Flyg till Maceió

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tors 27/1
tors 3/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Maceió.
Visa nuvarande reserestriktioner för Brasilien

När är den bästa tiden att flyga till Maceió?

  • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Maceió?

    Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Maceió på eftermiddagen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Maceió på eftermiddagen för så lite som 10 045 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Det är mer efterfrågan på flyg på morgonen till Maceió, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 17 412 kr per biljett.


Kan jag flyga till Maceió Palmares från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Maceió Palmares

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Maceió Palmares.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 72 timmar för RT-PCR (NAAT) och 24 timmar för Antigen (snabbtest) innan avgången till Maceió Palmares.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Maceió Palmares.

Dokument
Hälsodeklaration för resenär - Resenärer måste innan ombordstigning uppvisa bevis (tryckt eller elektroniskt) på att de fyllt i resenärens hälsodeklaration (DVS) för flygbolaget som ansvarar för flygningen inom högst 24 timmar före ombordstigningen på flyget till Brasilien. Sanitära åtgärder måste följas under den period resenären befinner sig i landet.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Maceió Palmares?

Returresa till Sverige från Maceió Palmares

Testkrav för COVID-19
Besökare från Maceió Palmares måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Maceió Palmares behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Maceió inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Maceió?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Maceió
  • Vilka bolag flyger till Maceió?

    För flygresor till Maceió från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med det populära flygbolaget: LATAM Airlines. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med detta populära flygbolag.


Börja planera din resa till Maceió