Boka flyg med Air Macau

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
lör 9/7
lör 16/7

Snabba fakta om Air Macau

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Air Macau

Billigaste rutten

2 060 kr

Mest populära rutten

MFM till PEK

Kortaste flighten

1t 30m

Längsta flygningen

23t 25m
Den billigaste rutten som Air Macau flyger avgår från Macao Intl till Peking Capital ​​för 2 060 kr
Att flyga från Macao Intl till Peking Capital ​​är för närvarande den mest populära rutten med Air Macau
Den snabbaste flygsträckan med Air Macau tar 1t 30m från Macao (MFM) till Nanning (NNG)
Den längsta flygrutten med Air Macau ligger på 23t 25m från Shanghai (PVG) till Tianjin (TSN)

Omdömen för Air Macau

8,0
Mycket braBaserat på 1 verifierat omdöme
10,0Mat
10,0Besättning
2,0Underhållning
10,0Gå ombord
6,0Comfort
8,0Övergripande

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Air Macau

Nej, Air Macau flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Air Macau kan du boka ett flyg från Wuhan, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med China Eastern istället.

Peking Capital, Shanghai Pu Dong och Chengdu är de mest populära flygplatserna som Air Macau frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Air Macau genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Air Macau i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Air Macau på +853 8396-5555 eller besöka deras webbplats på airmacau.com.mo.

Om du vill flyga inrikes med Air Macau är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Peking Capital till Shanghai Pu Dong för 6 757 kr. Detta billiga flyg med Air Macau innebär 1 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Air Macau är det billigaste alternativet att flyga från Shanghai Pu Dong till Tianjin med 1 stopp för 3 121 kr.

Med 0 stopp och ett pris på 3 008 kr per biljett är att flyga från Macao Intl till Chengdu det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Air Macau. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Air Macau var att flyga från Macao Intl till Peking Capital. Detta är ett enkelflyg för 2 060 kr och innefattar 0 stopp.


Air Macau - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Air Macau
tis 7/5