Boka flyg med Nepal Airlines

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 6/7
ons 13/7

Snabba fakta om Nepal Airlines

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Nepal Airlines

Billigaste rutten

645 kr

Mest populära rutten

KTM till DEL

Kortaste flighten

1t 35m

Längsta flygningen

2t 30m
Den billigaste rutten som Nepal Airlines flyger avgår från New Delhi Indira Gandhi Intl till Katmandu Tribhuvan ​​för 645 kr
Att flyga från Katmandu Tribhuvan till New Delhi Indira Gandhi Intl ​​är för närvarande den mest populära rutten med Nepal Airlines
Den snabbaste flygsträckan med Nepal Airlines tar 1t 35m från New Delhi (DEL) till Katmandu (KTM)
Den längsta flygrutten med Nepal Airlines ligger på 2t 30m från Bombay (BOM) till Katmandu (KTM)

Omdömen för Nepal Airlines

9,0
UtmärktBaserat på 2 verifierade omdömen
9,0Underhållning
8,0Comfort
10,0Besättning
9,0Övergripande
9,0Gå ombord
10,0Mat

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Nepal Airlines

Nej, Nepal Airlines flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Nepal Airlines kan du boka ett flyg från Riyadh King Khaled Intl, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med SAUDIA istället.

New Delhi Indira Gandhi Intl, Katmandu Tribhuvan och Dubai Intl är de mest populära flygplatserna som Nepal Airlines frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Nepal Airlines genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Nepal Airlines i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Nepal Airlines på 1618070757020 eller besöka deras webbplats på nepalairlines.com.np.

Med 0 stopp och ett pris på 1 485 kr per biljett är att flyga från New Delhi Indira Gandhi Intl till Katmandu Tribhuvan det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Nepal Airlines. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Nepal Airlines var att flyga från New Delhi Indira Gandhi Intl till Katmandu Tribhuvan. Detta är ett enkelflyg för 645 kr och innefattar 0 stopp.


Nepal Airlines - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Nepal Airlines
fre 7/1