Flyg Bangkok-Phuket från : Billiga flygresor

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 1/11
mån 8/11

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Bangkok till Phuket.
Visa nuvarande reserestriktioner för Thailand

Information om flyg från Bangkok till Phuket

Hur lång tid tar det att flyga från Bangkok till Phuket, och kan du flyga direkt?
Snabbast flygtid1t 20mDet snabbaste flyget från Bangkok till Phuket tar 1t 20m
Direkt flygmån, tors, fre, lör och sönDirektflyg avgår från Bangkok till Phuket på måndag, torsdag, fredag, lördag och söndag. Följande bolag erbjuder direktflyg: Bangkok Airways, Thai Airways och Etihad Airways.

Hitta billiga flygbiljetter från Bangkok till Phuket

Nu behöver du inte leta mer. Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo, så du har all viktig information och de insikter som behövs för att hitta de billigaste flygen för din resa

Vilket flygbolag är det billigast att flyga med till Phuket från Bangkok?

Thai Lion Air

Nok Air, THAI Smile och Thai AirAsia är de mest populära flygbolagen från Bangkok till Phuket


De bästa flygbolagen som flyger från Bangkok till Phuket

Jämför och visa recensioner för flygbolag som flyger från Bangkok till Phuket ​​med momondo
FlygbolagBetygGratis avbokningPris
Thai Lion Air
PrisFrån 269 kr
Gratis avbokning
Betyg
4,0
Thai AirAsia
PrisFrån 280 kr
Gratis avbokning
Betyg
8,0
Thai Vietjet Air
PrisFrån 305 kr
Gratis avbokning
Betyg
0,0
Nok Air
PrisFrån 345 kr
Gratis avbokning
Betyg
10,0
Thai Airways
PrisFrån 357 kr
Gratis avbokning
Betyg
7,4
THAI Smile
PrisFrån 603 kr
Gratis avbokning
Betyg
10,0
Bangkok Airways
PrisFrån 606 kr
Gratis avbokning
Betyg
8,7
9,2

Gå ombord

9,0

Comfort

9,2

Besättning

7,7

Underhållning

8,0

Mat

Omdömen

Plus: Bra

Minus: Allt bra

1 / 1

Vilka är de rådande reserestriktionerna för Phuket?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Thailand resor till Phuket. Inreserestriktioner

Thailand har avbrutit alla reguljära kommersiella flygningar till flygplatser i Thailand, förutom vid speciella omständigheter. Den thailändska regeringen organiserar dock repatriationsflygningar för att thailändska medborgare ska kunna återvända till Thailand regelbundet och vissa flygbolag får flyga semi-kommersiella flyg till Thailand. Inresa till Thailand är tillåtet för vissa personer på en undantagslista, inklusive medborgare och invånare i Thailand, nära familj till en medborgare i Thailand, diplomater, icke-thailändska medborgare som har arbetstillstånd, studenter, icke-thailändska medborgare som behöver få medicinsk behandling i Thailand, inklusive deras medföljande personer, förutom behandling för COVID-19, icke-thailändska medborgare som får resa in i landet enligt ett särskilt avtal med det främmande landet eller efter att ha fått tillstånd av premiärministern. Thailand har också tillåtit utlänningar att komma in i landet med flyg under Special Tourist Visa och och undantag för turistvisum för turismändamål för långa vistelser.

Inträdeskrav

Alla resenärer måste registrera sig för ett inträdesintyg (COE) utfärdat av Royal Thai Embassy. Alla resenärer måste boka en Alternative State Quarantine (ASQ) på egen bekostnad. Alla resenärer måste ha ett läkarintyg med ett negativt COVID-19 RT-PCR-testresultat utfärdat högst 72 timmar före avresan. Utländska resenärer måste ha en försäkring för att täcka sjukvårdskostnader i Thailand med en täckningskostnad på minst 100 000 USD. Resenärer måste ha ett intygsintyg (COE) utfärdat av Royal Thai ambassad och ett Fit to Fly-hälsointyg utfärdat högst 72 timmar före avresa. Alla resenärer som har fått COE måste ladda ner och registrera sig via ThailandPlus-applikationen .

Karantänskrav

Resenärer måste genomgå en medicinsk kontroll vid ankomsten. Alla resenärer till Thailand måste fullfölja en 14 dagars karantän vid en statlig karantän eller alternativ karantän (ASQ) . Thailändska folkhälsobestämmelser kräver att resenärer som testar positivt för COVID-19 i karantän överförs till ett sjukhus för uppföljande behandling och testning. Sådana individer måste stanna på sjukhus tills de har godkänts för frisättning av folkhälsovården, ofta i minst 10 dagar. Resenärer ansvarar för alla kostnader i samband med detta sjukhusvistelse.

Om du redan planerar att resa till Phuket inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Flyg som påminner om Bangkok till Phuket

Flexibel gällande destination? Bredda din sökning och hitta flyg som liknar din rutt från Bangkok till Phuket