Boka flyg med China West Air

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 6/7
ons 13/7

Snabba fakta om China West Air

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för China West Air

Billigaste rutten

799 kr

Mest populära rutten

CKG till CAN

Kortaste flighten

2t 05m

Längsta flygningen

5t 10m
Den billigaste rutten som China West Air flyger avgår från Zhengzhou till Shenyang ​​för 799 kr
Att flyga från Chongqing Jiangbei Intl till Guangzhou Baiyun ​​är för närvarande den mest populära rutten med China West Air
Den snabbaste flygsträckan med China West Air tar 2t 05m från Chongqing (CKG) till Guangzhou (CAN)
Den längsta flygrutten med China West Air ligger på 5t 10m från Lhasa (LXA) till Zhengzhou (CGO)

Omdömen för China West Air

0,0
NeutralaBaserat på 0 verifierade omdömen

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med China West Air

Nej, China West Air flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med China West Air kan du boka ett flyg från Kashi, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Urumqi Air istället.

Lhasa, Chongqing Jiangbei Intl och Xining Caojiabao är de mest populära flygplatserna som China West Air frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för China West Air genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för China West Air i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa China West Air på +86 95373 eller besöka deras webbplats på westair.cn.

Om du vill flyga inrikes med China West Air är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Shenzhen till Chongqing Jiangbei Intl för 2 223 kr. Detta billiga flyg med China West Air innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med China West Air är det billigaste alternativet att flyga från Zhengzhou till Shenyang med 0 stopp för 799 kr.


China West Air - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för China West Air
fre 7/1