0
FAQ
Flights to Machatjkala

Hitta billiga flyg till Machatjkala

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
sön 3/3
sön 10/3
"I år är momondo den främsta platsen för flygbiljetter på internet."
Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Just nu visar vi inte sökresultat för denna plats.

Vanliga frågor om att flyga till Machatjkala

Hur lång tid tar det att flyga till Machatjkala?

Det går att flyga till Machatjkala, Ryssland med endast ett stopp från Stockholm, så det går relativt fort att resa dit. Det brukar ta ungefär åtta timmar, vilket även gäller när du flyger från Göteborg Landvetter. Från Köpenhamn Kastrup tar det ungefär en halvtimme kortare tid eftersom det ligger längre söderut.

Varifrån kan du flyga direkt till Machatjkala?

Det finns tyvärr inga flygerbjudanden med flyg direkt från Sverige till Makhachkala Uytash Airport i Machatjkala. Oavsett om du föredrar att flyga från Stockholm Arlanda, Göteborg Landvetter eller Köpenhamn Kastrup så kan du flyga med Turkish Airlines och mellanlanda i Istanbul. Därifrån flyger du med UTair till Machatjkala. Det är en smidig rutt som tar betydligt kortare tid än många av de andra flygningar som finns tillgängliga. Det är inte säkert att det går att få tag på biljetter till just den här rutten varje dag i veckan, så det kan vara bra att jämföra olika dagar när du ska boka din resa.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Machatjkala?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Machatjkala. Om du planerar att flyga till Machatjkala, överväg då även att boka flyg till Groznyj flygplats(145 km från stadskärnan i Machatjkala).

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Makhachkala flygplats?

Priserna för flyg till Makhachkala flygplats uppdaterades senast idag.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Makhachkala flygplats?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha egna åldersgränser. Flygets längd, schemaläggning och mellanlandningar är några av de faktorer som kan påverka åldersgränserna. Vi rekommenderar att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Makhachkala flygplats

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Makhachkala flygplats?

De nödvändiga rese- och hälsodokumenten för din Makhachkala flygplats-resa kan variera beroende på dina reseplaner och individuella omständigheter. Generellt sett bör du ha med dig olika dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter ditt planerade ankomstdatum. Vi rekommenderar att du söker råd hos ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Visumkrav för att besöka Machatjkala

Behöver man pass och visum när man åker till Machatjkala?

Du behöver både visum och ett pass som är giltigt åtminstone i sex månader efter att ditt visum upphör att gälla. Det är viktigt att du ansöker om visum innan du reser till Ryssland, du kan inte skaffa det på flygplatsen. Det är också mycket viktigt att ditt visum är giltigt under alla dagar du är i landet. Det rekommenderas att man ansöker om några dagar extra ifall något skulle hända om man missar sitt flyg hem. Om du är kvar utan visum i landet kan du nämligen bli deporterad och få inreseförbud i flera år. När du landar på flygplatsen i Ryssland får du ett migrationskort som ska förvaras i passet och som måste uppvisas när du reser hem. Det kortet behövs också för att checka in på ditt hotell.


De bästa sakerna att se och göra i Machatjkala

Vad kan man se och göra i Machatjkala?

Ett populärt museum i staden är Dagestan Museum of Fine Art. Där finns både vackra tavlor och historiska föremål och smycken som verkligen ger en känsla för den ryska historien och kulturen. Ett annat ställe där du kan se lokalt hantverk och lära dig mer om området är Ethnic Culture Center. Om du vill få en fantastisk utsikt över Machatjkala kan du bege dig till naturområdet Tarki-tau. Där finns en hög klippa där du kan se ut över staden och ta häftiga panoramabilder. Om du reser med barn kan Dagestan State Puppet Theatre vara kul att gå på, som är en dockteater som passar främst små barn. Även om ni kanske inte förstår vad de säger så är det en rolig upplevelse. För lite äldre barn och vuxna kan det vara roligare på Really. Det är ett center där man kan spela VR-spel, testa att ta på dig glasögonen och transporteras till en helt annan värld och spela med hela kroppen. På kvällen när du vill roa dig kan du greppa mikrofonen på Karaoke Club Kaspiy eller bara lyssna på andra som vågar ta ton.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Machatjkala?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Machatjkala.

Kan jag hitta flyg till Machatjkala ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan filtrera alla flygsökningar till Machatjkala ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Machatjkala?

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg till Machatjkala.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Machatjkala ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du inte är redo att boka ett flyg till Machatjkala just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Machatjkala och meddelar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Machatjkala

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar flyg med momondo
Stora namn, större erbjudanden
Stora namn, större erbjudanden
Sök igenom hundratals resesidor för att jämföra priser.
Filtrera efter vad du vill ha
Filtrera efter vad du vill ha
Gratis Wifi? Mellanlandning? Skräddarsy dina resultat direkt.
Gratis och oberoende
Gratis och oberoende
Det är helt gratis att använda oss – inga dolda kostnader eller avgifter.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Hitta bättre resultat för din vistelse i Machatjkala


Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Flyg till Machatjkala
1 vuxen
sön 3/3
sön 10/3
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners