Boka flyg med Air Mauritius

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 5/7
tis 12/7

Snabba fakta om Air Mauritius

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Air Mauritius

Billigaste rutten

988 kr

Mest populära rutten

JNB till MRU

Kortaste flighten

0t 45m

Längsta flygningen

22t 10m
Den billigaste rutten som Air Mauritius flyger avgår från Port Louis Sir Seewoosagur Ramgoolams internationella till Mont Lubin Rodrigues Is ​​för 988 kr
Att flyga från Johannesburg OR Tambo till Port Louis Sir Seewoosagur Ramgoolams internationella ​​är för närvarande den mest populära rutten med Air Mauritius
Den snabbaste flygsträckan med Air Mauritius tar 0t 45m från Saint-Denis (RUN) till Port Louis (MRU)
Den längsta flygrutten med Air Mauritius ligger på 22t 10m från Antananarivo (TNR) till Saint-Denis (RUN)

Omdömen för Air Mauritius

10,0
UtmärktBaserat på 2 verifierade omdömen
10,0Besättning
10,0Comfort
9,0Mat
10,0Gå ombord
8,0Underhållning
10,0Övergripande

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Air Mauritius

Ja, Air Mauritius har 30 veckovisa flyg inbokade att avgå från Stockholm Arlanda.

Saint-Denis Roland Garros, Port Louis Sir Seewoosagur Ramgoolams internationella och Mont Lubin Rodrigues Is är de mest populära flygplatserna som Air Mauritius frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Air Mauritius genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Air Mauritius i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Air Mauritius på 08 723 0695 eller besöka deras webbplats på airmauritius.com.

Om du vill flyga inrikes med Air Mauritius är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Port Louis Sir Seewoosagur Ramgoolams internationella till Mont Lubin Rodrigues Is för 1 772 kr. Detta billiga flyg med Air Mauritius innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Air Mauritius är det billigaste alternativet att flyga från Port Louis Sir Seewoosagur Ramgoolams internationella till Mont Lubin Rodrigues Is med 0 stopp för 988 kr.

Med 0 stopp och ett pris på 1 935 kr per biljett är att flyga från Saint-Denis Roland Garros till Port Louis Sir Seewoosagur Ramgoolams internationella det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Air Mauritius. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Air Mauritius var att flyga från Saint-Denis Roland Garros till Port Louis Sir Seewoosagur Ramgoolams internationella. Detta är ett enkelflyg för 2 322 kr och innefattar 0 stopp.


Air Mauritius - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Air Mauritius
tors 6/30