atmosfär. I området finns även många hällristningar som du kan upptäcka, flera som är över 3500 år gamla. (Pris kontrollerat 28/02/2019).


Reseinformation om Simrishamn

Hur länge stannar besökare i Simrishamn?

I genomsnitt stannar besökare i Simrishamn totalt 1 natt.

Hur mycket kostar ett hotell i Simrishamn?

För bokning av ett hotell i Simrishamn kommer i genomsnitt priset för ett rum att ligga runt 1 092 kr per natt; priset för rummet varierar dock en hel del, beroende på säsong, läge och faciliteter.

När är den bästa tidpunkten att boka ett hotell i Simrishamn?

Rumspriser för hotell i Simrishamn kan bli upp till 14% lägre i juli. Det här är en bra period att boka för att spara pengar.

Vilken dag är det billigast att bo i Simrishamn?

Rumspriser för hotell i Simrishamn är som lägst tisdag och som högst måndag.

Hur mycket kostar ett vandrarhem i Simrishamn?

I genomsnitt kostar ett vandrarhem i Simrishamn kring 1 088 kr. Detta pris är per person, per natt och gäller för vandrarhem och hotell med 2 stjärnor eller mindre. Det är 4 kr billigare än ett genomsnittligt hotell i Simrishamn.