FAQ
Omdömen
Flygstatus

Boka flyg med Kam Air

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
lör 22/6
lör 29/6
"I år är momondo den främsta platsen för flygbiljetter på internet."
Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar flyg med momondo
Stora namn, större erbjudanden
Stora namn, större erbjudanden
Sök igenom hundratals resesidor för att jämföra priser.
Filtrera efter vad du vill ha
Filtrera efter vad du vill ha
Gratis Wifi? Mellanlandning? Skräddarsy dina resultat direkt.
Gratis och oberoende
Gratis och oberoende
Det är helt gratis att använda oss – inga dolda kostnader eller avgifter.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Snabba fakta om Kam Air

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Kam Air

Billigaste rutten

789 kr

Mest populära rutten

KDH till DXB

Kortaste flighten

1t 00m

Längsta flygningen

4t 45m
Den billigaste rutten som Kam Air flyger avgår från Kabul Hamid Karzais internationella till Mazar-I-Sharif ​​för 789 kr
Att flyga från Kandahar till Dubai Intl ​​är för närvarande den mest populära rutten med Kam Air
Den snabbaste flygsträckan med Kam Air tar 1t 00m från Kabul (KBL) till Mazar-e Sharif (MZR)
Den längsta flygrutten med Kam Air ligger på 4t 45m från Dubai (DXB) till Kabul (KBL)

Information om att flyga med Kam Air

Hur fungerar lojalitetsprogrammet för Kam Air?

Att boka biljett med Kam Air ger dig inte bara ett tryggt och smidigt resande utan också möjligheten att gå med i det förmånliga medlemskapet Orange Miles. Du kan få poäng på din egna flygmil och det går också att slå ihop familjens resande så att ni når en nivå med generösare rabatter. Du blir medlem online och kan sedan börja att registrera dina flygmil. Medlemskapet är kopplat till ditt mobilnummer. Sedan väntar dig en mängd förmåner som möjligheten att ta med extra bagage, bättre platser på flyget och kraftigt rabatterade biljetter. Kam Airs flygningar ger också affärsresenärer förmånliga rabatter och det går att kontakta Kam Air för att få till ett bra pris på flygbiljetter.

Hur mycket bagage tillåter Kam Air?

Kam Airs flygningar har olika regler för bagage beroende på om du ska flyga inrikes eller utrikes. För personer som reser i ekonomiklass är det tillåtet att checka in ett stort bagage på 30 kg och om du reser inrikes gäller i stället en övre gräns på 20 kg. Om du föredrar att resa med lite lättare packning kan du med fördel ta med ett handbagage som max får ha dimensionerna 23 x 40 x 55 centimeter. Detta är för att handbagaget ska få plats i utrymmet ovanför ditt säte och inte riskera någon av passagerarnas säkerhet. Maxvikten för handbagaget är sju kilo och du får inte ha med farliga föremål eller vätskor som inte packats ner i en specifik påse.

Tillåter Kam Air att jag tar med ett husdjur?

Kam Airs flygningar erbjuder resenärer möjligheten att ta med ett husdjur på resan. Dock kan du räkna med att betala en avgift för detta. Passagerare med en Kam Air bokning får ta med hundar, katter och fåglar. Fåglarna får endast följa med på inrikesflygningar. Det viktiga är att transportera husdjuren i en säker och bra transportbur som garanterar djurets säkerhet. Djuret ska inte heller kunna ta sig ut. Under flygningen ska buren ställas under sätet framför dig. Transportburen betraktas som ett handbagage, så du får inte ta med dig någon annan väska kostnadsfritt. Tänk också på att ditt husdjur ska vara vaccinerat, vilket du också behöver stärka med ett intyg.

Har Kam Air några avgående flyg från Stockholm Arlanda?

Nej, Kam Air flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Kam Air kan du boka ett flyg från Istanbul, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Air Algerie istället.

Vilka är de främsta flygplatserna som Kam Air flyger till och från?

Kabul Hamid Karzais internationella, Jeddah King Abdulaziz Int och Mazar-I-Sharif är de mest populära flygplatserna som Kam Air frekvent flyger till under året.

Hur ser jag flygstatusen för Kam Air?

Du kan kontrollera flygstatusen för Kam Air genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Kam Air i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Kam Air på +93-799-974422 eller besöka deras webbplats på kamair.com.

Vilket är det billigaste inrikesflyget med Kam Air?

Om du vill flyga inrikes med Kam Air är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Kabul Hamid Karzais internationella till Herat för 1 861 kr. Detta billiga flyg med Kam Air innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Kam Air är det billigaste alternativet att flyga från Kabul Hamid Karzais internationella till Mazar-I-Sharif med 0 stopp för 789 kr.

Vilket är det billigaste internationella flyget med Kam Air?

Med 0 stopp och ett pris på 5 247 kr per biljett är att flyga från Tasjkent Vostochny till Kabul Hamid Karzais internationella det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Kam Air. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Kam Air var att flyga från Kabul Hamid Karzais internationella till Islamabad Intl. Detta är ett enkelflyg för 1 840 kr och innefattar 0 stopp.


Omdömen för Kam Air

7,8
BraBaserat på 10 verifierade omdömen
8,0Gå ombord
7,8Besättning
7,8Mat
6,8Underhållning
7,4Comfort


Kam Air - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Kam Air
mån 6/17

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
1 vuxen
Från?
Till?
lör 22/6
lör 29/6
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners