Boka flyg med Binter Canarias

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 29/6
ons 6/7

Snabba fakta om Binter Canarias

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Binter Canarias

Billigaste rutten

254 kr

Mest populära rutten

TFS till LPA

Kortaste flighten

0t 25m

Längsta flygningen

10t 30m
Den billigaste rutten som Binter Canarias flyger avgår från Santa Cruz de Teneriffa Teneriffas norra till Las Palmas de Gran Canaria ​​för 254 kr
Att flyga från Granadilla Teneriffas Södra till Las Palmas de Gran Canaria ​​är för närvarande den mest populära rutten med Binter Canarias
Den snabbaste flygsträckan med Binter Canarias tar 0t 25m från Funchal (FNC) till Porto Santo (PXO)
Den längsta flygrutten med Binter Canarias ligger på 10t 30m från Granadilla (TFS) till Puerto del Rosario (FUE)

Omdömen för Binter Canarias

9,3
UtmärktBaserat på 7 verifierade omdömen
9,4Gå ombord
9,4Övergripande
9,1Comfort
9,7Besättning
9,6Underhållning
8,0Mat

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Binter Canarias

Binter Canarias lojalitetsprogram, BinterMás, ger poäng på alla Binter Canarias flyg för resenärer som är medlemmar. Det går även att tjäna poäng genom köp hos Binter Canarias många samarbetspartners. Allt du behöver göra är att visa upp ditt medlemskort hos samarbetspartnern i samband med ditt köp. Poängen du samlar ihop kan du dels använda för att betala Binter Canarias-bokningar, men de fungerar också för köp hos en mängd olika företag Binter Canarias samarbetar med inom turistbranschen. Dessa omfattar bland annat användbara resetjänster så som hotell och hyrbil. Om du samlar tillräckligt många poäng med Binter Canarias flyg förhöjs din medlemstatus – först till silver och sedan till guld. Både silver- och guldmedlemmar erhåller speciella förmåner. Bland annat får de extra bagagevikt och prioriterad hantering av sina incheckade väskor. Guldmedlemmar har även tillgång till en snabbkö vid incheckningsdisken och exklusiva medlemserbjudanden.

Den mängd bagage du tillåts ha med på Binter Canarias flyg beror på din destination. Vid kortare flygningar, till exempel inom Kanarieöarna eller till Madeira, används en mindre flygplansmodell vilket medför att ditt handbagage inte får väga mer än 6 kg. På längre flygningar till Binter Canarias övriga destinationer används en större flygplansmodell som tillåter upp till 8 kg i handbagage. Vad gäller mängden incheckat bagage ingår det på flyg inom Kanarieöarna en väska på upp till 20 kg och på flyg till och från Madeira en väska på upp till 23 kg. Har du mer bagage än så debiteras du per kilo. För flygresor till Binter Canarias övriga destinationer ingår en väska på upp till 23 kg. På dessa flyg debiteras övervikt i väskan som ingår i din biljett med ett pris medan ytterligare en väska, med kapacitet på upp till 32 kg, har ett annat högre pris.

Du är tillåten att resa med en mängd olika typer av djur på Binter Canarias flyg. När du bokar Binter Canarias kan välja om ditt djur ska resa med dig i kabinen eller som incheckat i flygplanets bagageutrymme. Djur som reser i kabinen får inte väga mer än 8 kg (inklusive väskan eller behållaren djuret reser i). Djuret måste också vara tamt. De djurarter som tillåts i kabinen är hundar, katter, fåglar, sköldpaddor, hamstrar, marsvin, kaniner och fiskar (mängden vatten i fiskens behållare får inte överstiga restriktionerna för vätska i handbagaget). Djur som väger mer än 8 kg måste checkas in och resa i flygplanets bagageutrymme. I denna kategori tillåts hundar, katter, fåglar, kaniner, illrar, gnagare, amfibier, insekter, skaldjur, reptiler (ej ormar), stora djur och olika slags bin. Vissa hundraser som av Binter Canarias klassificerats som potentiellt farliga, och hundar som väger mer än 20 kg, måste resa med munkorg.

Nej, Binter Canarias flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Binter Canarias kan du boka ett flyg från Marseille, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Ryanair istället.

Arrecife Lanzarote, Las Palmas de Gran Canaria och Santa Cruz de Teneriffa Teneriffas norra är de mest populära flygplatserna som Binter Canarias frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Binter Canarias genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Binter Canarias i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Binter Canarias på +34 902 391 392 eller besöka deras webbplats på bintercanarias.com.

Om du vill flyga inrikes med Binter Canarias är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Santa Cruz de Teneriffa Teneriffas norra till Santa Cruz de la Palma La Palma för 680 kr. Detta billiga flyg med Binter Canarias innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Binter Canarias är det billigaste alternativet att flyga från Santa Cruz de Teneriffa Teneriffas norra till Las Palmas de Gran Canaria med 0 stopp för 254 kr.

Med 0 stopp och ett pris på 1 077 kr per biljett är att flyga från Las Palmas de Gran Canaria till Al-Ayun Hassan I det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Binter Canarias. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Binter Canarias var att flyga från Las Palmas de Gran Canaria till Funchal Madeira. Detta är ett enkelflyg för 609 kr och innefattar 0 stopp.


Binter Canarias - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Binter Canarias
fre 6/24