Hyrbilar på Sitia flygplats

Är du på jakt efter billiga hyrbilserbjudanden på Sitia flygplats? Sök här!

Sitia, Grekland - Sitia (JSH)
23 jun — 26 jun
Samma avlämingsplats
Sitia, Grekland - Sitia (JSH)
fre 23/6
12:00
mån 26/6
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Trender och insikter om att hyra bil i Sitia flygplats

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Sitia flygplats


Information om biluthyrning i Sitia flygplats

För hyra en bil på flygplatsen behöver ha med dig ditt körkort, vilket måste ha varit giltigt i minst ett år. För att kunna lägga en deposition vid uthyrningen behöver du även tillhandahålla ett kreditkort, i samma namn som på körkortet. Eventuella ytterligare förare behöver också kunna visa upp sitt körkort och om ni är fler som kommer att köra hyrbilen behöver detta specificeras vid uthyrningstillfället. I vissa fall ber uthyraren om ytterligare identifikation så som ett id-kort. När det kommer till vilken ålder som krävs för att få hyra bil på Kreta varierar villkoren hyrbilsföretagen emellan. En del kräver att du är över 23, andra har 21 år som lägsta ålder. Är du under 25 eller över 75 kan ytterligare en avgift tillkomma, för att täcka upp för ökade försäkringskostnader.

När du hyr bil kan du vanligtvis göra diverse olika tillägg. Beroende på vilket hyrbilsföretag du väljer kan dessa komma att kosta extra. Hos vissa ingår bilbarnstolar om reser med barn medan andra tar ut en extra avgift för det. Hos de flesta kan du lägga till GPS, tillgång till WiFi, takräcke och takbox. En del företag bjuder på gratismil. Öppettider och service skiljer sig också åt biluthyrare emellan, en del har öppet dygnet, medan andra erbjuder telefonservice och andra stänger för natten. Hos vissa uthyrare kostar det att lägga till ytterligare förare medan det är gratis hos andra. När det kommer till handstyrda och handikappanpassade hyrbilar behöver du boka i förväg. Hör av dig till respektive hyrbilsföretag och fråga vilka typer av handikappanpassade bilar och tjänster de erbjuder.


0

Hyrbilsleverantörer i Sitia flygplats

Alla större biluthyrningsfirmor på Sitia flygplats

Alamo

1 plats

CarQ

1 plats

Dollar

1 plats

Enterprise Rent-A-Car

1 plats

Exer Rent a Car

1 plats

Goldcar Rental SP

1 plats

Hertz

1 plats

keddy by Europcar

1 plats

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Sitia

Nedan visas de mest populära hotellen i Sitia

Hyr bil i andra städer i Grekland

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i regioner som Chania, Rhodos och Thessaloníki i Grekland

Börja planera din resa till Sitia flygplats


Varför använda momondo?

Du kan använda momondo för att boka en hyrbil i Sitia flygplats om du vill spara tid och pengar. momondo hämtar och låter dig jämföra priser och policys för hyrbilar från tusentals webbplatser för biluthyrning.

Genom att använda filter gör momondo det enklare att hitta en bra hyrbil i Sitia flygplats. Oavsett om det gäller pris, biltyp, bekvämligheter eller policys låter momondo dig förfina din sökning med olika filter så att du kan hitta det bästa erbjudandet för dig.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka tryggt
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedvetenhet
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.