Boka flyg med Air Caraïbes

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
lör 2/7
lör 9/7

Snabba fakta om Air Caraïbes

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Air Caraïbes

Billigaste rutten

678 kr

Mest populära rutten

ORY till EWR

Kortaste flighten

0t 45m

Längsta flygningen

8t 25m
Den billigaste rutten som Air Caraïbes flyger avgår från Pointe-à-Pitre Le Raizet till Fort-de-France Martinique Aimé Césaires internationella ​​för 678 kr
Att flyga från Paris-Orly till Newark Liberty Intl ​​är för närvarande den mest populära rutten med Air Caraïbes
Den snabbaste flygsträckan med Air Caraïbes tar 0t 45m från Pointe-à-Pitre (PTP) till Fort-de-France (FDF)
Den längsta flygrutten med Air Caraïbes ligger på 8t 25m från Paris (ORY) till Newark (EWR)

Omdömen för Air Caraïbes

7,8
BraBaserat på 13 verifierade omdömen
8,7Besättning
7,9Övergripande
8,2Underhållning
7,9Mat
8,2Gå ombord
8,6Comfort

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Air Caraïbes

Nej, Air Caraïbes flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Air Caraïbes kan du boka ett flyg från Paris alla flygplatser, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med ASL Airlines France istället.

Paris-Orly, Pointe-à-Pitre Le Raizet och Fort-de-France Martinique Aimé Césaires internationella är de mest populära flygplatserna som Air Caraïbes frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Air Caraïbes genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Air Caraïbes i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Air Caraïbes på +33 0820 835 835 eller besöka deras webbplats på aircaraibes.com.

Med 0 stopp och ett pris på 1 255 kr per biljett är att flyga från Fort-de-France Martinique Aimé Césaires internationella till Pointe-à-Pitre Le Raizet det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Air Caraïbes. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Air Caraïbes var att flyga från Pointe-à-Pitre Le Raizet till Fort-de-France Martinique Aimé Césaires internationella. Detta är ett enkelflyg för 678 kr och innefattar 0 stopp.


Air Caraïbes - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Air Caraïbes
mån 6/27