Hyrbilar i Santiago de Chile, Region Metropolitana

Vill du hyra en bil billigt i Santiago de Chile, Region Metropolitana? Sök och jämför priser här!

Santiago de Chile, Chile
25 maj — 1 jun
Samma avlämingsplats
Santiago de Chile, Chile
ons 25/5
12:00
ons 1/6
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Santiago de Chile, Region Metropolitana

Hitta rätt hyrbil för dig i Santiago de Chile

Bilar i Liten

198 kr - 518 kr

Alla biltyper

198 kr - 596 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Santiago de Chile, Chile är 222 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Santiago de Chile, Chile är juli. Då är priset 11% lägre än under resten året och ligger på bara 198 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 22 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Santiago de Chile. Genomsnittspriset för en hyrbil i Santiago de Chile kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Hyrbilsleverantörer i Santiago de Chile

Alla större biluthyrningsfirmor i Santiago de Chile, Region Metropolitana
8 platser
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

10,0

Övergripande

9,0

Upphämtning/avlämning

9,0

Bäst

9,0
5 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

6,0

Bäst

6,0
3 platser
Översikt

Renlighet

5,6

Comfort

4,7

Övergripande

4,7

Upphämtning/avlämning

4,1

Bäst

4,7
3 platser
Översikt

Renlighet

5,0

Comfort

5,3

Övergripande

4,8

Upphämtning/avlämning

4,1

Bäst

4,6
6 platser
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Bäst

2,0
8 platser
6 platser
6 platser

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Santiago de Chile

Nedan visas de mest populära hotellen i Santiago de Chile

Biluthyrning i Santiago de Chile

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Santiago de Chile och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Det är billigast att hyra bil i Santiago de Chile med Oclock Rent a Car på ett av deras 4 uthyrningskontor i staden. Det bästa priset per dag som momondo hittat är 199 kr, men generellt får du räkna med att din biluthyrning kommer kosta omkring 282 kr per dag.

När du hyr en bil i Santiago de Chile kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i Santiago de Chile. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.

Med en genomsnittstemperatur på 8 °C och en nederbörd kring 70 mm i juni gör du bäst i att överväga hyrning av en standardbil i Santiago de Chile. En standardbil kan hantera temperaturförändringar och regn under juni månad och är ett populärt alternativ bland resenärer som besöker Santiago de Chile. Att hyra en Standard i Santiago de Chile kommer i genomsnitt kosta dig 436 kr per dag.

Econorent har 5 uthyrningskontor. Användare på momondo kan förvänta sig få betala i genomsnitt 522 kr per dag om de hyr från ett av dessa kontor.

Var noga med att följa hastighetsgränsen på 50 km/t i Santiago de Chile när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Santiago de Chile är 100 km/t respektive 120 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Santiago de Chile du befinner dig.

I maj får Santiago de Chile vanligtvis en nederbörd på 50 mm och har en medeltemperatur på 11 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Santiago de Chile då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Om du letar efter en hyrbil i Santiago de Chile för en bilresa till närliggande områden under maj månad är det viktigt att veta att resten av Region Metropolitana vanligtvis har en temperatur på 11 °C och en nederbörd på omkring 50 mm.


Börja planera din resa till Santiago de Chile


Varför använda momondo?

Du bör boka en hyrbil i Santiago de Chile med momondo eftersom det är snabbt, gratis och lätt att använda samtidigt som du kan spara pengar. momondo gör grovjobbet genom att hitta priser och policys för olika hyrbilar. Det enda du behöver göra är att jämföra alternativen och välja det som passar din resa.

momondo gör det enklare för dig att hitta bra hyrbilar i Santiago de Chile då du kan förfina din sökning med våra många filtreringsalternativ. Du kan begränsa ditt urval genom att titta på pris, biltyp, plats med mera.

På momondo kan du filtrera efter policyn gratis avbokning när du gör hyrbilssökningar för Santiago de Chile och alla andra platser. Tillgängligheten varierar beroende på platsen du söker för.

Ja, momondo har ett filter för rättvisa bränslepolicyer för biluthyrning i Santiago de Chile.

Ja, momondo kan visa dig specifika erbjudanden som inkluderar förhöjd rengöring av hyrbilar i Santiago de Chile.

Hyrbilar med obegränsat kilometertal är ett alternativ som momondo erbjuder för hyrbilar i Santiago de Chile.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.