Billiga flyg från Dakar till Sverige från 6 906 kr

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 5/7
tis 12/7

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Information om flyg från Dakar till Sverige

Hur lång tid tar det att flyga från Dakar till Sverige, och kan du flyga direkt?

Snabbast flygtid

24t 05m

Direkt flyg

Inga
Det snabbaste flyget från Dakar till Sverige tar 24t 05m
Det finns inga direktflyg från Dakar till Sverige. Populära rutter med mellanlandning på denna sträcka är Dakar Blaise Diagne flygplats - Stockholm Arlanda flygplats.

Hitta billiga flygbiljetter från Dakar till Sverige

Nu behöver du inte leta mer. Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo, så du har all viktig information och de insikter som behövs för att hitta de billigaste flygen för din resa

Vilket flygbolag är det billigast att flyga med till Sverige från Dakar?

TAP AIR PORTUGAL

TAP AIR PORTUGAL är det mest populära flygbolaget från Dakar till Sverige

Vilken är den billigaste rutten?

Dakar Blaise Diagne - Stockholm Arlanda

Flyg från Dakar Blaise Diagne till Stockholm Arlanda för de bästa flygpriserna Dakar - Sverige


Jämför priser på flygresor tur & retur från Dakar till Sverige

Nedanför kan du se de bästa priserna för din flygrutt de närmaste tre månaderna. Alla flygbiljetter hittades på momondo den här veckan. Hitta billiga flyg med kort restid enkelt och snabbt från Dakar till Sverige genom att byta flikar
Flera flygbolag
25 aug.
DSS21:05Dakar Blaise Diagne
15t 10m
2 stopp
ARN12:15Stockholm Arlanda
26 aug.
ARN17:10Stockholm Arlanda
25t 30m
2 stopp
DSS18:40Dakar Blaise Diagne
10 756 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
25 aug.
DSS21:05Dakar Blaise Diagne
10t 10m
1 stopp
ARN07:15Stockholm Arlanda
26 aug.
ARN17:10Stockholm Arlanda
25t 30m
2 stopp
DSS18:40Dakar Blaise Diagne
11 886 kr
Hitta liknande
SWISS
26 aug.
DSS17:15Dakar Blaise Diagne
15t 50m
2 stopp
ARN09:05Stockholm Arlanda
8 sep.
ARN12:15Stockholm Arlanda
26t 10m
2 stopp
DSS14:25Dakar Blaise Diagne
25 076 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
25 aug.
DSS21:05Dakar Blaise Diagne
14t 35m
3 stopp
ARN11:40Stockholm Arlanda
26 aug.
ARN16:00Stockholm Arlanda
30t 10m
3 stopp
DSS22:10Dakar Blaise Diagne
12 181 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
25 aug.
DSS23:00Dakar Blaise Diagne
11t 10m
1 stopp
ARN10:10Stockholm Arlanda
26 aug.
ARN15:35Stockholm Arlanda
26t 50m
1 stopp
DSS18:25Dakar Blaise Diagne
16 144 kr
Hitta liknande
Ethiopian Air
26 aug.
DSS04:10Dakar Blaise Diagne
20t 30m
2 stopp
ARN00:40Stockholm Arlanda
8 sep.
ARN15:00Stockholm Arlanda
24t 40m
3 stopp
DSS15:40Dakar Blaise Diagne
40 221 kr
Hitta liknande

De bästa flygbolagen som flyger från Dakar till Sverige

Jämför och visa recensioner för flygbolag som flyger från Dakar till Sverige ​​med momondo
FlygbolagBetygGratis avbokningPris
TAP AIR PORTUGALPrisFrån 5 319 krGratis avbokningBetyg
7,5
7,3

Gå ombord

7,7

Comfort

7,9

Besättning

6,8

Underhållning

7,2

Mat

Omdömen

Minus: Lissabons flygplats. Dåligt fungerande hissar. Rörig incheckning. Långt att gå för att lämna specialbagage.

