Hotell i Trollhättan

Hitta de bästa erbjudandena för 24 hotell i Trollhättan, Sverige

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |
-
1
Incheckning
Utcheckning

Bästa hotell i Trollhättan

Hitta det perfekta hotellet i Trollhättan för arbete eller semester


Saker att göra i Trollhättan

Saab Museum
Innovatum Science Center
Trollhattan Falls

Finns det tillgängliga hotell i närheten av Saab Museum?

Användare på momondo har rekommenderat 3 hotell för andra användare som vill bo i närheten av Saab Museum. Hotell i detta område har ett genomsnittspris på 844 kr per natt. Dessa priser kan komma att ändras beroende på en rad faktorer, bland annat årstid. Hotell i närheten av Saab Museum är vanligtvis 5 % billigare än genomsnittshotellet i Trollhättan, som ligger på 896 kr.

Hotell nära Saab Museum

Finns det tillgängliga hotell i närheten av Innovatum Science Center?

Om du planerar att bo på något av momondos rekommenderade hotell i området kring Trollhättan närmst Innovatum Science Center kan du vänta dig priser på 844 kr/natt. Detta pris fluktuerar beroende på årstid. Generellt är ett pris på 844 kr/natt ett bra erbjudande för momondo-användare som bor i närheten av Innovatum Science Center. Hotell i närheten av Innovatum Science Center är vanligtvis 5 % billigare än genomsnittshotellet i Trollhättan, som ligger på 896 kr.

Hotell nära Innovatum Science Center

Finns det tillgängliga hotell i närheten av Trollhattan Falls?

Användare på momondo har rekommenderat 8 hotell för andra användare som vill bo i närheten av Trollhattan Falls. Hotell i detta område har ett genomsnittspris på 825 kr per natt. Dessa priser kan komma att ändras beroende på en rad faktorer, bland annat årstid. Hotell i närheten av Trollhattan Falls är vanligtvis 7 % billigare än genomsnittshotellet i Trollhättan, som ligger på 896 kr.

Hotell nära Trollhattan Falls

När är det bra timing att boka ett hotell i Trollhättan?

Kolla in informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet på ett hotellrum i Trollhättan
Lågsäsong
juli
Högsäsong
september

är den billigaste månaden att bo här

16 %

förväntad prisnedgång

är den dyraste månaden att bo här

28 %

förväntad prisökning

Pris
885 kr - 1 457 kr
Dyraste veckodag
tisdag
Billigaste veckodag
lördag

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (vardagsnatt)

1 226 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (helgnatt)

835 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

Billigaste tiden att boka på
Den billigaste tiden att boka hotell i Trollhättan är:
3-stjärnigt
731 kr - 940 kr

Resetips Trollhättan

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Trollhättan

Vad kostar ett hotell i Trollhättan?

Ett hotell i Trollhättans centrum kostar cirka 1000 SEK per natt. Om du bor på extra bra hotell med fyrstjärniga betyg ligger priset på närmare 1300 SEK. Det finns även billiga boendealternativ och du kan hitta billiga hotell i Trollhättan för 600 SEK per natt men då ingår inte lika många bekvämligheter.

När är bästa tidpunkten att bo på hotell i Trollhättan?

Slutet av sommaren är den mest populära tiden under året att boka hotell i orten. Tänk på att priserna dock är som högst under denna tid. För att hitta prisvärda boende kan du leta efter hotell i Trollhättan under sen vår eller tidig sommar. Då kan du fortfarande njuta av milt väder och behagliga temperaturer för att utforska naturen i omgivningarna.

Kan man resa till Trollhättan med låg budget?

Det går bra att resa till Trollhättan på en liten budget då det finns mycket i omgivningarna du kan uppleva gratis. Vandringsleder och parker runt om orten är helt gratis och att hyra cykel eller kajak går att göra billigt. Om du vill spara pengar kan det vara en god idé att bo relativt centralt för att slippa hyra bil. Boka dessutom ett boende med eget kök för att inte behöva äta alla måltider ute.

De bästa transportmedlen i Trollhättan

Västtrafik ansvarar för kollektivtrafiken i Västra Götaland vilket innefattar området kring och i Trollhättan. Inne i centrala delarna av orten hittar du flera busshållplatser där bussarna tar dig både till olika delar av orten och till områden i Trollhättans utkanter. Via appen Västtrafik To Go kan du både köpa biljetter och planera din bussresa. Åldersgränsen för att barn ska få resa gratis i vuxens sällskap ligger på 6 år.

Parkering i Trollhättan

Det är inte svårt att hitta parkering i Trollhättans centrum, du hittar både parkering på gatorna i staden samt ett par större parkeringsplatser i centrum. Du får max parkera i 24 timmar inne i de centrala delarna. Du betalar enkelt via mobilappen SMS Park eller via sms.


