Boka flyg med Air Senegal

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 29/6
ons 6/7

Snabba fakta om Air Senegal

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Air Senegal

Billigaste rutten

386 kr

Mest populära rutten

CSK till DSS

Kortaste flighten

0t 40m

Längsta flygningen

2t 00m
Den billigaste rutten som Air Senegal flyger avgår från Ziguinchor till Dakar Blaise Diagne ​​för 386 kr
Att flyga från Cap Skirring till Dakar Blaise Diagne ​​är för närvarande den mest populära rutten med Air Senegal
Den snabbaste flygsträckan med Air Senegal tar 0t 40m från Banjul (BJL) till Dakar (DSS)
Den längsta flygrutten med Air Senegal ligger på 2t 00m från Praia (RAI) till Dakar (DSS)

Omdömen för Air Senegal

8,3
Mycket braBaserat på 6 verifierade omdömen
8,0Underhållning
6,3Gå ombord
8,3Övergripande
9,0Mat
8,3Comfort
8,6Besättning

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Air Senegal

Nej, Air Senegal flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Air Senegal kan du boka ett flyg från Paris Charles de Gaulle, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Air France istället.

Dakar Blaise Diagne, Banjul och Marseille är de mest populära flygplatserna som Air Senegal frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Air Senegal genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Air Senegal i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Air Senegal på +22133 959 26 16 eller besöka deras webbplats på flyairsenegal.com.

Om du vill flyga inrikes med Air Senegal är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Dakar Blaise Diagne till Ziguinchor för 762 kr. Detta billiga flyg med Air Senegal innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Air Senegal är det billigaste alternativet att flyga från Ziguinchor till Dakar Blaise Diagne med 0 stopp för 386 kr.

Med 0 stopp och ett pris på 1 676 kr per biljett är att flyga från Dakar Blaise Diagne till Banjul det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Air Senegal. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Air Senegal var att flyga från Banjul till Dakar Blaise Diagne. Detta är ett enkelflyg för 762 kr och innefattar 0 stopp.


Air Senegal - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Air Senegal
fre 6/24