1 / 1
Sök efter flyg med TAP AIR PORTUGAL

  • Erbjuder flygbolag som flyger från Dakar Blaise Diagne till Sverige flexibla avbokningar till följd av COVID-19?

    För att minska stressen kring flygbokning under den globala pandemin har vissa av våra flygbolagspartners som flyger från Dakar Blaise Diagne till Sverige vidtagit åtgärder. Följande flygbolag kan ha en flexibel avbokningspolicy för att underlätta för resenärer: TAP AIR PORTUGAL och Air France.Dakar Blaise Diagne Airport är en internationell flygplats och det finns därför flera stora flygbolag som har rutter från flygplatsen. Du har många olika alternativ att välja mellan när du ska resa från Senegal till Sverige om du väljer denna flygplats. Ute på flygplatsen hittar du ett stort utbud av service och bekvämligheter. Här finns bland annat tillgång till internet, bankomater, valutaväxling, informationsdiskar och postkontor. Det finns också lounger att vila i, affärer med Taxfree-shopping och restauranger. När du landar i Sverige går de flesta flyg till Arlanda flygplats. Härifrån har du fördelen att lätt kunna resa vidare till din slutdestination i Sverige. Många rutter inrikes avgår från Arlanda och du hittar även smidiga sätt att ta dig till närliggande orter och städer med kollektivtrafik.  På Arlanda hittar du ett stort utbud av restauranger, barer och shopping. Flygplatsen erbjuder gratis wifi till alla resenärer.


Flyg till Sverige från Dakar avgår från Dakar Blaise Diagne Airport som ligger nära staden. För att ta dig ut till flygplatsen från centrala Dakar kan du resa med buss. Bussen Dakar Dem Dikk med linje 8 tar dig från Dakars centrum ut till flygplatsen. Många av stadens större hotell har även egna minibussar som tar gästerna ut till flygplatsen. Ute på flygplatsen hittar du hyrbilsfirmor så om du hyrt bil under vistelsen kan du köra ut till flygplatsen och lämna hyrbilen där. När du reser till Sverige går de flesta flygrutterna till Arlanda flygplats norr om huvudstaden. För att ta dig in till Stockholm allra snabbast tar du Arlanda Expresståget som går från två av flygplatsens terminaler. Med snabbtåget kommer du direkt in till Stockholms Central varifrån du kan resa vidare med buss eller tunnelbana. Du hittar även flygbussar utanför samtliga av flygplatsens terminaler. Dessa tar dig in till centrala Stockholm.

När du landar på Arlanda kan du enkelt ta dig vidare till en mängd andra destinationer i Sverige. Bland annat kan du resa vidare med inrikesflyg till Malmö, Visby, Göteborg och Umeå. Flygbolag som har rutter från Arlanda till dessa destinationer är bland annat SAS och Norwegian. Du hittar även direktflyg till andra nordiska städer. Från Arlanda är det enkelt att ta sig med kollektivtrafik till närliggande städer. Från flygplatsen kan du ta snabbtåg in till Stockholms Centralstation och därifrån kan du kan ta dig vidare med tunnelbana och buss till resten av staden. Från centrum kan du ta färjor ut i Stockholms Skärgård såväl som till Vaxholm eller kryssningsfartyg till Åland och andra finska destinationer. Från Arlanda kan du även ta dig direkt från flygplatsen till historiska Sigtuna som ligger väster om Arlanda. Du hittar också pendeltåg som tar dig till Uppsala Centralstation. Ta pendeltåg 40 från Arlanda för att resa till universitetsstaden.


Alternativa flyg Dakar-Sverige

Jämför alternativa flyg till och från närliggande flygplatser och städer för att hitta bäst pris och passande avresetider
Flyg från Dakar till Stockholm
Snabbast flygtid24t 05m
Billigaste pris6 906 kr

Flyg som påminner om Dakar till Sverige

Flexibel gällande destination? Bredda din sökning och hitta flyg som liknar din rutt från Dakar till Sverige

Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Sverige från Dakar när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Sverige, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Sverige från Dakar ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg från Dakar till Sverige.

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg från Dakar till Sverige. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.