Billiga flyg från Barcelona till San Francisco

1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis. 3/10
tis. 10/10

Information om flyg från Barcelona till San Francisco

Hitta information om flyglängd, direktflyg och flygplatser för flyg från Barcelona till San Francisco

Snabbast flygtid

12t 10m

Direktflyg

tis., tors., lör. och sön.
Det snabbaste flyget från Barcelona till San Francisco tar 12t 10m
Direktflyg avgår från Barcelona till San Francisco på tisdag, torsdag, lördag och söndag. Det enda flygbolag som erbjuder direktflyg är American Airlines.

Hitta billiga flygbiljetter från Barcelona till San Francisco

Du kan sluta leta! Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo för att ge dig information du behöver för att hitta de billigaste flygen för din resa.

Vilken är den billigaste månaden att flyga från Barcelona till San Francisco?

Maj. Den billigaste tiden på året att flyga till San Francisco från Barcelona är under maj. Den dyraste månaden är juli.

Hur långt i förväg bör jag boka flyg från Barcelona till San Francisco?

59 dagar innan. Den billigaste tiden att köpa en flygbiljett från Barcelona till San Francisco är omkring 59 dagar före avgång

 • Hur långt är det från Barcelona till San Francisco Intl med flyg?

  Barcelona och San Francisco Intl ligger 9564,1 km från varandra.

 • När uppdaterade momondo senast priserna för flyg från Barcelona till San Francisco Intl flygplats?

  Priserna för flyg från Barcelona till San Francisco Intl flygplats uppdateras dagligen.

 • Hur gammal måste man vara för att flyga från Barcelona till San Francisco Intl flygplats?

  Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha egna åldersgränser. Flygets längd, schemaläggning och mellanlandningar är några av de faktorer som kan påverka åldersgränserna. Vi rekommenderar att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor från Barcelona till San Francisco Intl flygplats

 • Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till San Francisco Intl flygplats?

  De rese- och hälsodokument du behöver för din resa till San Francisco Intl flygplats kan skilja sig åt beroende på din resplan och personliga situation. Vanligtvis bör du ha flera dokument till hands, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till San Francisco Intl flygplats. Det är alltid bra att rådfråga ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande från Barcelona till San Francisco?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg från Barcelona till San Francisco. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så du är i gott sällskap.

Kan jag hitta flyg från Barcelona till San Francisco ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Alla flyg till San Francisco ​​från Barcelona på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg från Barcelona till San Francisco?

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till San Francisco från Barcelona. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg från Barcelona till San Francisco ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till San Francisco från Barcelona. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till San Francisco

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner eller familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig att använda oavsett var du bokar.