Boka flyg med Paranair

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 6/7
ons 13/7

Snabba fakta om Paranair

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Paranair

Billigaste rutten

1 537 kr

Mest populära rutten

ASU till EZE

Kortaste flighten

1t 45m

Längsta flygningen

12t 15m
Den billigaste rutten som Paranair flyger avgår från Asuncion Silvio Pettirossi till Buenos Aires J. Newbery ​​för 1 537 kr
Att flyga från Asuncion Silvio Pettirossi till Buenos Aires Ministro Pistarinis internationella ​​är för närvarande den mest populära rutten med Paranair
Den snabbaste flygsträckan med Paranair tar 1t 45m från Asuncion (ASU) till Santa Cruz (VVI)
Den längsta flygrutten med Paranair ligger på 12t 15m från Montevideo (MVD) till Buenos Aires (EZE)

Omdömen för Paranair

0,0
NeutralaBaserat på 0 verifierade omdömen

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Paranair

Nej, Paranair flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Paranair kan du boka ett flyg från Santa Cruz Viru Viru Intl, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Aerolineas Argentinas istället.

Asuncion Silvio Pettirossi, Montevideo Carrasco och Buenos Aires J. Newbery är de mest populära flygplatserna som Paranair frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Paranair genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Paranair i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Paranair på +595 21 247 2000 eller besöka deras webbplats på paranair.com.

Med 0 stopp och ett pris på 2 008 kr per biljett är att flyga från Asuncion Silvio Pettirossi till Buenos Aires J. Newbery det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Paranair. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Paranair var att flyga från Asuncion Silvio Pettirossi till Buenos Aires J. Newbery. Detta är ett enkelflyg för 1 537 kr och innefattar 0 stopp.


De mest populära flygplatserna för Paranair

Hitta flyg med Paranair till flygbolagets mest besökta flygplatser i hela landet

Populära destinationer med Paranair

Hitta flyg med Paranair till dessa populära städer

Paranair - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Paranair
fre 7/1