Boka flyg med Binter Canarias

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
ons 7/6
ons 14/6

Snabba fakta om Binter Canarias

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Binter Canarias

Billigaste rutten

347 kr

Mest populära rutten

FUE till LPA

Kortaste flighten

0t 30m

Längsta flygningen

10t 45m
Den billigaste rutten som Binter Canarias flyger avgår från Arrecife Lanzarote till Las Palmas de Gran Canaria ​​för 347 kr
Att flyga från Puerto del Rosario Fuerteventura till Las Palmas de Gran Canaria ​​är för närvarande den mest populära rutten med Binter Canarias
Den snabbaste flygsträckan med Binter Canarias tar 0t 30m från Santa Cruz de Teneriffa (TFN) till Las Palmas de Gran Canaria (LPA)
Den längsta flygrutten med Binter Canarias ligger på 10t 45m från Santa Cruz de la Palma (SPC) till Santa Cruz de Teneriffa (TFN)

Omdömen för Binter Canarias

8,9
UtomordentligtBaserat på 58 verifierade omdömen
8,5Mat
9,2Besättning
8,6Underhållning
9,0Comfort
8,9Gå ombord


Information om att flyga med Binter Canarias

Binter Canarias lojalitetsprogram, BinterMás, ger poäng på alla Binter Canarias flyg för resenärer som är medlemmar. Det går även att tjäna poäng genom köp hos Binter Canarias många samarbetspartners. Allt du behöver göra är att visa upp ditt medlemskort hos samarbetspartnern i samband med ditt köp. Poängen du samlar ihop kan du dels använda för att betala Binter Canarias-bokningar, men de fungerar också för köp hos en mängd olika företag Binter Canarias samarbetar med inom turistbranschen. Dessa omfattar bland annat användbara resetjänster så som hotell och hyrbil. Om du samlar tillräckligt många poäng med Binter Canarias flyg förhöjs din medlemstatus – först till silver och sedan till guld. Både silver- och guldmedlemmar erhåller speciella förmåner. Bland annat får de extra bagagevikt och prioriterad hantering av sina incheckade väskor. Guldmedlemmar har även tillgång till en snabbkö vid incheckningsdisken och exklusiva medlemserbjudanden.

Den mängd bagage du tillåts ha med på Binter Canarias flyg beror på din destination. Vid kortare flygningar, till exempel inom Kanarieöarna eller till Madeira, används en mindre flygplansmodell vilket medför att ditt handbagage inte får väga mer än 6 kg. På längre flygningar till Binter Canarias övriga destinationer används en större flygplansmodell som tillåter upp till 8 kg i handbagage. Vad gäller mängden incheckat bagage ingår det på flyg inom Kanarieöarna en väska på upp till 20 kg och på flyg till och från Madeira en väska på upp till 23 kg. Har du mer bagage än så debiteras du per kilo. För flygresor till Binter Canarias övriga destinationer ingår en väska på upp till 23 kg. På dessa flyg debiteras övervikt i väskan som ingår i din biljett med ett pris medan ytterligare en väska, med kapacitet på upp till 32 kg, har ett annat högre pris.


Binter Canarias - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Binter Canarias
fre 6/2

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.