Hur mycket kostar ett hotell i Trollhättan per natt?

Använd informationen nedan för att hitta hotellrum med hög standard i Trollhättan till låga priser.

De bästa priserna hittade av momondo-användare de senaste 24 timmarna.

Vandrarhem och billiga hotell i Trollhättan

Dessa hotell och vandrarhem erbjuder ofta billiga vistelser i Trollhättan
Quality Hotel Vanersborg

Quality Hotel Vanersborg

7,9

870 kr

Visa erbjudanden för hotell
Bohusgården Hotell & Konferens

Bohusgården Hotell & Konferens

8,1

1 001 kr

Visa erbjudanden för hotell
Hitta populära vandrarhem i Trollhättan

Hitta hotellen som ger dig bäst valuta för pengarna i Trollhättan

Dessa hotell har de bästa priserna för sina betyg
Bohusgården Hotell & Konferens

Bohusgården Hotell & Konferens

8,1

1 001 kr

Visa erbjudanden för hotell
Quality Hotel Vanersborg

Quality Hotel Vanersborg

7,9

870 kr

Visa erbjudanden för hotell

Var ska man bo i Trollhättan?

Att bo på hotell i centrum av Trollhättan för att ha promenadavstånd till ortens Centralstation passar utmärkt om du endast övernattar i staden och behöver närhet till bekvämligheter och transport. Då slipper du ödsla tid på att ta dig till ditt boende i Trollhättan. I centrum hittar du hotell med både tre och fyra stjärnor som erbjuder gratis frukost, bubbelpool, rum för konferens och möjlighet att ta med husdjur. Om du letar efter billiga hotell i Trollhättans centrum finns även vandrarhem tillgängligt. Mer billigt boende hittar du i Torsred-Strömslund som fortfarande är relativt nära centrum. Om du söker annorlunda boenden som är mer naturnära kan du leta runt Vargön i norr. Detta är en bit från Trollhättans centrum men du har möjlighet att bo på herrgård istället för hotell i Trollhättans centrum. Tips på hotell i olika prisklasser och med olika typer av atmosfär söker du efter via momondo.


Om Trollhättan

Mitt i Västra Götaland hittar du vackra Trollhättan med vackra promenader, härlig natur och utsikt över vattnet. Här finns både mysiga hotell, möjlighet för en romantisk vistelse samt familjevänliga aktiviteter. Staden har ett stort utbud av evenemang för barn oavsett vilken del av året du reser på. Bland annat anordnas tipspromenader, konserter och kulturdagar specifikt för barn. Om du är intresserad av friluftsliv ska du besöka Ekopark Halleberg och Hunneberg. Dessa ligger vid Vänerns södra strand och består av stora platåberg täckta av storslagen natur. Här kan du gå på vandring längs med parkernas leder och se både vilda älgar, Skandinaviens största fornborg och ägna dig åt laxfiske. Under vistelsen i Trollhättan ska du inte missa Trollhättefallen. Detta är en blandning av naturkraft och industri då dammarna vid fallen bjuder på ett dramatiskt skådespel. Dammluckorna öppnas dagligen vid klockan 3 på eftermiddagen under sommarmånaderna och varar i ungefär en kvart. (Pris kontrollerat 05/03/2019).


Reseinformation om Trollhättan

Hur länge stannar besökare i Trollhättan?

Den genomsnittliga längden på en vistelse i Trollhättan är 1 natt.

Hur mycket kostar ett hotell i Trollhättan?

Ett hotellrum i Trollhättan kommer generellt att kosta dig 1 008 kr per natt. Den här siffran är ett genomsnittspris och priserna kommer variera beroende på faciliteter, läge och rumstillgänglighet på det hotell du önskar bo på.

När är den bästa tidpunkten att boka ett hotell i Trollhättan?

Den billigaste månaden att boka hotell i Trollhättan är juli. Kostnaden för ditt rum kan bli upp till 16% billigare än under högsäsong.

Vilken dag är det billigast att bo i Trollhättan?

Rumspriser för hotell i Trollhättan är som lägst fredag och som högst måndag.

Hur mycket kostar ett vandrarhem i Trollhättan?

Vandrarhem i Trollhättan kostar vanligtvis cirka 626 kr per person per natt. Detta gäller för vandrarhem och hotell med 2 stjärnor eller mindre i betyg. Vandrarhem är mycket budgetvänliga och är i genomsnitt 382 kr billigare än hotell i Trollhättan.


momondos favorithotell

Ta reda på mer om hotellen som användare föredrar i Trollhättan