Boka flyg med Olympic Air

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 29/6
ons 6/7

Snabba fakta om Olympic Air

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Olympic Air

Billigaste rutten

315 kr

Mest populära rutten

AOK till ATH

Kortaste flighten

0t 40m

Längsta flygningen

1t 15m
Den billigaste rutten som Olympic Air flyger avgår från Thessaloniki Makedonia till Aten-Elefthérios Venizélos ​​för 315 kr
Att flyga från Karpathos till Aten-Elefthérios Venizélos ​​är för närvarande den mest populära rutten med Olympic Air
Den snabbaste flygsträckan med Olympic Air tar 0t 40m från Paleochori (MLO) till Aten (ATH)
Den längsta flygrutten med Olympic Air ligger på 1t 15m från Karpathos (AOK) till Aten (ATH)

Omdömen för Olympic Air

8,1
Mycket braBaserat på 43 verifierade omdömen
7,5Gå ombord
8,2Övergripande
8,0Comfort
8,5Besättning
6,6Underhållning
6,9Mat

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Olympic Air

Nej, Olympic Air flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Olympic Air kan du boka ett flyg från Kavála Megas Alexandros, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Aegean Airlines istället.

Parikia Paros, Aten-Elefthérios Venizélos och Samos är de mest populära flygplatserna som Olympic Air frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Olympic Air genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Olympic Air i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Olympic Air på +30 210 35 50 500 eller besöka deras webbplats på olympicair.com.

Om du vill flyga inrikes med Olympic Air är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Aten-Elefthérios Venizélos till Skiros för 701 kr. Detta billiga flyg med Olympic Air innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Olympic Air är det billigaste alternativet att flyga från Thessaloniki Makedonia till Aten-Elefthérios Venizélos med 0 stopp för 315 kr.

Med 0 stopp och ett pris på 945 kr per biljett är att flyga från Aten-Elefthérios Venizélos till Larnaca det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Olympic Air.


Olympic Air - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Olympic Air
fre 6/24