Billiga flyg från Kambodja till Sverige från 11 252 kr

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 23/8
tis 30/8

Information om flyg från Kambodja till Sverige

Hur lång tid tar det att flyga från Kambodja till Sverige, och kan du flyga direkt?

Snabbast flygtid

18t 30m

Direkt flyg

Inga
Det snabbaste flyget från Kambodja till Sverige tar 18t 30m
Det finns inga direktflyg från Kambodja till Sverige. Populära rutter med mellanlandning på denna sträcka är Phnom Penh Pochentong flygplats - Stockholm Arlanda flygplats och Phnom Penh Pochentong flygplats - Stockholm-Bromma flygplats.

Hitta billiga flygbiljetter från Kambodja till Sverige

Nu behöver du inte leta mer. Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo, så du har all viktig information och de insikter som behövs för att hitta de billigaste flygen för din resa

Vilken är den billigaste rutten?

Phnom Penh Pochentong - Stockholm Arlanda

Flyg från Phnom Penh Pochentong till Stockholm Arlanda för de bästa flygpriserna Kambodja - SverigeAlternativa flyg Kambodja-Sverige

Jämför alternativa flyg till och från närliggande flygplatser och städer för att hitta bäst pris och passande avresetider
Flyg från Phnom Penh till Stockholm
Snabbaste flygtid18t 30m
Billigaste pris11 252 kr

Flyg som påminner om Kambodja till Sverige

Flexibel gällande destination? Bredda din sökning och hitta flyg som liknar din rutt från Kambodja till Sverige

Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Sverige från Kambodja.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg från Kambodja till Sverige så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Sverige från Kambodja. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Sverige från Kambodja. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.