Boka flyg med Aeroflot

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 4/4
tis 11/4

Omdömen för Aeroflot

7,7
BraBaserat på 2 373 verifierade omdömen
7,9Gå ombord
7,4Underhållning
7,8Comfort
7,9Övergripande
7,4Mat
8,3Besättning


Information om att flyga med Aeroflot

Du får alltid ha med dig ett handbagage och ett incheckat bagage när du reser. Det incheckade bagaget får som mest mäta 158 cm (höjd + längd + bredd). Om du reser i economy class kan du checka in ett bagage på 23 kg och i premium economy 2 bagage på 23 kg styck. Om du reser i business class kan du ta med dig 2 bagage på 32 kg vardera. När du reser med barn kan du ta med dig en hopfällbar barnvagn avgiftsfritt. Om din väska inte kommit fram ska du genast anmäla detta på ankomstflygplatsen. Oftast kommer försenat bagage till rätta inom 21 dagar. Om bagaget mot förmodan inte hittas måste du ansöka om ersättning inom 18 månader om du rest på en internationell flight.

Anländer du till flygplatsen med extra bagage, som inte ingår i din bokning, behöver du betala en extra avgift. Om din biljett tillåter en incheckad väska kostar ytterligare en väska mellan ungefär 500 kronor och 800 kronor beroende på destinationen. Om din biljett innehåller 2 incheckade väskor är kostanden för en tredje väska mellan cirka 1 300 kronor och 2 000 kronor. En väska som är för tung debiteras mellan ungefär 800 kronor och 1 000 kronor. Om väskans mått överskrider de tillåtna 158 cm betalar du mellan 1 300 kronor och 1 700 kronor.


Aeroflot - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Aeroflot
fre 3/31

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.