Boka flyg med JetSMART

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 29/6
ons 6/7

Snabba fakta om JetSMART

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för JetSMART

Billigaste rutten

112 kr

Mest populära rutten

CUZ till LIM

Kortaste flighten

0t 56m

Längsta flygningen

19t 04m
Den billigaste rutten som JetSMART flyger avgår från Santiago de Chile A Merino Benitez till Concepción Carriel Sur ​​för 112 kr
Att flyga från Cuzco Velazco Astete till Lima J Chavez Intl ​​är för närvarande den mest populära rutten med JetSMART
Den snabbaste flygsträckan med JetSMART tar 0t 56m från Cuzco (CUZ) till Arequipa (AQP)
Den längsta flygrutten med JetSMART ligger på 19t 04m från Concepción (CCP) till Calama (CJC)

Omdömen för JetSMART

5,8
AcceptabeltBaserat på 10 verifierade omdömen
7,0Besättning
7,6Gå ombord
5,8Övergripande
5,2Underhållning
5,8Comfort
5,4Mat

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med JetSMART

Nej, JetSMART flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med JetSMART kan du boka ett flyg från Medellín J M Cordova, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med LATAM Airlines istället.

Santiago de Chile A Merino Benitez, Calama El Loa och Puerto Montt El Tepual är de mest populära flygplatserna som JetSMART frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för JetSMART genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för JetSMART i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa JetSMART på +56 2 27 31 8787 eller besöka deras webbplats på jetsmart.com.

Om du vill flyga inrikes med JetSMART är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Santiago de Chile A Merino Benitez till Concepción Carriel Sur för 264 kr. Detta billiga flyg med JetSMART innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med JetSMART är det billigaste alternativet att flyga från Santiago de Chile A Merino Benitez till Concepción Carriel Sur med 0 stopp för 112 kr.

JetSMART kräver att ditt bagage är inom följande mått: 55x35x25 cm för handbagage, 45x35x25 cm för personliga väskor och 158 cm för incheckade väskor.


JetSMART - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för JetSMART
fre 6/24