Boka flyg med Philippines AirAsia

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
lör 2/7
lör 9/7

Snabba fakta om Philippines AirAsia

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Philippines AirAsia

Billigaste rutten

162 kr

Mest populära rutten

KLO till MNL

Kortaste flighten

1t 00m

Längsta flygningen

2t 00m
Den billigaste rutten som Philippines AirAsia flyger avgår från Manila Ninoy Aquinos internationella till Kalibo ​​för 162 kr
Att flyga från Kalibo till Manila Ninoy Aquinos internationella ​​är för närvarande den mest populära rutten med Philippines AirAsia
Den snabbaste flygsträckan med Philippines AirAsia tar 1t 00m från Manila (MNL) till Kalibo (KLO)
Den längsta flygrutten med Philippines AirAsia ligger på 2t 00m från Davao (DVO) till Manila (MNL)

Omdömen för Philippines AirAsia

6,0
OkejBaserat på 2 verifierade omdömen
6,0Comfort
6,0Övergripande
6,0Gå ombord
6,0Besättning
6,0Underhållning
6,0Mat

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Philippines AirAsia

Nej, Philippines AirAsia flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Philippines AirAsia kan du boka ett flyg från Inchon Incheon Intl, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Ethiopian Air istället.

Cebu City Mactan Intl, Manila Ninoy Aquinos internationella och Boracay Godofredo P. Ramos är de mest populära flygplatserna som Philippines AirAsia frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Philippines AirAsia genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Philippines AirAsia i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Philippines AirAsia på +632 722 2742 eller besöka deras webbplats på www.airasia.com.

Om du vill flyga inrikes med Philippines AirAsia är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Manila Ninoy Aquinos internationella till Kalibo för 344 kr. Detta billiga flyg med Philippines AirAsia innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Philippines AirAsia är det billigaste alternativet att flyga från Manila Ninoy Aquinos internationella till Kalibo med 0 stopp för 162 kr.

Philippines AirAsia kräver att ditt bagage är inom följande mått: 56x36x23 cm för handbagage, 40x30x10 cm för personliga väskor och 119x119x81 cm för incheckade väskor.


Philippines AirAsia - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Philippines AirAsia
mån 6/27