Boka flyg med Aurigny Air

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
sön 3/7
sön 10/7

Snabba fakta om Aurigny Air

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Aurigny Air

Billigaste rutten

525 kr

Mest populära rutten

GCI till MAN

Kortaste flighten

0t 20m

Längsta flygningen

1t 40m
Den billigaste rutten som Aurigny Air flyger avgår från St. Peter Port Guernsey till London Gatwick ​​för 525 kr
Att flyga från St. Peter Port Guernsey till Manchester Intl ​​är för närvarande den mest populära rutten med Aurigny Air
Den snabbaste flygsträckan med Aurigny Air tar 0t 20m från St. Peter Port (GCI) till Alderney (ACI)
Den längsta flygrutten med Aurigny Air ligger på 1t 40m från Leeds (LBA) till St. Peter Port (GCI)

Omdömen för Aurigny Air

0,0
NeutralaBaserat på 0 verifierade omdömen

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Aurigny Air

Nej, Aurigny Air flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Aurigny Air kan du boka ett flyg från Nottingham East Midlands, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Ryanair istället.

Alderney The Blaye, St. Peter Port Guernsey och Manchester Intl är de mest populära flygplatserna som Aurigny Air frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Aurigny Air genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Aurigny Air i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Aurigny Air på +44 1481 267 267 eller besöka deras webbplats på aurigny.com.

Om du vill flyga inrikes med Aurigny Air är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från St. Peter Port Guernsey till Alderney The Blaye för 1 191 kr. Detta billiga flyg med Aurigny Air innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Aurigny Air är det billigaste alternativet att flyga från St. Peter Port Guernsey till Alderney The Blaye med 0 stopp för 626 kr.

Med 0 stopp och ett pris på 1 211 kr per biljett är att flyga från London Gatwick till St. Peter Port Guernsey det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Aurigny Air. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Aurigny Air var att flyga från St. Peter Port Guernsey till London Gatwick. Detta är ett enkelflyg för 525 kr och innefattar 0 stopp.


De mest populära flygplatserna för Aurigny Air

Hitta flyg med Aurigny Air till flygbolagets mest besökta flygplatser i hela landet

Populära destinationer med Aurigny Air

Hitta flyg med Aurigny Air till dessa populära städer

Aurigny Air - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Aurigny Air
tis 6/28