Boka flyg med Neos Air

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 29/6
ons 6/7

Snabba fakta om Neos Air

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Neos Air

Billigaste rutten

315 kr

Mest populära rutten

MXP till PMI

Kortaste flighten

1t 20m

Längsta flygningen

3t 40m
Den billigaste rutten som Neos Air flyger avgår från Bergamo-Orio al Serios internationella till Ibiza ​​för 315 kr
Att flyga från Milano-Malpensa till Palma de Mallorca ​​är för närvarande den mest populära rutten med Neos Air
Den snabbaste flygsträckan med Neos Air tar 1t 20m från Olbia (OLB) till Milano (MXP)
Den längsta flygrutten med Neos Air ligger på 3t 40m från Tel Aviv (TLV) till Rom (FCO)

Omdömen för Neos Air

10,0
UtmärktBaserat på 2 verifierade omdömen
8,9Besättning
8,9Gå ombord
10,0Övergripande
6,9Underhållning
10,0Comfort
7,9Mat

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Neos Air

Nej, Neos Air flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Neos Air kan du boka ett flyg från Verona, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Volotea istället.

Milano-Malpensa, Sharm el Sheikh Ophira och Marsa Alam är de mest populära flygplatserna som Neos Air frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Neos Air genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Neos Air i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Neos Air på 800 325955 eller besöka deras webbplats på neosair.it.

Om du vill flyga inrikes med Neos Air är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Milano-Malpensa till Catania Fontanarossa för 1 615 kr. Detta billiga flyg med Neos Air innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Neos Air är det billigaste alternativet att flyga från Milano-Malpensa till Catania Fontanarossa med 0 stopp för 650 kr.

Med 0 stopp och ett pris på 1 077 kr per biljett är att flyga från Milano-Malpensa till Palma de Mallorca det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Neos Air. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Neos Air var att flyga från Bergamo-Orio al Serios internationella till Ibiza. Detta är ett enkelflyg för 315 kr och innefattar 0 stopp.


Neos Air - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Neos Air
fre 6/24