Boka flyg med Indonesia AirAsia

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 29/6
ons 6/7

Snabba fakta om Indonesia AirAsia

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Indonesia AirAsia

Billigaste rutten

335 kr

Mest populära rutten

CGK till SIN

Kortaste flighten

0t 55m

Längsta flygningen

2t 05m
Den billigaste rutten som Indonesia AirAsia flyger avgår från Surabaja Juanda till Denpasar Bali Ngurah Rai ​​för 335 kr
Att flyga från Jakarta Soekarno Hatta Intl till Singapore Changi ​​är för närvarande den mest populära rutten med Indonesia AirAsia
Den snabbaste flygsträckan med Indonesia AirAsia tar 0t 55m från Surabaja (SUB) till Denpasar (DPS)
Den längsta flygrutten med Indonesia AirAsia ligger på 2t 05m från Jakarta (CGK) till Praya (LOP)

Omdömen för Indonesia AirAsia

10,0
UtmärktBaserat på 1 verifierat omdöme
10,0Besättning
10,0Underhållning
8,0Comfort
8,0Gå ombord
8,0Mat
10,0Övergripande

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Indonesia AirAsia

Nej, Indonesia AirAsia flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Indonesia AirAsia kan du boka ett flyg från Bangkok Don Muang, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Nok Air istället.

Denpasar Bali Ngurah Rai, Jakarta Soekarno Hatta Intl och Surabaja Juanda är de mest populära flygplatserna som Indonesia AirAsia frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Indonesia AirAsia genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Indonesia AirAsia i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Indonesia AirAsia på +62 21 2927 0999 eller besöka deras webbplats på airasia.com.

Om du vill flyga inrikes med Indonesia AirAsia är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Jakarta Soekarno Hatta Intl till Tanjung Pandan Bulutumbang för 518 kr. Detta billiga flyg med Indonesia AirAsia innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Indonesia AirAsia är det billigaste alternativet att flyga från Surabaja Juanda till Denpasar Bali Ngurah Rai med 0 stopp för 335 kr.

Med 0 stopp och ett pris på 731 kr per biljett är att flyga från Medan Kuala Namu Intl till Penang Intl det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Indonesia AirAsia. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Indonesia AirAsia var att flyga från Penang Intl till Medan Kuala Namu Intl. Detta är ett enkelflyg för 376 kr och innefattar 0 stopp.

Indonesia AirAsia kräver att ditt bagage är inom följande mått: 56x36x23 cm för handbagage, 40x30x10 cm för personliga väskor och 119x119x81 cm för incheckade väskor.


Indonesia AirAsia - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Indonesia AirAsia
fre 6/24