Boka flyg med Malindo Air

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
lör 2/7
lör 9/7

Snabba fakta om Malindo Air

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Malindo Air

Billigaste rutten

212 kr

Mest populära rutten

SIN till KUL

Kortaste flighten

1t 00m

Längsta flygningen

2t 15m
Den billigaste rutten som Malindo Air flyger avgår från Langkawi till Kuala Lumpur Intl ​​för 212 kr
Att flyga från Singapore Changi till Kuala Lumpur Intl ​​är för närvarande den mest populära rutten med Malindo Air
Den snabbaste flygsträckan med Malindo Air tar 1t 00m från Kuala Lumpur (SZB) till Penang (PEN)
Den längsta flygrutten med Malindo Air ligger på 2t 15m från Kuala Lumpur (KUL) till Bangkok (DMK)

Omdömen för Malindo Air

0,0
NeutralaBaserat på 0 verifierade omdömen

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Malindo Air

Nej, Malindo Air flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Malindo Air kan du boka ett flyg från Lahore, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Etihad Airways istället.

Kuala Lumpur Intl, Kuala Lumpur Subang och Denpasar Bali Ngurah Rai är de mest populära flygplatserna som Malindo Air frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Malindo Air genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Malindo Air i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Malindo Air på +603 7841 5388 eller besöka deras webbplats på malindoair.com.

Om du vill flyga inrikes med Malindo Air är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Kuala Lumpur Intl till Langkawi för 476 kr. Detta billiga flyg med Malindo Air innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Malindo Air är det billigaste alternativet att flyga från Langkawi till Kuala Lumpur Intl med 0 stopp för 212 kr.

Med 0 stopp och ett pris på 921 kr per biljett är att flyga från Singapore Changi till Kuala Lumpur Intl det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Malindo Air. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Malindo Air var att flyga från Singapore Changi till Kuala Lumpur Intl. Detta är ett enkelflyg för 506 kr och innefattar 0 stopp.

Malindo Air kräver att ditt bagage är inom följande mått: 56x36x23 cm för handbagage, 40x30x20 cm för personliga väskor och 158 cm för incheckade väskor.


Malindo Air - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Malindo Air
mån 6/27