Flyg till Machatjkala

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 23/5
mån 30/5

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Billigaste flygen till flygplatser i Machatjkala

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Machatjkala från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Machatjkala

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Machatjkala

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Machatjkala (MCX)

Vanligtvis är flyg till Machatjkala från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Makhachkala, vilket i genomsnitt kostar 3 374 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN MACHATJKALA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari33% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Machatjkala kostar i genomsnitt bara 2 062 kr i februari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL MACHATJKALA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember72% dyrareDet kostar omkring 5 319 kr för flyg till Machatjkala från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL MACHATJKALA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember343% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Machatjkala från Stockholm Arlanda flygplats i november än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Machatjkala?

Det går att flyga till Machatjkala, Ryssland med endast ett stopp från Stockholm, så det går relativt fort att resa dit. Det brukar ta ungefär åtta timmar, vilket även gäller när du flyger från Göteborg Landvetter. Från Köpenhamn Kastrup tar det ungefär en halvtimme kortare tid eftersom det ligger längre söderut.

Det finns tyvärr inga flygerbjudanden med flyg direkt från Sverige till Makhachkala Uytash Airport i Machatjkala. Oavsett om du föredrar att flyga från Stockholm Arlanda, Göteborg Landvetter eller Köpenhamn Kastrup så kan du flyga med Turkish Airlines och mellanlanda i Istanbul. Därifrån flyger du med UTair till Machatjkala. Det är en smidig rutt som tar betydligt kortare tid än många av de andra flygningar som finns tillgängliga. Det är inte säkert att det går att få tag på biljetter till just den här rutten varje dag i veckan, så det kan vara bra att jämföra olika dagar när du ska boka din resa.

Det bästa priset som hittats på momondo till Machatjkala var 601 kr/per person från Sankt Petersburg, vilket är 79 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Machatjkala. För att hitta det billigaste priset till Machatjkala från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Generellt är augusti den billigaste månaden att flyga från Sverige till Machatjkala. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 3 028 kr. Om du inte har möjlighet att resa i augusti kan du istället boka flyg till Machatjkala från Sverige för mars. Flyg till Machatjkala i mars är kanske inte lika billiga som i augusti, men genomsnittet ligger fortfarande runt 3 068 kr.

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Machatjkala från Sverige är på kvällen. momondo-användare har hittat så låga priser som 4 305 kr när de sökt efter flyg som avgår på kvällen. Försök att inte köpa biljetter på eftermiddagen eftersom de ligger runt 6 451 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Machatjkala. Om du planerar att flyga till Machatjkala, överväg då även att boka flyg till Groznyj flygplats(145 km från stadskärnan i Machatjkala).

Den billigaste flygplatsen i närheten av Machatjkala är generellt Makhachkala flygplats med ett genomsnittspris på 2 804 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.Vilka bolag flyger till Machatjkala?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Machatjkala

Vilka bolag flyger till Machatjkala?

Aeroflot är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Machatjkala. Pegasus Airlines är även det ett populärt val för att flyga till Machatjkala från Sverige. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Machatjkala med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.

Flyg med Aeroflot till Machatjkala

I genomsnitt avgår 10 flyg med Aeroflot till Machatjkala varje vecka.De flesta av dem flyger från Moskva alla flygplatser till Machatjkala vilket är den mest populära rutt som trafikeras av Aeroflot till Machatjkala. Priserna varierar beroende på när och vart du flyger – det billigaste flyget med Aeroflot till Machatjkala som hittats under de senaste 3 dagarna på momondo låg på 2 036 kr, med avgång från Göteborg Landvetter. Aeroflot är det mest populära valet på momondo för den här rutten och har fått 6,9/10 i betyg av 66 av våra användare.


Flygplatser nära Machatjkala

Nedan hittar du alla flygplatser i Machatjkala tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig från Machatjkalas flygplats till centrum?

Du kan antingen välja att ta en taxi från flygplatsen till centrum eller ta buss 102 som går från en hållplats precis utanför byggnaden. Det är också möjligt att hyra bil på flygplatsen, och i så fall bör du göra det i förväg. För att hyra bil i Ryssland behöver du vara minst 21 år gammal och haft körkort i minst ett år. Det kan vara bra att tänka på att vägskyltarna är skrivna med kyrilliska bokstäver, så kan du inte läsa ryska är det bäst att navigera med hjälp av en GPS.


Visumkrav för att besöka Machatjkala

Du behöver både visum och ett pass som är giltigt åtminstone i sex månader efter att ditt visum upphör att gälla. Det är viktigt att du ansöker om visum innan du reser till Ryssland, du kan inte skaffa det på flygplatsen. Det är också mycket viktigt att ditt visum är giltigt under alla dagar du är i landet. Det rekommenderas att man ansöker om några dagar extra ifall något skulle hända om man missar sitt flyg hem. Om du är kvar utan visum i landet kan du nämligen bli deporterad och få inreseförbud i flera år. När du landar på flygplatsen i Ryssland får du ett migrationskort som ska förvaras i passet och som måste uppvisas när du reser hem. Det kortet behövs också för att checka in på ditt hotell.


Börja planera din resa till Machatjkala


De bästa sakerna att se och göra i Machatjkala

Ett populärt museum i staden är Dagestan Museum of Fine Art. Där finns både vackra tavlor och historiska föremål och smycken som verkligen ger en känsla för den ryska historien och kulturen. Ett annat ställe där du kan se lokalt hantverk och lära dig mer om området är Ethnic Culture Center. Om du vill få en fantastisk utsikt över Machatjkala kan du bege dig till naturområdet Tarki-tau. Där finns en hög klippa där du kan se ut över staden och ta häftiga panoramabilder. Om du reser med barn kan Dagestan State Puppet Theatre vara kul att gå på, som är en dockteater som passar främst små barn. Även om ni kanske inte förstår vad de säger så är det en rolig upplevelse. För lite äldre barn och vuxna kan det vara roligare på Really. Det är ett center där man kan spela VR-spel, testa att ta på dig glasögonen och transporteras till en helt annan värld och spela med hela kroppen. På kvällen när du vill roa dig kan du greppa mikrofonen på Karaoke Club Kaspiy eller bara lyssna på andra som vågar ta ton.


Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Machatjkala.

Du kan filtrera alla flygsökningar till Machatjkala ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg till Machatjkala.

Om du inte är redo att boka ett flyg till Machatjkala just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Machatjkala och meddelar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.