Boka flyg med Kam Air

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 29/6
ons 6/7

Snabba fakta om Kam Air

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Kam Air

Billigaste rutten

548 kr

Mest populära rutten

KBL till ISB

Kortaste flighten

1t 00m

Längsta flygningen

26t 00m
Den billigaste rutten som Kam Air flyger avgår från Kabul Hamid Karzais internationella till Mazar-I-Sharif ​​för 548 kr
Att flyga från Kabul Hamid Karzais internationella till Islamabad Intl ​​är för närvarande den mest populära rutten med Kam Air
Den snabbaste flygsträckan med Kam Air tar 1t 00m från Kabul (KBL) till Mazar-e Sharif (MZR)
Den längsta flygrutten med Kam Air ligger på 26t 00m från Islamabad (ISB) till Mazar-e Sharif (MZR)

Omdömen för Kam Air

6,0
OkejBaserat på 2 verifierade omdömen
6,0Comfort
6,0Besättning
6,0Mat
6,0Övergripande
6,0Gå ombord
6,0Underhållning

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Kam Air

Att boka biljett med Kam Air ger dig inte bara ett tryggt och smidigt resande utan också möjligheten att gå med i det förmånliga medlemskapet Orange Miles. Du kan få poäng på din egna flygmil och det går också att slå ihop familjens resande så att ni når en nivå med generösare rabatter. Du blir medlem online och kan sedan börja att registrera dina flygmil. Medlemskapet är kopplat till ditt mobilnummer. Sedan väntar dig en mängd förmåner som möjligheten att ta med extra bagage, bättre platser på flyget och kraftigt rabatterade biljetter. Kam Airs flygningar ger också affärsresenärer förmånliga rabatter och det går att kontakta Kam Air för att få till ett bra pris på flygbiljetter.

Kam Airs flygningar har olika regler för bagage beroende på om du ska flyga inrikes eller utrikes. För personer som reser i ekonomiklass är det tillåtet att checka in ett stort bagage på 30 kg och om du reser inrikes gäller i stället en övre gräns på 20 kg. Om du föredrar att resa med lite lättare packning kan du med fördel ta med ett handbagage som max får ha dimensionerna 23 x 40 x 55 centimeter. Detta är för att handbagaget ska få plats i utrymmet ovanför ditt säte och inte riskera någon av passagerarnas säkerhet. Maxvikten för handbagaget är sju kilo och du får inte ha med farliga föremål eller vätskor som inte packats ner i en specifik påse.

Kam Airs flygningar erbjuder resenärer möjligheten att ta med ett husdjur på resan. Dock kan du räkna med att betala en avgift för detta. Passagerare med en Kam Air bokning får ta med hundar, katter och fåglar. Fåglarna får endast följa med på inrikesflygningar. Det viktiga är att transportera husdjuren i en säker och bra transportbur som garanterar djurets säkerhet. Djuret ska inte heller kunna ta sig ut. Under flygningen ska buren ställas under sätet framför dig. Transportburen betraktas som ett handbagage, så du får inte ta med dig någon annan väska kostnadsfritt. Tänk också på att ditt husdjur ska vara vaccinerat, vilket du också behöver stärka med ett intyg.

Nej, Kam Air flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Kam Air kan du boka ett flyg från Istanbul, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Singapore Airlines istället.

Jeddah King Abdulaziz Int, Kabul Hamid Karzais internationella och Medina Mohammad Abdulaziz är de mest populära flygplatserna som Kam Air frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Kam Air genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Kam Air i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Kam Air på +93-799-974422 eller besöka deras webbplats på kamair.com.

Om du vill flyga inrikes med Kam Air är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Kabul Hamid Karzais internationella till Mazar-I-Sharif för 1 016 kr. Detta billiga flyg med Kam Air innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Kam Air är det billigaste alternativet att flyga från Kabul Hamid Karzais internationella till Mazar-I-Sharif med 0 stopp för 548 kr.

Med 0 stopp och ett pris på 2 559 kr per biljett är att flyga från Kabul Hamid Karzais internationella till Islamabad Intl det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Kam Air. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Kam Air var att flyga från Islamabad Intl till Kabul Hamid Karzais internationella. Detta är ett enkelflyg för 1 046 kr och innefattar 0 stopp.


Kam Air - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Kam Air
fre 6/24