FAQ
Omdömen
Flygstatus

Boka flyg med Binter Canarias

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
tis 23/7
tis 30/7
"I år är momondo den främsta platsen för flygbiljetter på internet."
Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar flyg med momondo
Stora namn, större erbjudanden
Stora namn, större erbjudanden
Sök igenom hundratals resesidor för att jämföra priser.
Filtrera efter vad du vill ha
Filtrera efter vad du vill ha
Gratis Wifi? Mellanlandning? Skräddarsy dina resultat direkt.
Gratis och oberoende
Gratis och oberoende
Det är helt gratis att använda oss – inga dolda kostnader eller avgifter.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa en för att spåra priser.

Snabba fakta om Binter Canarias

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Binter Canarias

Billigaste rutten

222 kr

Mest populära rutten

LPA till MAD

Kortaste flighten

0t 30m

Längsta flygningen

2t 40m
Den billigaste rutten som Binter Canarias flyger avgår från Santa Cruz de la Palma La Palma till Granadilla Teneriffas Södra ​​för 222 kr
Att flyga från Las Palmas de Gran Canaria till Madrid-Barajas ​​är för närvarande den mest populära rutten med Binter Canarias
Den snabbaste flygsträckan med Binter Canarias tar 0t 30m från Santa Cruz de Teneriffa (TFN) till Las Palmas de Gran Canaria (LPA)
Den längsta flygrutten med Binter Canarias ligger på 2t 40m från Santa Cruz de Teneriffa (TFN) till Madrid (MAD)

Information om att flyga med Binter Canarias

Vad har Binter Canarias för lojalitetsprogram?

Binter Canarias lojalitetsprogram, BinterMás, ger poäng på alla Binter Canarias flyg för resenärer som är medlemmar. Det går även att tjäna poäng genom köp hos Binter Canarias många samarbetspartners. Allt du behöver göra är att visa upp ditt medlemskort hos samarbetspartnern i samband med ditt köp. Poängen du samlar ihop kan du dels använda för att betala Binter Canarias-bokningar, men de fungerar också för köp hos en mängd olika företag Binter Canarias samarbetar med inom turistbranschen. Dessa omfattar bland annat användbara resetjänster så som hotell och hyrbil. Om du samlar tillräckligt många poäng med Binter Canarias flyg förhöjs din medlemstatus – först till silver och sedan till guld. Både silver- och guldmedlemmar erhåller speciella förmåner. Bland annat får de extra bagagevikt och prioriterad hantering av sina incheckade väskor. Guldmedlemmar har även tillgång till en snabbkö vid incheckningsdisken och exklusiva medlemserbjudanden.

Hur mycket bagage kan jag ha med mig på Binter Canarias?

Den mängd bagage du tillåts ha med på Binter Canarias flyg beror på din destination. Vid kortare flygningar, till exempel inom Kanarieöarna eller till Madeira, används en mindre flygplansmodell vilket medför att ditt handbagage inte får väga mer än 6 kg. På längre flygningar till Binter Canarias övriga destinationer används en större flygplansmodell som tillåter upp till 8 kg i handbagage. Vad gäller mängden incheckat bagage ingår det på flyg inom Kanarieöarna en väska på upp till 20 kg och på flyg till och från Madeira en väska på upp till 23 kg. Har du mer bagage än så debiteras du per kilo. För flygresor till Binter Canarias övriga destinationer ingår en väska på upp till 23 kg. På dessa flyg debiteras övervikt i väskan som ingår i din biljett med ett pris medan ytterligare en väska, med kapacitet på upp till 32 kg, har ett annat högre pris.

Kan jag flyga med husdjur på Binter Canarias?

Du är tillåten att resa med en mängd olika typer av djur på Binter Canarias flyg. När du bokar Binter Canarias kan välja om ditt djur ska resa med dig i kabinen eller som incheckat i flygplanets bagageutrymme. Djur som reser i kabinen får inte väga mer än 8 kg (inklusive väskan eller behållaren djuret reser i). Djuret måste också vara tamt. De djurarter som tillåts i kabinen är hundar, katter, fåglar, sköldpaddor, hamstrar, marsvin, kaniner och fiskar (mängden vatten i fiskens behållare får inte överstiga restriktionerna för vätska i handbagaget). Djur som väger mer än 8 kg måste checkas in och resa i flygplanets bagageutrymme. I denna kategori tillåts hundar, katter, fåglar, kaniner, illrar, gnagare, amfibier, insekter, skaldjur, reptiler (ej ormar), stora djur och olika slags bin. Vissa hundraser som av Binter Canarias klassificerats som potentiellt farliga, och hundar som väger mer än 20 kg, måste resa med munkorg.

Har Binter Canarias några avgående flyg från Stockholm Arlanda?

Nej, Binter Canarias flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Binter Canarias kan du boka ett flyg från Venedig Marco Polo, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Aeromexico istället.

Vilka är de främsta flygplatserna som Binter Canarias flyger till och från?

Arrecife Lanzarote, Las Palmas de Gran Canaria och Santa Cruz de Teneriffa Teneriffas norra är de mest populära flygplatserna som Binter Canarias frekvent flyger till under året.

Hur ser jag flygstatusen för Binter Canarias?

Du kan kontrollera flygstatusen för Binter Canarias genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Binter Canarias i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Binter Canarias på +34 902 391 392 eller besöka deras webbplats på bintercanarias.com.

Vilket är det billigaste inrikesflyget med Binter Canarias?

Om du vill flyga inrikes med Binter Canarias är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Las Palmas de Gran Canaria till Granadilla Teneriffas Södra för 507 kr. Detta billiga flyg med Binter Canarias innebär 1 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Binter Canarias är det billigaste alternativet att flyga från Santa Cruz de la Palma La Palma till Granadilla Teneriffas Södra med 0 stopp för 222 kr.

Vilket är det billigaste internationella flyget med Binter Canarias?

Med 0 stopp och ett pris på 771 kr per biljett är att flyga från Las Palmas de Gran Canaria till Marrakech-Menara det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Binter Canarias.


Omdömen för Binter Canarias

8,9
UtomordentligtBaserat på 47 verifierade omdömen
8,2Underhållning
8,5Ombordstigning
9,2Besättning
8,9Komfort
8,6Mat


Binter Canarias - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Binter Canarias
tors 7/18

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
1 vuxen
Från?
Till?
tis 23/7
tis 30/7
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din resa